Meryem'e de.
Meryem'e de.
adı üstünde [HASHTAG]#hurreMeryem[/HASHTAG] bu melun nasıl musti dersinMeryem'e de.
benim favori üyeliğe dönme kararımla senin bir ilgin yok
sen öyle sanbenim favori üyeliğe dönme kararımla senin bir ilgin yok
Mustafa dedim musti değil.adı üstünde [HASHTAG]#hurreMeryem[/HASHTAG] bu melun nasıl musti dersin
aynı şey [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] nın elenie düşesice.ssMustafa dedim musti değil.
Ben son sözümü dedim aga.aynı şey [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] nın elenie düşesice.ss
de get [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] demeyenlerin hepiciği [HASHTAG]#cihanhukumdarisuluman[/HASHTAG] ın kılıcına gelir inşallah .ssemre ve hayalleri )
ne agası .ssBen son sözümü dedim aga.
bi söz vardı şey şey dilese gökten şey yağardı diye ))de get [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] demeyenlerin hepiciği [HASHTAG]#cihanhukumdarisuluman[/HASHTAG] ın kılıcına gelir inşallah .ss
ne agası .ss
Sana aga demiştim. Ben her zaman Hürrem'ciyim panpa. Meryem Uzerli her zaman rakipsizdir. İşi bozan Vahide'dir.de get [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] demeyenlerin hepiciği [HASHTAG]#cihanhukumdarisuluman[/HASHTAG] ın kılıcına gelir inşallah .ss
ne agası .ss
ney neybi söz vardı şey şey dilese gökten şey yağardı diye ))
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ci olup da [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i seçmeyen herkesi Allah @destere gibi yapsın.ssSana aga demiştim. Ben her zaman Hürrem'ciyim panpa. Meryem Uzerli her zaman rakipsizdir. İşi bozan Vahide'dir.
tam aklıma gelmedi şimdi sözney ney
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ci olup da [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i seçmeyen herkesi Allah @destere gibi yapsın.ss
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ciyim zaten ama bu sefer haklı olan Mustafa idi.ney ney
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ci olup da [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] i seçmeyen herkesi Allah @destere gibi yapsın.ss
melunluğunu itiraf ediyon bir de.ss[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ciyim zaten ama bu sefer haklı olan Mustafa idi.
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya gelesice.sstam aklıma gelmedi şimdi söz
Ne yapayım? Verdim artık.melunluğunu itiraf ediyon bir de.ss
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya gelesice.ss
senin sonun da böyle olacak.ssNe yapayım? Verdim artık.
Ya.@*YıldırıM* @Forumdash @Harunnn60 oylarınızı kullanın bari fark kapansın .ss
senin sonun da böyle olacak.ss
Finale kalırsa söz Hürrem'e vereceğim.az bile sana