K.V.P Sezon Finali Tüyo-Abdülhey Ölecek!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada hatirlarsiniz Key tapinakcilarin bitiremediği tüm isleri bitirme karari almisti Abdulheyi de o öldürecek

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

pana senaryo grubu kafayı mı yediki abdülhey i öldürecek , onunn gibi efsane karekteri niçin öldürsün?

abdülhey memati gibi değil necati şaşmaz la dostlukları var
evet aga öyle de çıkmak istiyormuş bu iş dostluğa bakmaz gürkan uygun da dosttu ama çıkmak istedi çıktı
gerçekten kenan çoban ın yeri bende ayrıdır o da gitmesin başka bişey istemem

Bence son sahne de birşey olacak orada bitecek bolum seneye de Polat ile bir plan yapip oradan kurtulduklarini gösterirler bence boyle olacak İnşallah da boyle olur

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

abdülhey ölücekse bunun tek bir sebebi olabilir, kenan çoban ın bunu kendisinin istemesi

sana noluyor aga biz onları şikayet ederiz seni niye edelim :D hem etmedim de etsemde seninkini niye edim biz çiğdem xemre ve destereden bahsediyoruz
hemen posta koyuyosun bu mu abiliğin yapma yapma bunları yapma

aga zaten öyle yazmış kendi istedi demiş
aga ben buna inanmıyorum, inanmak da istemiyorum

aga kimse inanmak istemiyor ama malesef büyük ihtimal abdülhey gidecek
aga ben aslında bu habere %100 yalan derdim amma , şu an diyemiyorum , %80 uydurma diyorum, sebebi ise kenan çoban ın bahadır özdener ile bazı yerlere beraber ziyaretlerde bulunmaları

aga ben aslında bu habere %100 yalan derdim amma , şu an diyemiyorum , %80 uydurma diyorum, sebebi ise kenan çoban ın bahadır özdener ile bazı yerlere beraber ziyaretlerde bulunmaları
yani? kenan çoban bahadırların dizisinde mi oynayacak diyorsun

aga öyle olursa vadiye ihanettir bu vay arkadaş inşallah öyle bişey olmaz
işte benim de düşündüğüm ve hayal kırıklığım bu; gürkan uygun yanlış yaptı ayıp etti, kardeşi ayıp etti, senaristler ne olursa olsun usta yı yalnız bıraktı, şimdi de kenan çoban böyle bir ihanetin (bana göre) içindeyse yazıklar olsun diyorum! ustaya da helal olsun! adam gibi adan olan necati şaşmaz ın arkasındayım her zaman!

işte benim de düşündüğüm ve hayal kırıklığım bu; gürkan uygun yanlış yaptı ayıp etti, kardeşi ayıp etti, senaristler ne olursa olsun usta yı yalnız bıraktı, şimdi de kenan çoban böyle bir ihanetin (bana göre) içindeyse yazıklar olsun diyorum! ustaya da helal olsun! adam gibi adan olan necati şaşmaz ın arkasındayım her zaman!
Necati Şaşmaz idolüm kral adam zaten laf yok ona
bakalım aga bekleyecez

Ya agalar neler diyorsunuz yok Kenan Necati'ye ayıp etti falan geçin bunları, yeni yetme çömezler vadinin başına geçecek isyan ediyorum buna arkadaş.

Necati Şaşmaz idolüm kral adam zaten laf yok ona
bakalım aga bekleyecez
aga sinirim bozuldu ya bri sıkıldım der çıkar, öbürü başka alanlara ticari faailyetlere yönelir, diğeri rakip dizi çekme peşine düşer, yok bilmem ne biraz da sizi 10 yıldır baş üstünde tutan izleyicinize vefa duygunuz olsun be! necati şaşmaz olmasa vadi final bile yapamadan belki de bitip gidicekti

Ya agalar neler diyorsunuz yok Kenan Necati'ye ayıp etti falan geçin bunları, yeni yetme çömezler vadinin başına geçecek isyan ediyorum buna arkadaş.
o ayrı bir konu , adam ben oynamak istemiyorum diyorsa napıcaksın? silah zruyla mı oynatacaksın? benim için tek bir vazgeçilmez vardır! oda necati şaşmaz namı değer Polat Alemdar

aga sinirim bozuldu ya bri sıkıldım der çıkar, öbürü başka alanlara ticari faailyetlere yönelir, diğeri rakip dizi çekme peşine düşer, yok bilmem ne biraz da sizi 10 yıldır baş üstünde tutan izleyicinize vefa duygunuz olsun be! necati şaşmaz olmasa vadi final bile yapamadan belki de bitip gidicekti

o ayrı bir konu , adam ben oynamak istemiyorum diyorsa napıcaksın? silah zruyla mı oynatacaksın? benim için tek bir vazgeçilmez vardır! oda necati şaşmaz namı değer Polat Alemdar
Kenan Çoban da adamdır inşallah öyle bir yanlışın içine düşmez
Bahadır Özdener e olan sevgim de çok fazla vadiyi vadi yapanlardan biri öyle bişey yapacağını sanmam umarım öyledir

Kenan Çoban da adamdır inşallah öyle bir yanlışın içine düşmez
Bahadır Özdener e olan sevgim de çok fazla vadiyi vadi yapanlardan biri öyle bişey yapacağını sanmam umarım öyledir
aga tamam bende o saydığım isimleri çok severim ve de saygı duyarım ama hepsinin önüne vadiyi ve necati şaşmaz ı koyarım !