- Reaksiyon puanı
- 53,828
- Puanı
- 1,060
Hesaplarıma göre 8-5 Mustafa önde ve oy kullanmayan 8 kişi var.Durum ne şuan? Oy kullanmayan kaç kişi kaldı? @xemrexxx
Hesaplarıma göre 8-5 Mustafa önde ve oy kullanmayan 8 kişi var.Durum ne şuan? Oy kullanmayan kaç kişi kaldı? @xemrexxx
cuma gününe ka süresi var o zaman sayıcam hem daha kullanmayan çok kişi var
ay işte parlak oğlana kullanmışsındır
pallagıya ve hürremin rakibi olan kadına vermiştim onlara bak diğer oylarımı emre silmiştirValla gidip oylarını kontrol edicem artık.
Yetmiyor mu melun. ss2 gruba kullandı işte bir maho cadısı vs. hürrem ötekini unuttum
diğer oylarımı silmişsindir2 gruba kullandı işte bir maho cadısı vs. hürrem ötekini unuttum
en önemlilere kullandım ben geçelri olması lazım 🙂🙂Yetmiyor mu melun. ss
Bence de geçerli olması lazımdiğer oylarımı silmişsindir
en önemlilere kullandım ben geçelri olması lazım 🙂🙂
süleymanın rakibi palgallıya ve hürremin rakibi olan kadına verdim en önemli gruplara veridi şimdide mustafa diyorumBence de geçerli olması lazım
pallagıya ve hürremin rakibi olan kadına vermiştim onlara bak diğer oylarımı emre silmiştir
bir tek 3.turaa kullandı bu şopar çiğdemBence de geçerli olması lazım
hürrem ve süleyman anketlerine katıldım yeterlı olmalı bence ayrıca bana haber verilmiyordu destere olmasa onlardanda hberim olmucaktı emre beni bilerek dahil etmiyor oy sayısı düşürmek için @Bullybir tek 3.turaa kullandı bu şopar çiğdem
Hesaplarıma göre 8-5 Mustafa önde ve oy kullanmayan 8 kişi var.
Teşekkür ederim Birde o 8 kişinin kim olduğunu söylesen sana zahmet
Kesin bilerek haber vermemiştir o şopar senin parlaklara olan düşkünlüğünü biliyor tabii.hürrem ve süleyman anketlerine katıldım yeterlı olmalı bence ayrıca bana haber verilmiyordu destere olmasa onlardanda hberim olmucaktı emre beni bilerek dahil etmiyor oy sayısı düşürmek için @Bully
Onlar engelli ya biribirini göremiyor ondan dedim saymazsa bu sümbül garantiye alim dedim
Beter ol melun. Sana Hürrem'den ekmek yok en iyisi Nigar'a odaklan sen.yok artıkın
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] gidiyi aslında @Almila da oy kullanmamıştı ilk turlarda ama diziyi kaçırmadan izliyi diye saymıştık saymasak mıBeter ol melun. Sana Hürrem'den ekmek yok en iyisi Nigar'a odaklan sen.