Haber doğru bende duymuştum agaNerden öğrendin
Haber doğru bende duymuştum agaNerden öğrendin
Yazıklar olsun PanayaHaber doğru bende duymuştum aga![]()
Yahu eskiyi anlatacak işte, yeniden dirilmeyecekler yani.eski karakterler diye bişey olmaz ölen adam nasıl oynayacak bi daha yav
abdülhey ölmesin ölürse bitirsinler ilk kez bu kadar net söylüyorum abdülhey yoksa vadi bitsin
yav eskiyi anlatmak nedir Allah aşkına yapmayın şöyle saçma sapan yorumlar rica ediyorum sizden lütfenYahu eskiyi anlatacak işte, yeniden dirilmeyecekler yani.
yok aga kendi isteği falan bilmem ben kimse de anlamaz ölmeyecek ölürse vadi biterKendi isteğiyle ayrılıyor yazıyor bu sayfada @takas
Yok aga bitmez ama kan kaybederartık vadi bitecek galiba malesef
Polat,anası babası ve güllü Erhan dışında eski vadiden kimse kalmadı.Üçüde etkisiz eleman zaten.artık vadi bitecek galiba malesef
direk bitsin abdülheysiz bir kurtlar vadisi olamazYok aga bitmez ama kan kaybeder
Aga haber doğru yarım saat önce Cahit Kayaoğlu diye bir sayfa da paylaşmışArkadaşlar asıl kaynak Ölümüne Kurtlar Vadisi sayfası facebookta
buranın admini sette çalışıyor ve verdiği her bilgi kesin çıkıyor.Diğer sayfalarda burdan alıyor hep @batuhankaralar
aga o da benim dediğim sayfadan almış işteAga haber doğru yarım saat önce Cahit Kayaoğlu diye bir sayfa da paylaşmış
İnşallah son dakika golü atarlar ama doğru çıkarsa 12 yıllık efsane bir kalemde silinir atılırSeyirciye saygısızlık yaparlar ayıp olur.
Ha aga bilen var mı bilmiyorum ama Buhara Mete'yi Osman Sınav'ın hatrına almışlar diziye. Keşke almasalardı da vadi bu durumlara düşmeseydiaga o da benim dediğim sayfadan almış işteyani ne diyeceğimi bilemiyorum şok üstü şok olmuş durumdayım
biri vadicileri etiketlesinde herkes görsün
yeni sezonda jenerikte düzenlemeye gitsinler
sıralama şöyle başlasın
ali buhara mete
Necati Şaşmaz
bu şekil gitsin bence..
abi sen ne diyosun bu işe @china_shangai![]()
aga yanlışın olmasın osman sınav ne alakaHa aga bilen var mı bilmiyorum ama Buhara Mete'yi Osman Sınav'ın hatrına almışlar diziye. Keşke almasalardı da vadi bu durumlara düşmeseydi![]()