Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kameraların olmadıgı yerde halkta bunları efendi sanıyor

Hele Ahmet Ben Bukadar Kinci birini görmedim oyun kazanıyor vura vura eze eze ezeceğiz gibi Lugat Kullanıyor

Turabi Beni Seçsene diyor Gidiyor Sakat Adam Yiğiti Seçiyor :)

Ahmet sinsi işte Adam değil ki o.😡

Yıkacam bu konuyu onların üstüne :Z:Z:Z benle @Harunnn60 neler yapacaz onlara :A

Zaten AKın olmayınca Gökhan'ı yersiniz siz.:oley:

Gizliden Serenayı yerden yere vurdu gökhan yalancı çıkarttı ama öyle tatlı dilli konusuyorki millette kanıyor

Sürekli tolgayı yaz diyordu çok uyanık adam

Gizliden Serenayı yerden yere vurdu gökhan yalancı çıkarttı ama öyle tatlı dilli konusuyorki millette kanıyor

Sürekli tolgayı yaz diyordu çok uyanık adam​
Çok doğru bir tespit yaptın.Biz Akın'a filan sinsi diyoruz ama onların yaptıklarıkları açıkca gözüküyor.Gökhan çok zeki hiç belli etmiyor ama çok sinsi.

o iller totoşlara oy vermez adamın hasından anlarlar sen nasıl hala anlamadım ben de onu anlamadım

allah aşkına 1. nasıl turabinin hakkı her oyunda gökhan nal toplatıyor bir de buna son haftaların turbosu ahmet dursun eklendi
ahmet ile gökhan resmen asfalt ağlatıyorlar
Abi çevremdeki herkes Turabiyi tutuyor.Hepside içlerinde en adam o diyorlar.Ayrıca Turabi onları yeniyor ama eski enerjisi yok bu aralar.Moral bozukluğu var onda :)

Abi çevremdeki herkes Turabiyi tutuyor.Hepside içlerinde en adam o diyorlar.Ayrıca Turabi onları yeniyor ama eski enerjisi yok bu aralar.Moral bozukluğu var onda :)
gökhanla aralarındaki musabakaları çıkarın kim kimi daha çok ağlatmış görelim sen ahmet dursunla karıştırıyorsun ama son 4 haftaya bakarsak ahmet dursun da fena yapıyor sahte turboyu

gökhanla aralarındaki musabakaları çıkarın kim kimi daha çok ağlatmış görelim sen ahmet dursunla karıştırıyorsun ama son 4 haftaya bakarsak ahmet dursun da fena yapıyor sahte turboyu
Turabi Ahmeti en başlarda ve ortalarda çok yeniyordu sahadan siliyordu.Gökhanı da hala yeniyor ama bazı oyunlarda kaybediyor.Abi adada konuştuğu kimse yok ondan biraz moral bozukluğu var

Aynen Gökhan hep dağıtıyor Turbo'yu. :A Adamın dibi Gökhan Keser. :Z Turabi dün Ahmet'e dayılandı ama Ahmet dokunulmazlık oyununda ağzının payını verdi onun. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...