tek sen misin ? bilmem de ben istemem açıkçasıCahit ve Safiye'nin evlenmesini isteyen tek benmiyim?![]()
Ben de istiyorum sezon finalinde düğün olur bence Safiyeyi öldürürler ya da bomba koyabilirler düğün salonuna içinden geçtiCahit ve Safiye'nin evlenmesini isteyen tek benmiyim?![]()
Yahu niye sevenlerin arasına giriyorsunuz? Sevmek ayıp mı.tek sen misin ? bilmem de ben istemem açıkçası
Çok pompy'ce oldu.Ben de istiyorum sezon finalinde düğün olur bence Safiyeyi öldürürler ya da bomba koyabilirler düğün salonuna içinden geçti
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
normalde ayıp değilde usta yı duyduk usta nın lafına birşey diyemem 😀Yahu niye sevenlerin arasına giriyorsunuz? Sevmek ayıp mı.![]()
vadide sevmek ayıp değil ama suç, evli olanlar ı hep dört kolluya bindirdik onuda düşünmek lazım 😀Yahu niye sevenlerin arasına giriyorsunuz? Sevmek ayıp mı.![]()
Razı olucak görürde bakarsınız.Ömer Baba ve Nazife annenin lafının üstüne söz söylemez Usta.normalde ayıp değilde usta yı duyduk usta nın lafına birşey diyemem 😀
doğru bencede izin vericek sonunda ama bence yyanlışRazı olucak görürde bakarsınız.Ömer Baba ve Nazife annenin lafının üstüne söz söylemez Usta.
Sezon finaline kalmaz olurve mete en tez zamanda gebersin
memati abdülheyin sultan diye bir kadınla evlenmesini istemiyordu emanet diye polat seviyorsa evlenir diye mematiye karşı çıktıRazı olucak görürde bakarsınız.Ömer Baba ve Nazife annenin lafının üstüne söz söylemez Usta.