Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
Evet ben sana süper şiddetli bir ilişki yazcam haftaya ,seni birine yazcam devamlı şiddet uygulayacak sana :F

Bakıyorum :)

Enis'im ben Enis :F bu neye döndü yaa böyle hiçmi alttaki yazan ve yöneten kısmını okumuyonuz :bağır: :F

Kız oğlan kız bulmak bu devirde baya zor iş kaldıki senaryoda bulmak en zoru ama ben sana bişiyler ayarlıcam sen sorun etme 😉
kız oğlan kız gül ağa gibi bişeymi nasıl oluyor ?:))

Şimdi senin osurma sesiyse o se syandınız herkes duydu bunu ama başka şeyse bilemem :F

Yok kız bundan sonra dolap sizin yiyin birbirinizi :F ben bundan sonrasını @destere ye adıyorum :F
ohaaaa ne sesi ne sesi 😱😱😱 öyle birşey yaptıysa @destere brakın rezil olmayı dısardakılere ayol ben içeride kaldım boğulup gidicem bunun yüzünden :F

Sen sadece dolap dedin gerisine karışmadın bende biraz entrika katayım istedim ne var bunda :D

Ne düşüncem siz neler yaptınız kim bilir ben değil @destere ne düşünüyor acaba :F

İyi geceelr girmez sorun etme senki katille evlenmek istiyorsun bumu korkutcak seni :F
bu nasıl entrikadır:) öyle bir girişim vardıki dolaba şimdi üç günde anca bir tarafımız iyileşir romantizm sahnesine geçmek bayağı zaman alacak :)

off yarın yazılım varya , bir yandan onu düşünüyorum , bir yandan buradayım :)
Sen git yazılına çalış buraya ben bakarım iremide başasına yamarım :F
allah kahretmesin seni @destere bütün romantizimb içine ettin tühh sana :F
@destere adeta sıçtı dolaba bence cayır cayır ses çıktı .F
bu nasıl entrikadır:) öyle bir girişim vardıki dolaba şimdi üç günde anca bir tarafımız iyileşir romantizm sahnesine geçmek bayağı zaman alacak :)
Hep sne işte suç bende değil ,ayrıca romantizm kısımlarını sezon finaline sakla derim :F

ayy ne romantizimden bahsediyorsun o sesin nerden geldiğini söyledi gözlemci dolabın içine etmişsin resmen ayıp ayıp yanında bayan var tühh sana :F:F

hahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşiler :F
bizim mutlu olmamızı istemiyor zaten bugün artık sizi dolaba sokucam dediğinde anlamıştım pis bişeyler olacakta ? yalnız senden o tekmeyi bekleemzdim :) koluma vur kafama vur oraya niye vuruyon :)

@gözlemci biraz daha erken saatte olsun , sınavlar var , o yüzden :)

o seni bekliyor mu acaba ? :)
bekler heralde sakat bıraktı zararsız zannedip bekleyecektir beni :))