K.V.P Sezon Finali Tüyo-Abdülhey Ölecek!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk tv tarihinin en büyük dizisi Kurtlar Vadisi'nin sezon finaline 2 bölüm kaldı.

İşte inanması çok güç tüyolar;

-228.bölümde yani bu bölümde Bektaş ve Şurup İhsan ölecek.
-Kara'nın ölmesi de söz konusu ama kesin bişey yok..

ve en büyük bomba;
-Kurtlar Vadisi tarihinin en büyük karakterlerinden ABDÜLHEY sezon finalinde kesin ölecek.Sezon finalinde gözyaşları sel olacak :(

ama Akif ölmüyor. Evet arkadaşlar ilk kez söylüyorum eğer Abdülhey ölecekse vadiyi direk bitirsinler eskilerden kim kaldı polat abdülhey erhan gerisi boş memati gitti tamam dedik ama eğer Abdülhey de giderse vadi bitsin artık vallahi billahi bitsin. biz yeni yetme akifi cahiti izlemek istemiyoruz eğer senaryo değişmezse bu bilgi kesin ve vadi çoğu kişi için bitebilir!!!

Oha ya oldu olacak arada Polat'ı da öldürsünler de diziyi Akif'in maceraları üzerine kursunlar. Kara ölecek Abdül ölecek çömezler kalacak yok ya büyük konuşmuyorum ama tüyo doğru çıkarsa vadiyi bırakırım.

Kara ölmesin :( Abdülhey ölcekmi 😱 nerden alıyosun bu tüyoları birde kesin ölcek demişsin ?

abdülhey ölecekse bitirin diziyi bu kadar açık ve net söylüyorum yeter lan

Kara ölmesin :( Abdülhey ölcekmi 😱 nerden alıyosun bu tüyoları birde kesin ölcek demişsin ?
aga facebookta vad isayfası var adam ne dese çıkıyor sette çalışıyor kesin gibi bişey eğer senaryo değişmezse abdülhey ölecek
vadiyi bitirin nolur abdülsüz vadi izlemek istemiyorum!

ölecek aga adamın yazdığına bakın;

K.V.P BOMBA Üzücü Tüyo !

Vadici Kardeşlerim Günlerdir Bildiğim BOMBA ve Çok Üzücü Bir Tüyo Var Çoğnuzda Daha Önce Duymuşsunuzdur Abdülhey İle İlgili Nasıl PAylasacağımı Bilemedim Yoğun Mesaj Gelince Açıklamak Zorunda Kaldım Mahalesef Sezon Finalinde Abdülhey Ölüyor Kesin Bir Haber Bu Yani Anlicağınız Sezon Finlainde Yine Göz Yaşlarımız Sel Olacak Şimdiden Üzüntüler İçindeyim Ne Diceğimi Bilmiyorum Kurtlar Vadisi Denilen Şey Eski Efsaneler Haricinde Polat Memati ve Abdülhey'den İbaret Bunlar Ölürse Sadece Bunlara Ağlarız Cahit'miş Pusat'mış Yok Bilmem Vs Başkasıymış Ne KAdar Ölselerde Çok Üzülürüz Ama Memati ve Abdülhey Kadar Değil Uzun LAfın Kısası Çok Pis ve Kötü Bir Sezon Finali Olacak Filmi Resmen Bitiriyorlar Eğer Ölümünden Sonra Polat KGT Ofisine Dönmezse Vadiyi Bitirin Çünkü İzlemeyeceğiz Akifi Açık ve Net Bunuda Ekliyeyim 228.Bölüm'de Bektaş ve İhsan'da Ölüyor.

Keşke haberi başlıktan vermeseydin yüreğime inecekti.:(
abi böyle bişey olamaz ya bitirsinler artık mematiye eyvallah dedik ama abdülhey ölürse vadi biter

ölecek aga adamın yazdığına bakın;

K.V.P BOMBA Üzücü Tüyo !

Vadici Kardeşlerim Günlerdir Bildiğim BOMBA ve Çok Üzücü Bir Tüyo Var Çoğnuzda Daha Önce Duymuşsunuzdur Abdülhey İle İlgili Nasıl PAylasacağımı Bilemedim Yoğun Mesaj Gelince Açıklamak Zorunda Kaldım Mahalesef Sezon Finalinde Abdülhey Ölüyor Kesin Bir Haber Bu Yani Anlicağınız Sezon Finlainde Yine Göz Yaşlarımız Sel Olacak Şimdiden Üzüntüler İçindeyim Ne Diceğimi Bilmiyorum Kurtlar Vadisi Denilen Şey Eski Efsaneler Haricinde Polat Memati ve Abdülhey'den İbaret Bunlar Ölürse Sadece Bunlara Ağlarız Cahit'miş Pusat'mış Yok Bilmem Vs Başkasıymış Ne KAdar Ölselerde Çok Üzülürüz Ama Memati ve Abdülhey Kadar Değil Uzun LAfın Kısası Çok Pis ve Kötü Bir Sezon Finali Olacak Filmi Resmen Bitiriyorlar Eğer Ölümünden Sonra Polat KGT Ofisine Dönmezse Vadiyi Bitirin Çünkü İzlemeyeceğiz Akifi Açık ve Net Bunuda Ekliyeyim 228.Bölüm'de Bektaş ve İhsan'da Ölüyor.

abi böyle bişey olamaz ya bitirsinler artık mematiye eyvallah dedik ama abdülhey ölürse vadi biter
Abdülhey :T :T :T

Abdulheyi koruyun Mr.Key operasyon yapacak..Memati'den sonra Abdulhey gitmemeli..:(

Maalesef bu iş böyle yürümez dizideki en önemli karakterler tek tek gidiyor sıra Abdülhey'de..

Gidenlerin yerine yeni isimler geliyor onlarda oyunculuk anlamında amatör, yetersiz isimler. Diziye ne zamandır Zafer Engin, Oktay Kaynarca düzeyinde oyuncular transfer edilmiyor üstüne eldeki iyi oyuncular diziden ayrılıyor eğer böyle gidecekse Vadi bu sezon sonu final yapmalıydı.

Final yapıp, birkaç yıl aranın ardından şu aylar önce bahsedilen proje, eski karakterlerin yer aldığı Vadi'yi çeksinler.

protesto edelim yazeteden pana filmi arayalım vallah vadi biter

Maalesef bu iş böyle yürümez dizideki en önemli karakterler tek tek gidiyor sıra Abdülhey'de..

Gidenlerin yerine yeni isimler geliyor onlarda oyunculuk anlamında amatör, yetersiz isimler. Diziye ne zamandır Zafer Engin, Oktay Kaynarca düzeyinde oyuncular transfer edilmiyor üstüne eldeki iyi oyuncular diziden ayrılıyor eğer böyle gidecekse Vadi bu sezon sonu final yapmalıydı.

Final yapıp, birkaç yıl aranın ardından şu aylar önce bahsedilen proje, eski karakterlerin olacağı Vadi'yi çeksinler.
eski karakterler diye bişey olmaz ölen adam nasıl oynayacak bi daha yav

abdülhey ölmesin ölürse bitirsinler ilk kez bu kadar net söylüyorum abdülhey yoksa vadi bitsin

Bir dakik şok içindeyim. Nereye el sallıyoruz aga şaka bu dimi? Seon finalinde böyle birşey olursa bırakırım diziyi açık net.

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato