Kadın Eli Değince 2.Bölüm Yeni

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 11 84.6%
  • 9

Oy: 2 15.4%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    13
hahha ilginç bir tahmin olabilirde :F
8 bölüm kaldı şimdiden 10 bölümlük düşünmüştüm herşey zamanla belli olur 🙂🙂
Bakalim.Yalniz napcam bilmiyom ya.Cunku daha once yazdigim hikayede sen yoktun Fatmadan buyuk oldugun halde ? :( kafa patlata patlata bi hal olcam

@Bully ilk bölümü beğenmiştin bunada müsait bir zamanda seninde yorumunu bekliyorum🙂

Çok eğlenceli olmuş bu bölümde.tvde falan yayınlansa ilgi görür bence:D

atacan 🙂🙂

çiko adamı soyup soğana çevirmiş :F
hahahah boks yapıyordu o birkere konuyu okumadınmı başka türlü nasıl boks yapıcaktı yarı çıplak oluyor haliyle :F

Çok eğlenceli olmuş bu bölümde.tvde falan yayınlansa ilgi görür bence:D
çok teşekkürler szlerin beğenmesi yetiyor cnm :bhr::bhr:
ama geçen hafta daha çok ilgi görmüştüm bu bölüm henüz ilgi görmedi fazla gerçi erken saatte yayınladığım için tv basına geçmeden herkes bakmıstı bu sefer geç yayınlaıdm bakamayanlar oldu haftaya tam 19:00
saatinde yayınlamaya özen göstericem 🙂🙂

Tamam okumaya çalışacam
tamam bekliyorum ilk bölümün sıkı takipçileri 2.bölüme ilgi göstermedi daha 1 haftadan braktınız beni nasıl takipçisiniz siz öyle :F:F

Son düzenleme:
atacan 🙂🙂

hahahah boks yapıyordu o birkere konuyu okumadınmı başka türlü nasıl boks yapıcaktı yarı çıplak oluyor haliyle :F

çok teşekkürler szlerin beğenmesi yetiyor cnm :bhr::bhr:
ama geçen hafta daha çok ilgi görmüştüm bu bölüm henüz ilgi görmedi fazla gerçi erken saatte yayınladığım için tv basına geçmeden herkes bakmıstı bu sefer geç yayınlaıdm bakamayanlar oldu haftaya tam 19:00
saatinde yayınlamaya özen göstericem 🙂🙂

tamam bekliyorum ilk bölümün sıkı takipçileri 2.bölüme ilgi göstermedi daha 1 haftadan braktınız beni nasıl takipçisiniz siz öyle :F:F
Ya okuyacamda bu kafayla şimdi okursam bişey anlamam dolu kafa yarın sakin kafayla okurum :D

Ya okuyacamda bu kafayla şimdi okursam bişey anlamam dolu kafa yarın sakin kafayla okurum :D
tamam yarında olur aslında ben 19:00 yayıınladım için geçen hafta ilgi görmüştü millet tv basına geçmeden önce okumustu rahat rahat bu hafta tam 20:00 yayınlayınca tv izlemekten fırsat bulunmadı haftaya tam 19:00 yayınlıcam yine bu sefer geçikme olmadan 🙂🙂

tamam yarında olur aslında ben 19:00 yayıınladım için geçen hafta ilgi görmüştü millet tv basına geçmeden önce okumustu rahat rahat bu hafta tam 20:00 yayınlayınca tv izlemekten fırsat bulunmadı haftaya tam 19:00 yayınlıcam yine bu sefer geçikme olmadan 🙂🙂
Tamam okurum ben sen emek vermişsin o kadar okumamak ayıp olur zaten :)