Amerikan Yapımı Scream'ın uyarlaması +13 Yaş seviyeli dünyanın tanıdığı korku filmi ...
Sizde korkmaya hazır olun!! Heyecan devam ediyor Maskeli katil Çığlık Bu akşam Lonca Tvde
Bekle bekle sende varsın ona göre ama kısa tutdum bu haftalık rolünü ilerleyen haftalarda artacakbekliyorum
Evet çok heyeCanlı br bölüminşallah bol Can'lı bir bölüm olur
destere ile dolaba girdin mizaten 23:00 olmucakmı 🙂🙂
yayınlanmadı dizi ama onu dolapa koyup denize atmayı planlıyoruz hahadestere ile dolaba girdin mi
Bende merak ediyorum ama 23.15 den aşağısı kurtarmaz
İnaşşallah da kader kısmet bakalım belki bıçağı yemişsindir görmeden bişey diyememinş bana birşey olmaz @gözlemci
Hayır bu hafta 23.15 e aldımzaten 23:00 olmucakmı 🙂🙂
Giricek bu bölümdedestere ile dolaba girdin mi
dolap çökecek deseneBende merak ediyorum ama 23.15 den aşağısı kurtarmaz
İnaşşallah da kader kısmet bakalım belki bıçağı yemişsindir görmeden bişey diyemem
Hayır bu hafta 23.15 e aldım
Giricek bu bölümde
Senide sokacam haftaya bakalım o dolapda neler oalcakdolap çökecek desene
ben diziyi takip etmiyom ki loSenide sokacam haftaya bakalım o dolapda neler oalcak
Etmiyonda niye zırt pırt çıkıyon konudan benimde dikkatimi çekiyon sonra senide dolaba sokacam o olcakben diziyi takip etmiyom ki lo
dolpata ne olduğuna bağlı oalrak oalbilirEtmiyonda niye zırt pırt çıkıyon konudan benimde dikkatimi çekiyon sonra senide dolaba sokacam o olcak
Hürrem var girermisindolpata ne olduğuna bağlı oalrak oalbilir
meryemse girerim vahideyse destere girsinHürrem var girermisin
destere zaten dolapda sende meryem için gir oldu bitti yalnız desterede çiğdem için girdi çiğdem haricind eehrkes vardı sende meryem için gir süleymanla karşılaşmeryemse girerim vahideyse destere girsin