Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
demir oklava hak ettin hemde @destere sen merak etme :F
oklavayı ne yapıcanki zaten iki seksen dolapta uzanmışım ayağa kalkacak halim yok oklavalık bir halimmi var :))

@destwre sulanma katilime. SEN GIT @Çiğdem- ye :) @gözlemci sendemi sulandin Maskeli Sexy Kiza.Eger kiz olursa bakalim neler olacak.Katil benm olmali :)
sadece merak edip bir bakalım dedik maskeli katile kız nasıl bişey sulanmadık yani :))

bir bakalım hele dolaptakinden(ismini söylemiyim şimdi oklavayla gelir) daha güzelse iş değişir:) onuda kapabilirim :))
Hayır o benim :kiki:sana ayar etmem :F

@destwre sulanma katilime. SEN GIT @Çiğdem- ye :) @gözlemci sendemi sulandin Maskeli Sexy Kiza.Eger kiz olursa bakalim neler olacak.Katil benm olmali :)
Ben baştan beri ne olduğunu biliyordum o yüzden ben baştan itibaren sulanıyordum :F sen çıktın bide başıma ama kimseye bırakmam :F
@Çiğdem- @destere dolap diyip gevmeyin dolap Gomme dolap.Gomme dolaplarda hep genis olur @gözlemci 😉
Evet salon salamonje :F

Ben baştan beri ne olduğunu biliyordum o yüzden ben baştan itibaren sulanıyordum :F sen çıktın bide başıma ama kimseye bırakmam :F

Aman be birakma.Ama o elbet bendeki cazibeyi algilar 😉 O zaman o seni birakir.

çüşş artık :F ben yatayım sende ayakta bekle erkek adamsın centilmenlik göster 🙂🙂
yani üşütmüyesin diye ne çile çekiyorum senin yaptığına bak :)

o zaman otur demirin üstündede zatürre ol iyilik yaramazki kızlara ?

Ben sana başka birini vericem bu hafta giricek diziye :A
sen neler diyon öyle arkamdan dolaplarmı çeviriyorsuuz banamı öyle geldi senaryoda bir dolap var o da benimle çiğdemin dolabıı ?:)

bakmakdamı yasak maskeli kıza bakmak sevaptır sevap işleyecektim :)

@Çiğdem- @destere dolap diyip gevmeyin dolap Gomme dolap.Gomme dolaplarda hep genis olur @gözlemci 😉
gömmeli dolapsa daha bir hoş olur dolabın ismide çok seksi, duruyor :))

@gözlemci gömmeli dolabı nerden ayarladın :)

Son düzenleme:
yani üşütmüyesin diye ne çile çekiyorum senin yaptığına bak :)

o zaman otur demirin üstündede zatürre ol iyilik yaramazki kızlara ?

sen neler diyon öyle arkamdan dolaplarmı çeviriyorsuuz banamı öyle geldi senaryoda bir dolap var o da benimle çiğdemin dolabıı ?:)

bakmakdamı yasak maskeli kıza bakmak sevaptır sevap işleyecektim :)

gömmeli dolapsa daha bir hoş olur dolabın ismide çok seksi, duruyor :))

@gözlemci gömmeli dolabı nerden yarladın :)
aaaa beni düşünüyorsun demek tamam ozaman cnm çok pardon :F

yani üstümde gönül rahatlığıyla uzanabilirsin en ufak aklıma kötü bişey gelirse ne olayım aha böyle olayım yemin bilah :)) seninde aklına fesat şeyler gelmesin kalbim temiz benim ..
benim daha iyi bir fikrim varr yüz üstü yat sen sırtına yatarım ben hem sırtınada otururum arada daha kullanılıslı olur :F:F

benim daha iyi bir fikrim varr yüz üstü yat sen sırtına yatarım ben hem sırtınada otururum arada daha kullanılıslı olur :F:F
yüz üstü yatardımda oraya tekme vurdun ya yere gelmesin sakat kalırım ben sırtüstü yatayım bir kaç günlük sonra yüzüstü dönerim iyileşince :)

hahahah ben zararsız hale getiirip aldım seni korkucaksın kadınlardan hahah :F
senarist biraz senaryoyu değiştirse aniden beni iyileştirse muhteşem bişey olacak hazır dolaptayken iyileşirim umarım :)

içerde gelen patırtı sesi neydi gerçekten bir dahamı vurdun naptın ?