sonra sülümanla destereyi çiftleştireyimdestere zaten dolapda sende meryem için gir oldu bitti yalnız desterede çiğdem için girdi çiğdem haricind eehrkes vardı sende meryem için gir süleymanla karşılaş
sonra sülümanla destereyi çiftleştireyimdestere zaten dolapda sende meryem için gir oldu bitti yalnız desterede çiğdem için girdi çiğdem haricind eehrkes vardı sende meryem için gir süleymanla karşılaş
Ohaa bende olmaz öyle şeylersonra sülümanla destereyi çiftleştireyim
neden bence çok ilgi çekerOhaa bende olmaz öyle şeyler
Bence seninle ben bir başkasını başgöz etsem daha iyi ilgi çeker hem desterenin çiğdemi varneden bence çok ilgi çeker
bana meryem işteBence seninle ben bir başkasını başgöz etsem daha iyi ilgi çeker hem desterenin çiğdemi var
Sana ben daha münasip birini bulmuştum amabana meryem işte
de get .ssSana ben daha münasip birini bulmuştum ama
De gidemem ben sen git seni başgöz etmedende bir yere ayrılma haftaya sende varsınde get .ss
görmemiştim şimdi bakayım
az kaldıdestere ile dolaba girdin mi
bir kez dolaba gireyim bu sefer sensiz bir yere atmam kendimiyayınlanmadı dizi ama onu dolapa koyup denize atmayı planlıyoruz haha
seninle birlikte dolaba felix i sokcakmış @gözlemci , orda felix le oynaşırsınız artıkdolpata ne olduğuna bağlı oalrak oalbilir
sülüman hürrem öldükten sonra abaza kalmış durumda ) @xemrexxx ile yanyana koyma yazık emreye )destere zaten dolapda sende meryem için gir oldu bitti yalnız desterede çiğdem için girdi çiğdem haricind eehrkes vardı sende meryem için gir süleymanla karşılaş
sülümandan kurtuluşu yok gülperinin o hakettiğini bulduBence seninle ben bir başkasını başgöz etsem daha iyi ilgi çeker hem desterenin çiğdemi var