New York ödülünü de bu akşam için demiştin.ÖDÜL NEW YORK VE ÖDÜL KESİNLİKLE GÖNÜLLÜLERİN !
DOKUNULMAZLIKTA KESİNLİKLE GÖNÜLLÜLERİN !
TAHMİNİM TUTTU !
@Bully demiştim sana beninanmam sana demiştin
Yarınki dokunulmazlık oyununda AKIN olcaktı !! Akın gidince yapıyolar !
olsunödül bizim ama kesin
![]()
Cüssesi iyi sağlam dururdu. Ahmet'le Gökhan'ı alabilirdi.Tolga'yı yenerdi yine o kadar.![]()
Onu bilmiyorumNew York ödülünü de bu akşam için demiştin.Adadan kimin gideceğini bil inanayım sana.
![]()
Kesin derken tüyo felanmı aldın ?Yok bu ödül GÖNÜLLÜLERİN ! Kesin![]()
New York'da görülmüşlerKesin derken tüyo felanmı aldın ?![]()
Cüssesi iyi sağlam dururdu. Ahmet'le Gökhan'ı alabilirdi.
Tolga yok yarınYarınki oyun gönüllülerde her türlü aga Tolga oynadığı sürece ünlüler oyun falan alamaz.![]()
Melun. 😡 Zaten Akın gidince Survivor'dan tat alamadığımı fark ettim ne Gökhan ne Yiğit onun yerini tutamıyor.Hadi neyse Merhumu fazla rahatsız etmeyelim.![]()
İki takım da beni ilgilendirmiyor aga kim kazanırsa kazansın ne yapim@Bully ağa kaybetmişler baksana ne diyo![]()
4 gün önceden biliyodum bu haberi ben@Bully ağa kaybetmişler baksana ne diyo![]()
Eyw öğrenmiş olduk4 gün önceden biliyodum bu haberi benKesinlikle eminim
foto arıyorum sizler için bulursam paylaşacağım bulamazsam bile kesin gönüllülerin
![]()
Tolga yine oynamıyor. 😡O suya düşürme oyunu Akın zamanında olsaydı ya.😡
Melun. 😡 Zaten Akın gidince Survivor'dan tat alamadığımı fark ettim ne Gökhan ne Yiğit onun yerini tutamıyor.
İki takım da beni ilgilendirmiyor aga kim kazanırsa kazansın ne yapim![]()
Fark ettim.Tolga yine oynamıyor. 😡
Sizle ne alakası var Akın gitti diye üzülüyorum.Biz insanın ağzının tadını bozarız işte.![]()
ÖDÜL OYUNU ADIM GİBİ EMİNİM GÖNÜLLÜLER !
Hadi bakalım bekliyoruz yarını.ÖDÜL OYUNU ADIM GİBİ EMİNİM GÖNÜLLÜLER !
DOKUNULMAZLIK DA GÖNÜLLÜLER DİYE BİLİYORUM !