Hayatta babama bile hesap vermemiş adamım başkası olsa cevap vermezdim ama seninle arkadaşız diye birkez daha söylüyorum. O mesajımda Kurtlar Vadisi kazandı diye üzülmüyorum.Karadayı ve Kara Para Aşk arasında kaldığım için üzülüyorum.ben seni hep vadici bildim hatta hiç aktif değilken seni kimse bilmiyorken hatırlarsan sana mesaj atıyordum özelden çünkü vadicileri 2 mesajı olsa bile forumda bilirim
kenan ı bende severim tubayla işim olmaz ama diziye bakarım ben kimse kusura bakmasın da kenan ın en vasat işi karadayıdır diğer dizilerine bakarsak nettir bu
sevinmemişsin üstteki mesaja bakarsak neyse uzatmaya gerek yok ben cevabı mı alamıyorum
ben karadayıyı desteklediğim için benim dizim bu sene birinci olacak nalları senle takas toplarsınız artık polatla meno teyze elele beşincilikte buluşurlarnalların sana kalma ihtimali ne pekiyi?
forumda totoş çok senin izlediklerinin yarı finali doldurması yüksek ihtimal o yüzdenben karadayıyı desteklediğim için benim dizim bu sene birinci olacak nalları senle takas toplarsınız artık polatla meno teyze elele beşincilikte buluşurlar
aga bunda girecek bişey yok konu açılıyo forumda üye olan herkes oy kullanabilir yani sorun yok ben sana haber veririm konu açılınca merak etmeBende girmek istiyorum. Ama ozanı etiketlemeyi de bilmiyorum umarım görürsün.
ne alakası var 30 yaşında adam benden iyi vadici ondan mı oy isteyecem onun benden oy istemesi lazım inşallah kazanırız vadi dışındakiler umrumda değil kaçakta dahil buna vadi varsa diğer diziler yoktur benim için
benim izlediklerimden 5 dizinin yukarılara çıkmasını isterimforumda totoş çok senin izlediklerinin yarı finali doldurması yüksek ihtimal o yüzden
ya aga sende ikide bir posta koyma bana sana hesap soran mı oldu Allah Allah ben anlayacağımı anladım eyvallahHayatta babama bile hesap vermemiş adamım başkası olsa cevap vermezdim ama seninle arkadaşız diye birkez daha söylüyorum. O mesajımda Kurtlar Vadisi kazandı diye üzülmüyorum.Karadayı ve Kara Para Aşk arasında kaldığım için üzülüyorum.
1 totoşbenim izlediklerimden 5 dizinin yukarılara çıkmasını isterim
karadayı
şura
kara para aşk
bugünün saraylısı
o hayat benim
diğerleri umrumda değil
senin glu glu vakvaklardan bin kez daha fazla aboş bu diziler )1 totoş
2 aboş
3 totoş
4 idare eder
5 totoşun dibi
görüldüğü gibi yine totoşlara geldin
yok artıkın bnm glu glularda madonna,mj şarkıları var en azından hem başrolleri en azından ağlamayı becerebiliyorsenin glu glu vakvaklardan bin kez daha fazla aboş bu diziler )
Ben Karadayı ve Kara Para Aşk arasında kararsız kaldım.ben karadayıyı desteklediğim için benim dizim bu sene birinci olacak nalları senle takas toplarsınız artık polatla meno teyze elele beşincilikte buluşurlar
karadayı daha önce birinci olmadığı için ve bu sezon ikinci sezonu olduğu için, bence karadayı demen lazım , kpa daha yeni dizi önümüzdeki yıl kazanır , ama yinede sen bilirsinBen Karadayı ve Kara Para Aşk arasında kararsız kaldım.
Neyse gözümüzü kapatıp ikisinden birine vereceğiz.karadayı daha önce birinci olmadığı için ve bu sezon ikinci sezonu olduğu için, bence karadayı demen lazım , kpa daha yeni dizi önümüzdeki yıl kazanır , ama yinede sen bilirsin
Kara Para Aşk yeni dizi desteğe daha çok ihtiyacı varNeyse gözümüzü kapatıp ikisinden birine vereceğiz.
karadayıyı pas geçip kpa ya oy vermek olmaz şimdi eski dosta ayıp olur )Kara Para Aşk yeni dizi desteğe daha çok ihtiyacı var
o hayat benimi izliyormusun ? mügede güzel kızmışNeyse gözümüzü kapatıp ikisinden birine vereceğiz.
tubişim de tubişim diye tutturdu dimi o şopar .ss tubişin kocası ka taş düşsün kafasınakaradayıyı pas geçip kpa ya oy vermek olmaz şimdi eski dosta ayıp olur )
o hayat benimi izliyormusun ? mügede güzel kızmış
senin menondan 40 gömlek daha iyi oyuncu Tuba ) sen kendi fok balıklarında kavrultubişim de tubişim diye tutturdu dimi o şopar .ss tubişin kocası ka taş düşsün kafasına
benim meno oyunculukta Tuba icebine koyar da dolaşırsenin menondan 40 gömlek daha iyi oyuncu Tuba ) sen kendi fok balıklarında kavrul