Vampir Sirlari 3. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Vampir Sırlari 3. BÖLUM
Fatmanin Agzindan:
Ayildigimda bir cift mavi gozle karsilastim tanrim cok guzeldi adeta kendimi kaybediyordum.Kendime geldim ve ayaga kalktim.
Cenk hala bana o mavis gozleriyle bakiyordu.Onun karsisindaysa Can vardi.Canda o cimen yesili gozleriyle bana bakiyordu onu biraz inceledim.Simsiyah giyinmisti.Siyah saclariyla bir uyum yakalamisti.
Konusmaya basladim:
"Ne istiyorsun Can beni nasil buldun?"
Can herseyi anlatmaya baslar::::

YAKLASIK 1 GÜN ONCE CANIN AGZINDAN:
Fatmayi 1 gündür ariyorum.Okulada gelmedi.Mahallesine gittim annesi denilen kaltak zengin kocaya varmis.Adamin adresini ögrenmek icin mahalleyi atese verdim.Yani bütun adamlarimla mahalleyi sorguya cektik.Sonra bir cocuk fark ettim.Cocuk cok celimsizdi aslinda yakisikliydi ama cok ezik duruyordu ve 16-17 yaslarinda duruyordu.Cocuk beni görunce kacmaya basladi.Bende pesinden kostum.Sonra bir cikmaz sokaga vardi.
"Dur bakalim neden kaciyorsun? " diyip onu yakasinfan tutup duvara yapistirdim.
"Abi ben Fatmanin nerde oldugunu biliyorum.Ama ona soz verdim.O seni istemiyor abi vazgec bu sevdadan."
Bu sozleri duyduktan sonra cofuga iki tane yapistirdim ve adresi vermezse öldurcegimi soyledim.Oda bana adresi verdi.Yarin sabah Fatmama gidecektim...
Günümüz - Okul
Baharin agzindan:
Nida:" Kiz Bahar senin baban aksam evleniyormus ya.Hic habet vermiyorsun.Cigdemden ogrendik.Aksam grupla geliyoruz.
Cok sinirlenmistim ama yanitim
"Elbette.Gelebilirsin"
Nida:" Ekibi topluyorum aksam geliyoruz.Dügün sizin evde degilmi?"
" Evet bizim evde" dedim.
Zil caldi ve siniflara girdik.Nasil hala bu okula gidebiliyorum anlamiyorum her yer insan kayniyor.Onlari ısırmamak icin zor duruyorum.Hep babam yuzunden.
Ben boyle dalip gitmisken iceriye hoca girdi ve derse basladik.
EV-CENKIN AGZINDAN
"Fatma kim bu cocuk?" dedim sinirle.
Cocuk Fatma yerine cevap verdi
"Merhaba ben Fatmanin sevgilisiyim"
Iste o an sanki dünya durmustu dayanamadim ve cocuga saldirdim ben vampir oldugum icin bana karsi koyamadi ve yarim saat icinde cocugu hasat etmistim.
Fatma:"Yeter artik Cenk o benim sevgilim falan degil öldureceksin cocugu onu hastaneye birakip okula gidelim hadi "
"Off tamam" dedim ve Canida alip arabaya bindik.
Cani Fatmanin gormedigi bir anda büyüledim.
"Seni sokak eskiyalari dövdü"
"Beni sokak eskiyalari dövdu"
Hastaneye gelmistik onukapiya attik ve okula dogru yola cıktık.
17 yil Önce Elanin Agzindan
Iste korktugum basima geliyordu.Isten atilmistim.Her seyimi kaybetmistim ve simdi hastaneden taburcu oluyordum.Tanrim nereye gidecegim ben tek ben olsam sorun olmaz ama Cigdemde var.
Doktor geldi" Taburcu oldunuz.Gidebilirsiniz.Hastane masrafinizi sigorta karsiladi.Allahtan sigortanin son günü yarinmis"
"Tesekkurler " diyip Cigdemide alip hastaneden disariya ciktim.Sahile kadar yürüdüm.Sahilde bir banka oturdum kac saat oturdum bilmiyorum ama etraf kararmisti ve tenhalasmisti.
Biraz sonra arkamdan sesler duydum "Yavrum ne isin var senin buralarda yerim seni " gibi sozlerdi.Ayaga kalktim yürümeye basladim ama beni yakaladilar.Cigdemimi elimden aldilar yalvarsamda fayda etmedi Ciğdemi sokaga firlatip bana saldirdilar.Beni zorla soydular sonra kendilerini soydular ve bana zorla sahip oldular.Ben artik hicbir sey hissetmiyordum adamlar hem bana tecavuz ediyorlardi hemde her tarafimi kesiyorlardi.Ciğdemimin aglama seslerini hala duyuyordum... Biraz sonra adamlar islerini bitirip yanimdan ayrildilar.
Onlar gittikten 2 saat sonra bir adam kosarak yanima geldi.Cigdemim hala agliyordu.
"Hanfendi iyimisiniz " diye beni durtukluyordu.
Ama ben hic ses veremiyordum.Bir ısık gördum.Sevgilim "Hadi askim seni bekliyoruz.Sen gelince daha huzurlu olacagiz."
Oraya dogru yuruyordum ama birden ısık gitti ayilmistim.Hemde cok daha dinc olarak yaralarima baktim iyilesmislerdi.Nasil oluyor bu ? diye kendi kendime sorup ayaga kalktim.
Adam:" Öluyordunuz hanfendi sizi Vampir yaptim "
Bu sozler karsisinda sok oldum ben vampirmi olmustum.Cıglıgı bastim.Adam yanima geldi bana sarildi.
"Ölecektiniz gercektende.Bence bu size bir firsat.Bu firsati iyi degerlendirmelisiniz bu arada ben Atacan."
Adam hakliydi
"Tesekkur ederim bende Ela.Ben cok aciktim ."
"Iste bunu bekliyordum.Su biraz ilerde sevgililer var göruyormusun? Git ve onlara saldir"
Ona dehsetle baktim.ama yapmak zorundaydim yasamak icin yapmak zorundaydim Cigdemim icin yapmak zorundaydim.
"Tamam yapacagim ama sende nolur bebegimi bul sesi kesildi.Yalvaririm bul onu adamlar sokaga firlatmislardi " dedim aglayarak.Sonra sevgili lere dogru kosmaya basladim.
GÜNÜMÜZ DÜGÜN
FATMANIN AGZINDAN
Annem evleniyordu ya.Artik ne yapacagimi bilmiyordum.
Su anda saclarimizi yaptiriyorduk.Ben sadece fön yaptirirken Bahar neler neler yaptirmisti.Sac rengini bile degistirmisti.Bu kizi hic anlamiyordum.Çigdemse saclarina sadece bakim yaptiriyordu.Annem de saclarina daginik topuz yaptiriyordu.Annem gelinlikle muthis görunuyordu.Aslinda icten icten annem icin seviniyordum.Daha once hic gormedigim babamin yasini tutmaktan vazgeciyordu.Bu yuzden anneme karsi guler yuzluydum.2 saat icinde isimiz bitti.Eve geldik.
Annem yukariya gecti.Bende asagiya havuz basina indim.Insallah olaysiz bir dügün olur diye icimden Allaha yalvariyordum.Gözum Baharlara kaydi.Hep boyle arkadaslarim olsun istemisimdir.Gruplari eger bu kadarsa 10 kisiydi. 6 erkek 4 kiz.Ve bana bakip bakip gülüyorlardi.
BİR DAKIKAAA Lan bunlar bana mi gülüyor.Ben simdi dagitirim ortaligi
Icimden 'Siz gorursunuz' diyip onlara dogru yurumeye basladim.Onlara tam yaklasmistim ki Bir adam "Gelinle damat geliyor" diye bagirdi.Bende olay cikarmak istemedigim icin yerimde durdum ve onlari alkisladim.Annem cok mutluydu ve o mutluysa bende mutluydum.
Atacan Beye sanki yiycekmis gibi bakan bir kadin farketmistim.Kadina dogru yurudum.Gülümseyerek
"Merhaba ben Fatma.Gelin Hanimin kızı."
Kadin kafasini bana cevirdi.Ilk bas tiksintiyle bana bakti ama sonra bana kaninin ısındıgını fark ettirecek sekilde "Meraba Fatma.Benim adimda Ela.Cigdemin annesiyim"
Ben sasirdim.Kadin tas catlasa benden 4 yas büyük duruyordu.Ama bu düsuncelerimi onla paylasmadim.
Nikah masasina kafami cevirdim.
Nikah Memuru : Iyi gunde kötu gunde hastalikta saglikta siz Mehmet oglu Atacan Bey Ahmet kızı Melegin kariniz olmasini istiyormusunuz?"
Atacan Bey bagirarak "Evet" dedi.Herkes tiksintiyle anneme bakiyordu.Olay cikarmama az kalmisti.Nikah kisminin bitmesini bekliyordum
Nikah memuru" Siz Ahmet kızı Melek hanim Ates beyin kocaniz olmasini istiyormusunuz?
Annem de bagirarak : "Evvvveeeett" dedi.Cok az kisi alkisladi.
Nikah memuru:" Gelini opebilirsiniz " dedi ve Atacan Bey annemi dudaktan öptu sonra da
"Biz odamiza cikiyoruz.Size iyi eglenceler" diyip odalarina ciktilar.Herkes "Ayip" gibi seyler soyluyordu.Bu durumu bende garipsemistim ama olay cikarmak icin muthis bir zamanlamaydi.
GERDEK GECESI -MELEGIN AGZINDAN
Odaya girdigimiz gibi Atacan soyundu benide soydu.Sonra beni yataga atti.Uzerimede o cikti ve sevismeye basladik.Ikimizde zevkin doruklarindaydik....
Ama birden bire Atacanin yüzü degisti Disleri ön plana cikti ve boynumu ısırdı.Bense sasilacak bir sekilde korkmamistim.Cunku asiri zevk aliyordum..
Parti Alani:
Fatmanin Agzindan:
O masaya dogru yururken Can geldi.Elinde de tabancasi vardi.
"BEN SENI SEVIYORUM FATMA ANLIYORMUSUN ASLA BU COCUGUN OLMAYACAKSIN" dedi Cenki gostererek.Cenk korkmuyordu.Ama grubun geri kalanlari korkuyordu.Diger davetliler ve grubun geri kalanlari kactilar.
Canda silahini Cenke dogrultup ona vurdu sonra bana dogrulttu ve benide vurdu.Sonraysa kendisini vurdu.
Benim son hatirladiklarimsa 3 ümuzde yerde yatiyorduk...

iyide benim bir myden alacağım intikam vardıda bende yayınladım kendi senaryomu muhteşem yüzyılın sihirli annem versiyonu @cookies
Ozur dilerim.Ama ben duramadim.Zaten yakinda konu sıkıntisi yasamaya baslarim boyle yazarsam Bundan sonra dizi pazartesi yayinlancak.Gercekten ozur dilerim.Yani haftaya 1 bolum olacak.Bu hafta ilk baslama haftasi ya o yuzden yaziyim dedim :)

E yuhyani ben siz merak etmeyin diye bugun paylasiyorum.Siz bakmiyorsunuz

Bu bölum @kvp-medya nin rolu cok fazlaydi.Neden boyle oldu bilmiyorum ama ben bu karaktere cok cabuk ısındım