- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
O kadar saf olması beklenemz zaten.Mr. Key Cahit e güvenmiyor herhalde![]()
O kadar saf olması beklenemz zaten.Mr. Key Cahit e güvenmiyor herhalde![]()
3 ayda öğrenirler Türkçe'yi olmadı dublaj yap.Kurtlar Vadisi Irak filminde örneğini gördük.düşünce olarak güzel, pratikte sıkıntılı olsada
olur olurda , diziyle sinema arasında oldukça fark var 🙂3 ayda öğrenirler Türkçe'yi olmadı dublaj yap.Kurtlar Vadisi Irak filminde örneğini gördük.![]()
Bu işer paraya bakar aga,yok ben Türk figuranları 50 tl'ye çalıştırıcam diyorsan başka tabiiolur olurda , diziyle sinema arasında oldukça fark var 🙂
aga aynen öyle diyorlar , ha o dediğinide bir tek vadi yapar oda ayrıBu işer paraya bakar aga,yok ben Türk figuranları 50 tl'ye çalıştırıcam diyorsan başka tabii![]()
yav aga her yerde her yerde bu artık tartışmaya kapalı bir konudur vadi lan bu vadi![]()
işte gerçekler ;şehirler arası otobüs yolculuğunda da vadi izleniyor kim takar bu çürük reytingleri
aynen öyle, tartışılmaz.yav aga her yerde her yerde bu artık tartışmaya kapalı bir konudur vadi lan bu vadi![]()
kara artık vadiye renk katmıyor, adeta olayı gökkuşağına çevirdi gözümüzü ışıltısı, parlaklığı alıyormezarlık baskını süper ötesiydi
kara yine çok iyi ya adamım benim vadiden kesinlikle çıkmaması gereken bir karakter on numara beş yıldız
abdülhey tam 1 numara oldu artık işte bu süper
leylanın artık miladı dolmuştur ölmesi lazım sahneleri gereksiz oluyor
İmdat öldü tüyo tuttu beyler adamın verdiği tüm bilgiler çıkıyor sette çalışıyor
beğenmemiş olabilirsin tabi de , çok kötü olduğuna katılmıyorumBölüm çok kötü gidiyor maalesef Polat Alemdar yine dönmeyeceğim dedi bıktırdın be abi bir karar ver![]()
yeni sezonda cikacak agaBölüm çok kötü gidiyor maalesef Polat Alemdar yine dönmeyeceğim dedi bıktırdın be abi bir karar ver![]()