1x1
Uzun zamandır şans vermek istediğim bir diziydi nihayet bugün ilk bölümünü izleyebildim.
Dizi farklı bir dizi, daha önce izlediğim dizilerle kıyaslayıp şuna benziyor diyebileceğim bir dizi çıkmadı bu nedenle biraz sonra izlemek isteyenler var mı diye etiketleyeceğimde kime önermem gerek emin olamadım.
Çoğu yeni dizide olduğu gibi yine ilk dakikalara soğuk başladım. Isınana kadar bölümün yarısı geçti. Isınmamı sağlayan ana etmen ise sarışın vatandaş oldu.
Karakteri sevdim ya da kızı çekici buldum emin olamadım tam, her neyse.
Ana karakterimizi de sevdim genel olarak, çok olmasa da. Bu tarz soğuk, kimseye pas vermeyen karakterleri sevmişimdir genellikle ama tam olarak sevmem için yeterli olmadı ilk bölüm.
Ray'in ailesi olması dizi için artı. Ray tamamen yalnız takılsa dizi sıkıcı olabilirdi belki.
Neyse ilk bölüm için fazla bile yorum yaptım. Genel olarak öyle çok etkileyici bir ilk bölüm değildi belki ama kalitesiyle gelecek bölümler için fazlasıyla umut verdi. Zaten IMDb'de de en düşük puan alan bölüm ilk bölümmüş.
İlk bölüm puanı:
8/10
Bir toplu etiketleme seansı da yapayım belki benimle birlikte izlemek isteyenler olur.
Öncelikle
@Forumdash'ın ilk sezonu bitirdiğini ve beğendiğini. Aslında başlamamda onun da payı olduğunu söyleyim. Yani ikinci sezona geldiğimizde birlikte yorumlayacağımız bir kişi hazır.
@yatutarsa dizi Dexter'ın arkasından yayınlanmıştı. 8. sezonu izlerken reklamını göreceksin muhtemelen. Sana özel yazayım dedim.
@destere @sürgünüm @gundix123 @Harunnn60 @berkann @sokak sanati @xemrexxx @legolas9900 @cevaa belki sizler de şans vermek istersiniz.
Toplam 12 bölüm ve ortalama 50-55 dakika bölümler.
Fragman isteyen varsa: (Bence eğer izlemeye niyetliysiniz fragmanı izlemeden izleyin diziyi
)