K.V.P Sezon Finali Tüyo-Abdülhey Ölecek!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle birşey olursa inşallah Bahadır ile Cüneyt'in dizisi Perşembe'ye gelir de akılları başlarına gelsin direk reaksiyonu izlerim. Adamlar Suriye'den beri Polat'ı safdışı bıraktılar şimdi de Abdül gidiyor olmaz böyle birşey!

Arkadaşlar asıl kaynak Ölümüne Kurtlar Vadisi sayfası facebookta
buranın admini sette çalışıyor ve verdiği her bilgi kesin çıkıyor.Diğer sayfalarda burdan alıyor hep @batuhankaralar

vay arkadaş ne hayller kuruyodum yeni sezonla ilgili tüm hayallerim yıkıldı vadiyle ilgili
İnşallah bir mucize olur da son anda senaryo değişir yoksa bunun geri dönüşü olmaz
memati öldü eyvallah ama abdülhey de ölürse biter iş
kim kaldı eskilerden polat,erhan başka adam mı kaldı

Arkadaşlar asıl kaynak Ölümüne Kurtlar Vadisi sayfası facebookta
buranın admini sette çalışıyor ve verdiği her bilgi kesin çıkıyor.Diğer sayfalarda burdan alıyor hep @batuhankaralar
Aga haber doğru yarım saat önce Cahit Kayaoğlu diye bir sayfa da paylaşmış :(
İnşallah son dakika golü atarlar ama doğru çıkarsa 12 yıllık efsane bir kalemde silinir atılır :( Seyirciye saygısızlık yaparlar ayıp olur.

Aga haber doğru yarım saat önce Cahit Kayaoğlu diye bir sayfa da paylaşmış :(
İnşallah son dakika golü atarlar ama doğru çıkarsa 12 yıllık efsane bir kalemde silinir atılır :( Seyirciye saygısızlık yaparlar ayıp olur.
aga o da benim dediğim sayfadan almış işte :( yani ne diyeceğimi bilemiyorum şok üstü şok olmuş durumdayım
biri vadicileri etiketlesinde herkes görsün

yeni sezonda jenerikte düzenlemeye gitsinler
sıralama şöyle başlasın

ali buhara mete
Necati Şaşmaz

bu şekil gitsin bence..

abi sen ne diyosun bu işe @china_shangai :(

aga o da benim dediğim sayfadan almış işte :( yani ne diyeceğimi bilemiyorum şok üstü şok olmuş durumdayım
biri vadicileri etiketlesinde herkes görsün

yeni sezonda jenerikte düzenlemeye gitsinler
sıralama şöyle başlasın

ali buhara mete
Necati Şaşmaz

bu şekil gitsin bence..

abi sen ne diyosun bu işe @china_shangai :(
Ha aga bilen var mı bilmiyorum ama Buhara Mete'yi Osman Sınav'ın hatrına almışlar diziye. Keşke almasalardı da vadi bu durumlara düşmeseydi :(

Ha aga bilen var mı bilmiyorum ama Buhara Mete'yi Osman Sınav'ın hatrına almışlar diziye. Keşke almasalardı da vadi bu durumlara düşmeseydi :(
aga yanlışın olmasın osman sınav ne alaka
ali buhara büyük usta ömer lütfi mete nin oğlu
oyunculuğu falan tamam ama dizide bu kadar abartılması ona herkesin gıcık olmasını sağladı

abi yorumunu meark ediyorum bakalım ne dicek