K.V.P Sezon Finali Tüyo-Abdülhey Ölecek!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga yanlışın olmasın osman sınav ne alaka
ali buhara büyük usta ömer lütfi mete nin oğlu
oyunculuğu falan tamam ama dizide bu kadar abartılması ona herkesin gıcık olmasını sağladı

abi yorumunu meark ediyorum bakalım ne dicek
Yok aga ömer lütfi metenin oğlu olduğunu biliyorum ama diziye katılması için osman sınav rica etmiş diye okumuştum sanırım bir yerde. Zaten cumaları bizim buradaki camiye geliyor sade vatandaş gibi gidiyor, sanırım çekim olmuyor cuma günü.
Adam yan rolden başrolün celladı oldu buna sinirleniyorum işte. Eski senaryo takımı çook iyiydi ama gittikten sonra iş kabak tadı vermeye başladı.

Yok aga ömer lütfi metenin oğlu olduğunu biliyorum ama diziye katılması için osman sınav rica etmiş diye okumuştum sanırım bir yerde. Zaten cumaları bizim buradaki camiye geliyor sade vatandaş gibi gidiyor, sanırım çekim olmuyor cuma günü.
Adam yan rolden başrolün celladı oldu buna sinirleniyorum işte. Eski senaryo takımı çook iyiydi ama gittikten sonra iş kabak tadı vermeye başladı.
ya aga herşeye eyvallah vadinin ismi yeter ama abdülhey in ölmesini kabullenemem ben polattan sonra o gelir vadide of of inşallah değiştirirler yoksa ne olur düşünemiyorum
kim geliyor cumaları ali buhara mı
osman sınav la alakası olduğunu sanmıyorum osman sınav öyle bişey söylemez bence

abi hadi yorumunu bekliyorum bütün yorumları okuma boşver @china_shangai

aga o da benim dediğim sayfadan almış işte :( yani ne diyeceğimi bilemiyorum şok üstü şok olmuş durumdayım
biri vadicileri etiketlesinde herkes görsün

yeni sezonda jenerikte düzenlemeye gitsinler
sıralama şöyle başlasın

ali buhara mete
Necati Şaşmaz

bu şekil gitsin bence..

abi sen ne diyosun bu işe @china_shangai :(
Bo§verin bu millet çakir ve mematinin meftahInI gördú abdül gitse ne yazar

Ohhha İnşallah öyle birşey olmaz eğer olursa varya gördükleri yerde Ali Buharayi öldürürler yeminlen Polat ne yaparlar lan Memati gitti Abduldr giderse kimsesi kalmaz herkesi fena harcar yeminlen tapinakcilar falan hepsini tek celsede indirir İnşallah öyle birşey yapmazlar :( Yemin ederim ben ne yaparim o zaman y İnşallah yanlistir oldurmesinler ya ölürse bilin ki Vadinin sonu

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

@Çiğdem- tüm boş konulara yorum yaptın ama bu konuya bir türlü gelmedin
2-3 gündür aktif değilim eskisi gibi cnm toplamda 20 mesaj olmamıştır şu 2 günde 🙂🙂

kurtlar vadisinde çok önemli karakterler öldü ama bence vadinin yapı taşlarını oluşturan adamlar

süleyman çakır,aslan akbey,memati,abdülhey ve polattı yanı vadiyi vadi yapan adamlar bunlardı bence süleyman çakır ve aslan akbey ilk seride öldüler pusu serisindede memati öldü bunalra ek olarak şimdide abdülhey ölüyor hatta karada ölebilirmiş polat zaten geçens ezon finalinde öldü bence bu sezon polatı gören varmı aranızdan 🙂🙂🙂 kurtlar vadisi bu sezon akife sunulmus polat arka planda olmasına rağmen baktılar akifi yine sevmiyor bu seyirci bu seferde çareyi abdülheyi öldürmekle çözücekler ama ozamanda kara rakip olucak akife o ihtimale karşılık karayıda öldürmenin hesapları şimdiden yapılmış seneye kgt lideri akif naip akif siyah sancaklı aptronu akif hepsi akifff polat oturuyor nasılsa gitsin kızını elifi parka götürsün akif aksaçlı koltuğunada otursun hatta yeni sezon kurtlar vadisinin adı değişsin krutlar vadisi akif olsun bu olayları özetleyen bir başlık bence kurtlar vadisi akif yeni kanalında kanal d başlıyor :ppp::ppp::ppp: @Polat Şaşmaz @takas @batuhankaralar @sürgünüm

Hiçbiri 1 Abdulhey olamaz isterse 50.000 oyuncu getirsinler

abi şimdi kimse yok poalt var erhan var eskilerden abdülhey vadinin en önemli karakterlerinden şuan en önemlisi polat dışında
valla ben kabullenemiyorum abdülhey ölmemeli

Hiçbiri 1 Abdulhey olamaz isterse 50.000 oyuncu getirsinler

hiçkimse abdülün yerini tutamaz oyuncunun kralını da getirseler abdülhey bizim canımız ciğerimizdi of ulan of :(

aga ali buhara ilçe merkezindeki camiye geliyor namazını kılıyor arabasına atlayıp gidiyor :) kaç defa şahit oldum ofisi falan var burada herhalde :)
aga görürsen eğer 2 çift laf söyle abimize

Bilgi kesin mi @takas ?

Eğer gerçekten ölürse çok kötü olur bence eskilerden bir o bir de Polat kaldı daha Mematiye alışamamışken Abdülhey'i kaldıramayız bence,inşallah böyle bir şey olmaz. :(

çok haklısın bencede süleyman çakır öldükten sonra kim ölse şaşırmam diyorum bende yıllardır
o yılları hatırlayanlar iyi bilirler sende o yılalrı yaş itibariyle çok iyi biliyorsun hatta bizden daha iyi hatırlıyorsun polat ve memati kurtlar vadisinde 3.sezonda ön plana çıkabilmişlerdi ilk 2 sezonda çakır seyirci gözünde 1.başrol oyuncusuydu öyle bir dönemde çıakrdılar oktay beyi şuan polat konumunda olan bir adamı çıakrdılar zaten öyle olduu için cenaze kılındı mevlüt okundu buda türk tv tarihidne bir ilk hatta tüm dünyada bir ilk bence 🙂🙂🙂

çok haklısın bencede süleyman çakır öldükten sonra kim ölse şaşırmam diyorum bende yıllardır
o yılları hatırlayanlar iyi bilirler sende o yılalrı yaş itibariyle çok iyi biliyorsun hatta bizden daha iyi hatırlıyorsun polat ve memati kurtlar vadisinde 3.sezonda ön plana çıkabilmişlerdi ilk 2 sezonda çakır seyirci gözünde 1.başrol oyuncusuydu öyle bir dönemde çıakrdılar oktay beyi şuan polat konumunda olan bir adamı çıakrdılar zaten öyle olduu için cenaze kılındı mevlüt okundu buda türk tv tarihidne bir ilk hatta tüm dünyada bir ilk bence 🙂🙂🙂
evet çakır 1 numaraydı ama polatla beraber
hatta ben jenerikte çakırı 1 görmek isterdim hep unutulmaz günler unutulmaz

ama şuan eskilerden kim kim kaldı yav
Polat
Abdülhey
Erhan
Ömer baba ve Nazife Anne

sadece bunlar kaldı eskilerden abdülde gitmesin nolur yav :(

Bilgi kesin mi @takas ?

Eğer gerçekten ölürse çok kötü olur bence eskilerden bir o bir de Polat kaldı daha Mematiye alışamamışken Abdülhey'i kaldıramayız bence,inşallah böyle bir şey olmaz. :(
aga %95 kesin %5 de senaryonun değişme ihtimaline veriyorum ama bu da imkansız gibi bişey :(

evet çakır 1 numaraydı ama polatla beraber
hatta ben jenerikte çakırı 1 görmek isterdim hep unutulmaz günler unutulmaz

ama şuan eskilerden kim kim kaldı yav
Polat
Abdülhey
Erhan
Ömer baba ve Nazife Anne

sadece bunlar kaldı eskilerden abdülde gitmesin nolur yav :(

aga %95 kesin %5 de senaryonun değişme ihtimaline veriyorum ama bu da imkansız gibi bişey :(
ben polatla çakırı karşılaştırmak istemiyorum cnm yanı öyle anlamayın ama o dönemi ben bilinçli şekilde takip ettim yanı şuan polat konumunda olan çakır karakteriydi yani
polat konumunda çakır memati konumunda polat abdülhey konumundada memati vardı 3.sezonda tam olarak ön plana çıktı polat memati ikilisi ilk 2 sezon oktay bey aşırı şekilde ağır basıyordu seyirci gözünde diyorum tabikide senaryo açısından demiyorum şimdi memati abdülheyde gidiyor hatta karada gidiyor polat zaten gitti bu sezon polat vadide vardı demesin kimse bana seneye tamamen akife kalıcak koca kurtlar vadisi eğer böyle birşey yaparsalar akifle beraber yine kanal d ekranında final yaparlar bence 🙂🙂

ben polatla çakırı karşılaştırmak istemiyorum cnm yanı öyle anlamayın ama o dönemi ben bilinçli şekilde takip ettim yanı şuan polat konumunda olan çakır karakteriydi yani
polat konumunda çakır memati konumunda polat abdülhey konumundada memati vardı 3.sezonda tam olarak ön plana çıktı polat memati ikilisi ilk 2 sezon oktay bey aşırı şekilde ağır basıyordu seyirci gözünde diyorum tabikide senaryo açısından demiyorum şimdi memati abdülheyde gidiyor hatta karada gidiyor polat zaten gitti bu sezon polat vadide vardı demesin kimse bana seneye tamamen akife kalıcak koca kurtlar vadisi eğer böyle birşey yaparsalar akifle beraber yine kanal d ekranında final yaparlar bence 🙂🙂
akife gıcıklığım gün geçtikçe artıyor bu karakteri seyirci sevmedi sevmezde nefret ediyor çoğu kimse