sonra sülümanla destereyi çiftleştireyimdestere zaten dolapda sende meryem için gir oldu bitti yalnız desterede çiğdem için girdi çiğdem haricind eehrkes vardı sende meryem için gir süleymanla karşılaş![]()
sonra sülümanla destereyi çiftleştireyimdestere zaten dolapda sende meryem için gir oldu bitti yalnız desterede çiğdem için girdi çiğdem haricind eehrkes vardı sende meryem için gir süleymanla karşılaş![]()
Ohaa bende olmaz öyle şeylersonra sülümanla destereyi çiftleştireyim![]()
neden bence çok ilgi çekerOhaa bende olmaz öyle şeyler![]()
Bence seninle ben bir başkasını başgöz etsem daha iyi ilgi çekerneden bence çok ilgi çeker![]()
bana meryem işteBence seninle ben bir başkasını başgöz etsem daha iyi ilgi çekerhem desterenin çiğdemi var
Sana ben daha münasip birini bulmuştum amabana meryem işte![]()
de get .ssSana ben daha münasip birini bulmuştum ama![]()
De gidemem bende get .ss
görmemiştim şimdi bakayım
az kaldıdestere ile dolaba girdin mi![]()
bir kez dolaba gireyim bu sefer sensiz bir yere atmam kendimiyayınlanmadı dizi ama onu dolapa koyup denize atmayı planlıyoruz haha![]()
seninle birlikte dolaba felix i sokcakmış @gözlemci , orda felix le oynaşırsınız artıkdolpata ne olduğuna bağlı oalrak oalbilir![]()
sülüman hürrem öldükten sonra abaza kalmış durumdadestere zaten dolapda sende meryem için gir oldu bitti yalnız desterede çiğdem için girdi çiğdem haricind eehrkes vardı sende meryem için gir süleymanla karşılaş![]()
sülümandan kurtuluşu yok gülperinin o hakettiğini bulduBence seninle ben bir başkasını başgöz etsem daha iyi ilgi çekerhem desterenin çiğdemi var