kara ölmeyebilir de abdülhey kesin ölecekmiş Allah belalarını versin bu ne yaAlla alla Kara ve Abdülhey ölürse kim kaldı
Aynen aga onca boş adam varken niye Abdulhey insan üzülüyor.Mr.Key Abdülü öldüreceğine kgt yi temizlesin![]()
Kara'nın öleceğine inanmıyorum ben.Alla alla Kara ve Abdülhey ölürse kim kaldı
ben bunu gördüğümden beri dondum kaldım adeta gözlerim doldu ya abdülü ölürken izlersem kesin ağlarımBir dakik şok içindeyim. Nereye el sallıyoruz aga şaka bu dimi? Seon finalinde böyle birşey olursa bırakırım diziyi açık net.
Acaba kendimi ayrılmak istedi Gürkan Uygun gibi yoksa senaryo gereği ölmez gibime geliyor ?kara ölmeyebilir de abdülhey kesin ölecekmiş Allah belalarını versin bu ne ya
Kara benim adamım süper oynuyor Hakan BoyavAynen aga onca boş adam varken niye Abdulhey insan üzülüyor.
Kara'nın öleceğine inanmıyorum ben.![]()
Polat,Kara ve Abdulhey bu üçüne dokunulmamalı.artık iyice saçmalamaya başladılar abdülhey ölürse kim kalcak
aynen zaten başka kimse yok ki bari bunlar kalsınPolat,Kara ve Abdulhey bu üçüne dokunulmamalı.![]()
Kara şuan dizinin aksiyon yönünü ayakta tutan birinci adam asla inanmıyorum öleceğineKara benim adamım süper oynuyor Hakan Boyav![]()
Nereden öğrendin aga?kendi isteği üzerine ayrılıyormuş
büyük ihtimal öyledir agaAcaba kendimi ayrılmak istedi Gürkan Uygun gibi yoksa senaryo gereği ölmez gibime geliyor ?
Aynen ölmesi dizinin kan kaybetmesi anlamına gelir çok büyükKara şuan dizinin aksiyon yönünü ayakta tutan birinci adam asla inanmıyorum öleceğine![]()
Bende duymuştum ama inanmamıştım üzüldüm arkadaş ya haber doğruymuş demek ki.Nereden öğrendin aga?
abi böyle bişey yok her ayrılmak isteyen çıkamaz milyonlarca insan izliyor bu diziyiAcaba kendimi ayrılmak istedi Gürkan Uygun gibi yoksa senaryo gereği ölmez gibime geliyor ?