neresiyle onuyor senin menonun kaşı gö.ü oynuyor başka bişey yokbenim meno oyunculukta Tuba icebine koyar da dolaşır![]()
neresiyle onuyor senin menonun kaşı gö.ü oynuyor başka bişey yokbenim meno oyunculukta Tuba icebine koyar da dolaşır![]()
sen anlamazsınneresiyle onuyor senin menonun kaşı gö.ü oynuyor başka bişey yok![]()
işine gelmeyince sen anlaamzsın ??sen anlamazsın![]()
yok galip izliyorum şu anişine gelmeyince sen anlaamzsın ??
noldu güldeste laf kalmadı repertuarda sanırım![]()
anladım bir tarafın tutuşmuş gibi yazıp kaçıyorsunyok galip izliyorum şu an![]()
Hacı Karadayı-Kara Para Aşk oylar bölünmesin.noldu oylamalar ne zaman başlıyor ?
onların karşı karşıya gelmesine daha çok var daha oylama başlamamışHacı Karadayı-Kara Para Aşk oylar bölünmesin.![]()
inşallah karşılaşırlaronların karşı karşıya gelmesine daha çok var daha oylama başlamamış![]()
kim olduğunu bilmiyim o melunun mesajları gözükmediğinden ama ilk turda karşılaşsınlarfinalde karşılaşacaklar)
Muhteşem Yüzyıl hiç kazanmışmı acaba?onların karşı karşıya gelmesine daha çok var daha oylama başlamamış![]()
senin menon çeyrek finale kadar çıkamayacakkim olduğunu bilmiyim o melunun mesajları gözükmediğinden ama ilk turda karşılaşsınlar![]()
geçensene hiç takip etmedim yoktum bu sıralar meno sanırım hiç kazanamadı forumdaMuhteşem Yüzyıl hiç kazanmışmı acaba?![]()
bizim forum kaliteden anlamaz zatensenin menon çeyrek finale kadar çıkamayacak) sen derdine yan
![]()
en azından forum güllerin sümbüllerin peşinden koşmuyor sen,in gibibizim forum kaliteden anlamaz zatennerede parlak var nerede manken var onu baştacı eder
![]()
gül ağa senin karadayı tek başına cebinden çıkarır been azından forum güllerin sümbüllerin peşinden koşmuyor sen,in gibi![]()