hahah napayım ağrıyorsa hayatını kurtarıyorum sonuctayok benim kolumun ağrısı çoktan geçti oram ağrıyor kolu unuttum boşuna milleti kandırma tekme atmasaydın sende ?
vallahi tekmeyi yediğimde altıma kaçırmadıysam pek koku gelmeemsi lazım ama aksi durumda geröektende koku çıkar bayağı )Anamm burası böyle olursa İzdivaç programına dönerr o bunla diye sana da katil'imi ayarlıyım valla onun sağı solu belli olmaz birgün sever diğer gün keser
Kokusu çıkar haftaya ama o zaman kadar siz nasıl yorumlarsanız 🙂
sen bir ara yaralandın , sonra sana çiğdem yardım etti dimi ?senarist tam psikopat çıktı valla bu senaristten çekeceğimiz var bıçak sokar keyif alırsın diyor ne zevk ama ?? ))
hayatımı çökerttin kalanı kurtarmasanda olur öyle hayatı ne yapayım ben )hahah napayım ağrıyorsa hayatını kurtarıyorum sonucta
yok tekmeyi önce koydu bize şimdi dolaba çekti tamir ediyor ama benden bundan sonra bir fok omaz gül gibi adamdım sanırım artık iş işten geçti )sen bir ara yaralandın , sonra sana çiğdem yardım etti dimi ?
gerçeği öyl ben napayım ama 4.seride böyle ilk 3 de böyle değil bambaşka 3.de kuzeni 1 ve 2 de sevgilisi katildi kızınsenarist tam psikopat çıktı valla bu senaristten çekeceğimiz var bıçak sokar keyif alırsın diyor ne zevk ama ?? ))
aynen sen sen ol ireme dikkat et insanın bir anlık boşluğuna getirip çok pis dalıyor kız milleti )anladım canım , yalnız seninde elin ayağın durmuyor , tekme tokat girişiyorsun herkese
hahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşilerhayatımı çökerttin kalanı kurtarmasanda olur öyle hayatı ne yapayım ben )
yok tekmeyi önce koydu bize şimdi dolaba çekti tamir ediyor ama benden bundan sonra bir fok omaz gül gibi adamdım sanırım artık iş işten geçti )
sen nereye gidiyorsun? iremi bırakıp gidersen iş tehlikeli sabaha iremi ya katil kapar ya başkasışimdi ben burdan gitsem konu 13 sayfaya kadar uzar kesin
Evet evet sokacam ama şu şekil emre yerleri silmek için bez ararken katil gelir oda bezlerin oluğu dolaba atlar nasıl ama
o diziyi unuttu sanırım gözlemciden ses yok
) biliyordum başıma gelecekleri konuya temkinli yaklaştımayol dolap dolap diye bir tarafını yırtıyordun hani gelsene konuya @destere
olurmu öyle şey biz gittiğimiz okulda bile çiğdemle bir köşeye çekilip dolap keyfi yaaprdık sana engel olmak ne haddimize
aynen işte kıza sahip çıkmam lazım , sende çiğdeme sahip çık birazsen nereye gidiyorsun? iremi bırakıp gidersen iş tehlikeli sabaha iremi ya katil kapar ya başkası
onada tekmesi sağlam bir kız bul bakalım kendine geliyormuYok artık sende senaryoya müdahalelere giriştin tamam sanada ayarlıcam birini ama gözde olmaısn katil felan
Şimdi senin osurma sesiyse o se syandınız herkes duydu bunu ama başka şeyse bilememvallahi tekmeyi yediğimde altıma kaçırmadıysam pek koku gelmeemsi lazım ama aksi durumda geröektende koku çıkar bayağı )
Yok kız bundan sonra dolap sizin yiyin birbirinizi ben bundan sonrasını @destere ye adıyorumhahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşiler
benim kızı sağlama aldım artık dolap kapısıda kitli ama senin irem serseri mayın gibi dolaşıyor katillle çarpışmazsa iyidir )aynen işte kıza sahip çıkmam lazım , sende çiğdeme sahip çık biraz
yalnız @xemrexxx konuya geliyor beğeniyor gidiyorEvet evet sokacam ama şu şekil emre yerleri silmek için bez ararken katil gelir oda bezlerin oluğu dolaba atlar nasıl ama
Tamam işte gözde ninde eli serti sana tokat atmıştı hatırlamıyormusunonada tekmesi sağlam bir kız bul bakalım kendine geliyormu
Ben dolap bulamadım , olanıda siz kaptınız ,işinizi bitirinde ana verin bir zahmetbenim kızı sağlama aldım artık dolap kapısıda kitli ama senin irem serseri mayın gibi dolaşıyor katillle çarpışmazsa iyidir )