yayınla ya , zaten kısaAaa haftaya sınavlarım başlıyor belki yayınlamam da
yayınla ya , zaten kısaAaa haftaya sınavlarım başlıyor belki yayınlamam da
O da @Çiğdem- in ayıpı suç onda bende değil bu seferde ama oraya vurmasıda hayra sebep oldu snei içeri aldı yaabizim mutlu olmamızı istemiyor zaten bugün artık sizi dolaba sokucam dediğinde anlamıştım pis bişeyler olacakta ? yalnız senden o tekmeyi bekleemzdim koluma vur kafama vur oraya niye vuruyon
bekler heralde sakat bıraktı zararsız zannedip bekleyecektir beni )
hahahha katil sandım ben seni cnm ama tekme atmam iyi olmus sonucta dolapa alıyorum seni önce zararsız hale getirdimbizim mutlu olmamızı istemiyor zaten bugün artık sizi dolaba sokucam dediğinde anlamıştım pis bişeyler olacakta ? yalnız senden o tekmeyi bekleemzdim koluma vur kafama vur oraya niye vuruyon
Bu hafta 2 bölüm yazacam cumartesi yazarım artık çünkü 2 hafta sınavalr var finaller çarpmasın sonra beniyayınla ya , zaten kısa
inş gerçi @Çiğdem- yufka yüreklidir , özür diler sendenbizim mutlu olmamızı istemiyor zaten bugün artık sizi dolaba sokucam dediğinde anlamıştım pis bişeyler olacakta ? yalnız senden o tekmeyi bekleemzdim koluma vur kafama vur oraya niye vuruyon
kendin için bir önlem alıyorsun yanihahahha katil sandım ben seni cnm ama tekme atmam iyi olmus sonucta dolapa alıyorum seni önce zararsız hale getirdim
olsun tekmeyi yediysemde kızmadım @Çiğdem- e kol kırılır don içinde kalır milletin ağzına sakız olmayız biz böyle acımızı dolapta başbaşa yaşarız )Şimdi senin osurma sesiyse o se syandınız herkes duydu bunu ama başka şeyse bilemem
Yok kız bundan sonra dolap sizin yiyin birbirinizi ben bundan sonrasını @destere ye adıyorum
bana kim sahip çıkacak tekmeyi yiyen benim sen hala kıza sahip çık diyorsunaynen işte kıza sahip çıkmam lazım , sende çiğdeme sahip çık biraz
kızlardan yana hiç şansım yok zaten, gören ağız burun şey demeden dalıyor kaderim kötüTamam işte gözde ninde eli serti sana tokat atmıştı hatırlamıyormusun
olsun tekmeyi yediysemde kızmadım @Çiğdem- e kol kırılır don içinde kalır milletin ağzına sakız olmayız biz böyle acımızı dolapta başbaşa yaşarız )
bana kim sahip çıkacak tekmeyi yiyen benim sen hala kıza sahip çık diyorsun
hahahah oraya önlem almısım ama kıçını unutmusum batırdın dolapı tühh sana
Temkeyi yedin ama @Çiğdem- yaralarını sarmak için dolaba çekti sonrada aranızda bişeyler oldu orasını anlamadım ama neyse yani birşeyler var elektriklenmede olabilir tam çözemedimolsun tekmeyi yediysemde kızmadım @Çiğdem- e kol kırılır don içinde kalır milletin ağzına sakız olmayız biz böyle acımızı dolapta başbaşa yaşarız )
bir 15 gün çıkmayız o dolaptan neleri feda ederek dolaba girdim öyle üç günde çıkacak değilimBen dolap bulamadım , olanıda siz kaptınız ,işinizi bitirinde ana verin bir zahmet
hangi yandan gülbasur )ödev yapıyom bir yandan
Olsun kızlardan yana nasıl şansın yok dayakdan sonra dolap ödülünü kazanıyon daha ne olsunolsun tekmeyi yediysemde kızmadım @Çiğdem- e kol kırılır don içinde kalır milletin ağzına sakız olmayız biz böyle acımızı dolapta başbaşa yaşarız )
kızlardan yana hiç şansım yok zaten, gören ağız burun şey demeden dalıyor kaderim kötü
Dualarım seninle dedeceğim az sonra haydi başarılar iyi gecelerNeyse herkese iyi geceler , bu kezde dua edin benim için
not : iniglizce sınavı
not 2 : ilk sınavım normal
vallahi o hale getiren sensin itiraz yok anca beraber kanca beraber dolapta kokuşarak yaşıycaz )ohaaaa ne sesi ne sesi 😱😱😱 öyle birşey yaptıysa @destere brakın rezil olmayı dısardakılere ayol ben içeride kaldım boğulup gidicem bunun yüzünden
dualarımız seninledir işe yarar umarımNeyse herkese iyi geceler , bu kezde dua edin benim için
not : iniglizce sınavı
not 2 : ilk sınavım normal
ıyyyy romantizimin bukadar olur senin ben kesin oklavayı geçiriyorum kafana oyüzden gürültü sesleri geliyorvallahi o hale getiren sensin itiraz yok anca beraber kanca beraber dolapta kokuşarak yaşıycaz )
benmi bozdum ? senarist sensin normal bir giriş yapsaydım dolaba @Çiğdem- elinde çiçeklerle karşılasaydı beni orda sarılıp içeri doğru süzülseydik içerde bir çilingir sofrası kurup bakışarak öpüşe pardon romantik bir ortamda günümüzü geçirseydik olmazmıydı ?Evet sen kokudan bunalıp dışarı fırlıcan gene bozdun bütün dolap hayallerini @destere
O değilde ben uyuyorum sanki hemde ayakta .
oklavayı zamanında kullanacaktın tekmeyi niye vuruyon oklavayı kafama vursan yine bişey olmazdııyyyy romantizimin bukadar olur senin ben kesin oklavayı geçiriyorum kafana oyüzden gürültü sesleri geliyor
kaç kaç sıvadın dolabı şimdi kaç ne ala dünya ne ala )Bende kaçtım yarın okula erkenden uğrayım da kırtasiyenin başına dikiliyim fotokopi çktircem daha Haydin iyi geceler
Sende dolabı 3+1 daire zannettin heralde oNları yapmaya imkanmı vardı heebenmi bozdum ? senarist sensin normal bir giriş yapsaydım dolaba @Çiğdem- elinde çiçeklerle karşılasaydı beni orda sarılıp içeri doğru süzülseydik içerde bir çilingir sofrası kurup bakışarak öpüşe pardon romantik bir ortamda günümüzü geçirseydik olmazmıydı ?
ohh hayat bana güzel vlla üni mezunu olmak kadar güzel birşey yok bu yılı yatarak geçirdim sadeceBende kaçtım yarın okula erkenden uğrayım da kırtasiyenin başına dikiliyim fotokopi çktircem daha Haydin iyi geceler
Allah seni her daim yatan kullarından eylesinohh hayat bana güzel vlla üni mezunu olmak kadar güzel birşey yok bu yılı yatarak geçirdim sadece
bayana bakın hele tekmeyi koyarken bayan olduğunu hatirlamadında ben zıçıncamı hatırladınayy ne romantizimden bahsediyorsun o sesin nerden geldiğini söyledi gözlemci dolabın içine etmişsin resmen ayıp ayıp yanında bayan var tühh sana