Önce sürgünüm acmis.Konumu kim sildi ya ??????????????????? Önce ben açtım
Tam düzenleye bastım silinmiş konu
Biligisyar kastı ay ben böyle bilgisayarın varya yeter ya yeterÖnce sürgünüm acmis.
Buradan devam.
Hayir, üstteydi. Senin konu no 222132, bu konunun numarasi 222131.Biligisyar kastı ay ben böyle bilgisayarın varya yeter ya yeter
Ama benim konu alttaydı
Hadi yaHayir, üstteydi. Senin konu no 222132, bu konunun numarasi 222131.![]()
Dert etme bu kadar, alt tarafi bir konu.Hadi yaBilgisayar kasmasaydı açardım belki ama olmadı malesef
Bu hafta listeye giremicez amaDert etme bu kadar, alt tarafi bir konu.![]()
Hayatta daha önemli seyler var.Bu hafta listeye giremicez ama![]()
Benim konu sayım 207.500 olana kadar babamı tanımam.Dert etme bu kadar, alt tarafi bir konu.![]()
aga sen bu bilgisayara çözüm bul, frağmanıda böyle kaçırdın 😉Biligisyar kastı ay ben böyle bilgisayarın varya yeter ya yeter
Ama benim konu alttaydı
İzlemicekmisin abi.Sezon finalinden evvelki son bölüm iyi olur in§aallah herkese iyi seyirler
inş hacım, nerledesin epeydir vadi sayfalarında göremiyoruz seniSezon finalinden evvelki son bölüm iyi olur in§aallah herkese iyi seyirler
başlasada izlesekHaftanın en güzel günü,günün en güzel saatleri [HASHTAG]#KURTLAR[/HASHTAG] VADİSİ PUSU
heycanla bekliyorum büyük heycanla hemde
abi nerelerdesin ya işler yoğun heralde o müthiş yorumlarına hasret kaldık en azından ben hasret kaldım sen bi başkasın abimSezon finalinden evvelki son bölüm iyi olur in§aallah herkese iyi seyirler
ölecek aga güzel kardeşine güvenbaşlasada izlesek
bakalım denildiği gibi, imdat pektaş falan ölecek mii?
aga 207.500 derken 😱Benim konu sayım 207.500 olana kadar babamı tanımam.
Perşembeler seninle güzel Kurtlar Vadisi
çok abartıyor aga ya alt tarafı bi konu sonuçta açanda sürgünüm agamızHayatta daha önemli seyler var.![]()
Evet aga bilgisayarin hafizasini indirecem xvidle doldurduk en az 2 GB yer aciliraga sen bu bilgisayara çözüm bul, frağmanıda böyle kaçırdın 😉
sen demi öyle söylüyordun
estğfrllh sana vadi konusunda güvenim sonsuz 🙂abi nerelerdesin ya işler yoğun heralde o müthiş yorumlarına hasret kaldık en azından ben hasret kaldım sen bi başkasın abim
ölecek aga güzel kardeşine güven
aga 207.500 derken 😱
tebrikler konuyu kapmışsın ben eve 6 da zor gelebildim kaçırdım vadimizin konusunu![]()
Sadece 207 konum var onunda 150 tanesini son 3 haftada açtım.Biliyorsun daha önce konu açmıyordum.abi nerelerdesin ya işler yoğun heralde o müthiş yorumlarına hasret kaldık en azından ben hasret kaldım sen bi başkasın abim
ölecek aga güzel kardeşine güven
aga 207.500 derken 😱
tebrikler konuyu kapmışsın ben eve 6 da zor gelebildim kaçırdım vadimizin konusunu
çok abartıyor aga ya alt tarafı bi konu sonuçta açanda sürgünüm agamız![]()