neresiyle onuyor senin menonun kaşı gö.ü oynuyor başka bişey yokbenim meno oyunculukta Tuba icebine koyar da dolaşır
neresiyle onuyor senin menonun kaşı gö.ü oynuyor başka bişey yokbenim meno oyunculukta Tuba icebine koyar da dolaşır
sen anlamazsınneresiyle onuyor senin menonun kaşı gö.ü oynuyor başka bişey yok
işine gelmeyince sen anlaamzsın ??sen anlamazsın
yok galip izliyorum şu anişine gelmeyince sen anlaamzsın ??
noldu güldeste laf kalmadı repertuarda sanırım
anladım bir tarafın tutuşmuş gibi yazıp kaçıyorsun )yok galip izliyorum şu an
Hacı Karadayı-Kara Para Aşk oylar bölünmesin.noldu oylamalar ne zaman başlıyor ?
onların karşı karşıya gelmesine daha çok var daha oylama başlamamışHacı Karadayı-Kara Para Aşk oylar bölünmesin.
inşallah karşılaşırlaronların karşı karşıya gelmesine daha çok var daha oylama başlamamış
kim olduğunu bilmiyim o melunun mesajları gözükmediğinden ama ilk turda karşılaşsınlarfinalde karşılaşacaklar )
Muhteşem Yüzyıl hiç kazanmışmı acaba?onların karşı karşıya gelmesine daha çok var daha oylama başlamamış
senin menon çeyrek finale kadar çıkamayacak ) sen derdine yankim olduğunu bilmiyim o melunun mesajları gözükmediğinden ama ilk turda karşılaşsınlar
geçensene hiç takip etmedim yoktum bu sıralar meno sanırım hiç kazanamadı forumdaMuhteşem Yüzyıl hiç kazanmışmı acaba?
bizim forum kaliteden anlamaz zaten nerede parlak var nerede manken var onu baştacı edersenin menon çeyrek finale kadar çıkamayacak ) sen derdine yan
en azından forum güllerin sümbüllerin peşinden koşmuyor sen,in gibibizim forum kaliteden anlamaz zaten nerede parlak var nerede manken var onu baştacı eder
gül ağa senin karadayı tek başına cebinden çıkarır been azından forum güllerin sümbüllerin peşinden koşmuyor sen,in gibi