AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sezon bir ara düzeldi gibi ama pek olayların içinde lidere yakışır şekilde davranamadı, genelde bu sezon karakterler hep bağımsız olarak bişeyleri başarmaya çalıştılar,

umarım beth i tekrar görürüz :)
Mutlaka görürüz ama nasıl bir sürprizle göreceğimiz mesele. :)

@Harunnn60 ın finalle ilgili yorumunu yeni okudum :))
yorumumu beğendin mi ? sen genellikle beğenirsin :)

@OzaN sen ne diyorsun ? :) genel değerlendirmelerim nasıl

bu arada çok uzun yazmışım , üşemmedim valla hiç , en sevdiğim dizi olduğu için , çok güzel olmuş , kendimi tebrik ediyorum :)

sen çizgi romanın sonunu biliyormusun ?

sakın söylemede ? :)
söylemem tabikide , tek söyleyeceğim çizgi roman hala devam ediyor vede devam edicek gibi gözüküyor , çizgi roman baya ilerde ama :)

bu arada çok uzun yazmışım , üşemmedim valla hiç , en sevdiğim dizi olduğu için , çok güzel olmuş , kendimi tebrik ediyorum :)
yorumun çok iyi olmuş beğndim orda belli olmuyormu beğendiğim :)

söylemem tabikide , tek söyleyeceğim çizgi roman hala devam ediyor vede devam edicek gibi gözüküyor , çizgi roman baya ilerde ama :)
Gayet iyi yorumdu da unuttuk artık kaç ay oldu okuyalı. :D

her dizinin bir uzmanı var, TWD nin uzmanı sensin onun için bu dizi hakkındaki yorumlarını devamlı takip ediyorum ..

demekki okumuşsun ama iki çift kelime yapmamışsın :)) iyiki hatırlatmışım :)

fargo yu izlemeni bekliyoruz ozan :)
Fargo'yu izlemeyen ben değilim hatlar karışmış senin. :D

her dizinin bir uzmanı var, TWD nin uzmanı sensin onun için bu dizi hakkındaki yorumlarını devamlı takip ediyorum ..

demekki okumuşsun ama iki çift kelime yapmamışsın :)) iyiki hatırlatmışım :)

fargo yu izlemeni bekliyoruz ozan :)
gururlandırdın beni :) herkes forumda öyle düşünüyor nedense , Forumda TWD severliliğimle tanınıyorum :)

dizinin facebook sayfasınd gördüm , eski bölümleri tekrardan mı yayınlıyorlar ? :D
birde dead white blue ?

10527494_975528555806636_2035853342767560932_n.png
10501717_975528575806634_6049428710487991271_n.png

@destere @Çiğdem- @Forumdash @OzaN

benim amerika da haber kaynaklarım va şuan 5.sezonu çekiyorlar , bu isteğin gerçekleşicek bu sezon , sadece bu kadar syleyeyim sana , spoiler vermeyeyim :D

tam anlayamadım program gibi birşey galiba , 5.sezondan kraeler galiba :Dsağol bu arada :)
böyle spoiler ı her zaman duymaya razıyım yeterki japon çekirdeği ölsün :)

4.sezona beklediğim gibi yavaş başladı diyebilirim .
Topluluğun yavaş yavaş azalması lazımdı 3.sezonda son bölümlerde katılan gereksiz insanlarda öldü .Andrea ve Merle nin yerini doldurabilecekler mi gelecek bölümlerde görecez .Andreanın yokluğunu hissetmedim açıkcası 3.sezonda ölmesi iyi oldu karekteri tat vermiyordu zaten lakin Merle erken ayrıldı 4.sezonda devam etsedi iyidi :(

4.sezona beklediğim gibi yavaş başladı diyebilirim .Topluluğun yavaş yavaş azalması lazımdı 3.sezonda son bölümlerde katılan gereksiz insanlarda öldü .Andrea ve Merle nin yerini doldurabilecekler mi gelecek bölümlerde görecez .Andreanın yokluğunu hissetmedim açıkcası 3.sezonda ölmesi iyi oldu karekteri tat vermiyordu zaten lakin Merle erken ayrıldı 4.sezonda devam etsedi iyidi :(
Loriyi unutmuşsun :))