Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
senarist biraz senaryoyu değiştirse aniden beni iyileştirse muhteşem bişey olacak hazır dolaptayken iyileşirim umarım :)

içerde gelen patırtı sesi neydi gerçekten bir dahamı vurdun naptın ?
hahah hiç hatırlatma onu bana @gözlemci tahmin yürüttü ne sesi olduğunu rezil seni :F

yani üşütmüyesin diye ne çile çekiyorum senin yaptığına bak :)

o zaman otur demirin üstündede zatürre ol iyilik yaramazki kızlara ?

sen neler diyon öyle arkamdan dolaplarmı çeviriyorsuuz banamı öyle geldi senaryoda bir dolap var o da benimle çiğdemin dolabıı ?:)

bakmakdamı yasak maskeli kıza bakmak sevaptır sevap işleyecektim :)

gömmeli dolapsa daha bir hoş olur dolabın ismide çok seksi, duruyor :))

@gözlemci gömmeli dolabı nerden ayarladın :)
Sana neler diyim bende birilerini ayarlıcam kendime maskeli olan benim yeni gircek kız alperin :D

Tabii bakmak yasak :bağır:o sadece benimmm :F

Gömmeli dolap nasıl oluyor halen anlamış değilim :D neyse öyle deniyorsa öyledir :D

Bnm katil fantazim vardi ama olsun.Kiz guzelmi bare hi kiz oglan kizmi ?? Katil guzel kiza bnziyordu :(
Katil daha maskesini bile çıkarmamıştı :F
Evet kız güzel olucak şöyle benekli benekli tek kaşlı bıyıklı bişiy :F

hahah hiç hatırlatma onu bana @gözlemci tahmin yürüttü ne sesi olduğunu rezil seni :F
Ben sadece altına sıçmıştır büyük ihtimalle o ses onun sesi kokusuda haftaya çıkar dedim :F

Son düzenleme:
Sana neler diyim bende birilerini ayarlıcam kendime maskeli olan benim yeni gircek kız alperin :D

Tabii bakmak yasak :bağır:o sadece benimmm :F

Gömmeli dolap nasıl oluyor halen anlamış değilim :D neyse öyle deniyorsa öyledir :D

Katil daha maskesini bile çıkarmamıştı :F
Evet kız güzel olucak şöyle benekli benekli tek kaşlı bıyıklı bişiy :F

Ben sadece altına sıçmıştır büyük ihtimalle o ses onun sesi kokusuda haftaya çıkar dedim :F
hahahah gömmeli dolapı bende emrak ediyorum nasıl birşeyin içine soktu @destere beni acaba korkuyorum :F

vallahi o hale getiren sensin itiraz yok:) anca beraber kanca beraber dolapta kokuşarak yaşıycaz :))

dualarımız seninledir işe yarar umarım :)

sende dua et bize bari dolaptan sağ çıkalım

sınavım iyi geçti bu arada

Olsun kızlardan yana nasıl şansın yok dayakdan sonra dolap ödülünü kazanıyon daha ne olsun :D

Dualarım seninle dedeceğim az sonra haydi başarılar iyi geceler
teşekkürler :)