Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
Anamm burası böyle olursa İzdivaç programına dönerr o bunla diye sana da katil'imi ayarlıyım valla onun sağı solu belli olmaz birgün sever diğer gün keser :F

Kokusu çıkar haftaya ama o zaman kadar siz nasıl yorumlarsanız 🙂
vallahi tekmeyi yediğimde altıma kaçırmadıysam pek koku gelmeemsi lazım ama aksi durumda geröektende koku çıkar bayağı :))

hayatımı çökerttin kalanı kurtarmasanda olur öyle hayatı ne yapayım ben :))

yok tekmeyi önce koydu bize şimdi dolaba çekti tamir ediyor ama benden bundan sonra bir fok omaz gül gibi adamdım sanırım artık iş işten geçti :))
hahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşiler :F

@gözlemci bicak falan degil de yani siddetli bir iliski olabilir.Siddet iliskiye heyecan katar

@gözlemci benim basrolunde oldugum diziye noldu @destere nin kuzeniydim hani.Merak ediyorumda :)
o diziyi unuttu sanırım gözlemciden ses yok:)

ayol dolap dolap diye bir tarafını yırtıyordun hani gelsene konuya @destere :F
:)) biliyordum başıma gelecekleri konuya temkinli yaklaştım :)

@Çiğdem- @destere dusunsenize ayni okula gittigimizi siz okulun en populerleri olursunuz.O zaman beni falan takmazdiniz 😕
olurmu öyle şey biz gittiğimiz okulda bile çiğdemle bir köşeye çekilip dolap keyfi yaaprdık sana engel olmak ne haddimize :)

vallahi tekmeyi yediğimde altıma kaçırmadıysam pek koku gelmeemsi lazım ama aksi durumda geröektende koku çıkar bayağı :))
Şimdi senin osurma sesiyse o se syandınız herkes duydu bunu ama başka şeyse bilemem :F
hahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşiler :F
Yok kız bundan sonra dolap sizin yiyin birbirinizi :F ben bundan sonrasını @destere ye adıyorum :F