Ona darmadağınmı etti diyon sen adam atışları yapamadıTurboda onu ödül oyununda duman etti![]()
![]()
Ona darmadağınmı etti diyon sen adam atışları yapamadıTurboda onu ödül oyununda duman etti![]()
![]()
kameraların olmadıgı yerde halkta bunları efendi sanıyor
Hele Ahmet Ben Bukadar Kinci birini görmedim oyun kazanıyor vura vura eze eze ezeceğiz gibi Lugat Kullanıyor
Turabi Beni Seçsene diyor Gidiyor Sakat Adam Yiğiti Seçiyor![]()
Gökhan kolay lokmaAhmet sinsi işte Adam değil ki o.😡
Zaten AKın olmayınca Gökhan'ı yersiniz siz.![]()
Turbo İnşallah 1.olur yaAynen ama arkasında Acun var .![]()
Doğu ve Güneydoğu da oylar Turboya![]()
Geçen yıl Doğu kazanır diyorlardı ama Hilmicem kazandı bu yılda böyle olur benceYetmez ama.Turabi Mersin'li Akdeniz'ide çalarız gibi.
![]()
Geçen yıl Doğu kazanır diyorlardı ama Hilmicem kazandı bu yılda böyle olur bence
Zaten benim tuttuğum yarışmacılar her zaman 1.oluyor![]()
Aynen Akından sonra ona yoğunlaşalım ve eleyelim onuİnşalla.Doğukan'dan bende emindim ama Hilmicem fena sürpriz yaptı.
Şu GÖkhan'ı elesek süper olur.
![]()
Aynen Akından sonra ona yoğunlaşalım ve eleyelim onu![]()
o iller totoşlara oy vermez adamın hasından anlarlar sen nasıl hala anlamadım ben de onu anlamadımDoğu ve Güneydoğu da oylar Turboya![]()
allah aşkına 1. nasıl turabinin hakkı her oyunda gökhan nal toplatıyor bir de buna son haftaların turbosu ahmet dursun eklendi1.lik Turabinin hakkı
Abi çevremdeki herkes Turabiyi tutuyor.Hepside içlerinde en adam o diyorlar.Ayrıca Turabi onları yeniyor ama eski enerjisi yok bu aralar.Moral bozukluğu var ondao iller totoşlara oy vermez adamın hasından anlarlar sen nasıl hala anlamadım ben de onu anlamadım
allah aşkına 1. nasıl turabinin hakkı her oyunda gökhan nal toplatıyor bir de buna son haftaların turbosu ahmet dursun eklendi
ahmet ile gökhan resmen asfalt ağlatıyorlar
gökhanla aralarındaki musabakaları çıkarın kim kimi daha çok ağlatmış görelim sen ahmet dursunla karıştırıyorsun ama son 4 haftaya bakarsak ahmet dursun da fena yapıyor sahte turboyuAbi çevremdeki herkes Turabiyi tutuyor.Hepside içlerinde en adam o diyorlar.Ayrıca Turabi onları yeniyor ama eski enerjisi yok bu aralar.Moral bozukluğu var onda![]()
Turabi Ahmeti en başlarda ve ortalarda çok yeniyordu sahadan siliyordu.Gökhanı da hala yeniyor ama bazı oyunlarda kaybediyor.Abi adada konuştuğu kimse yok ondan biraz moral bozukluğu vargökhanla aralarındaki musabakaları çıkarın kim kimi daha çok ağlatmış görelim sen ahmet dursunla karıştırıyorsun ama son 4 haftaya bakarsak ahmet dursun da fena yapıyor sahte turboyu
Aynen Gökhan hep dağıtıyor Turbo'yu.gökhanla aralarındaki musabakaları çıkarın kim kimi daha çok ağlatmış görelim sen ahmet dursunla karıştırıyorsun ama son 4 haftaya bakarsak ahmet dursun da fena yapıyor sahte turboyu