2014 En Favori Dizi 2014 Başlıyor!

Bende girmek istiyorum. Ama ozanı etiketlemeyi de bilmiyorum umarım görürsün.

ben seni hep vadici bildim hatta hiç aktif değilken seni kimse bilmiyorken hatırlarsan sana mesaj atıyordum özelden :D çünkü vadicileri 2 mesajı olsa bile forumda bilirim :D
kenan ı bende severim tubayla işim olmaz ama diziye bakarım ben kimse kusura bakmasın da kenan ın en vasat işi karadayıdır diğer dizilerine bakarsak nettir bu
sevinmemişsin üstteki mesaja bakarsak neyse uzatmaya gerek yok ben cevabı mı alamıyorum :)
Hayatta babama bile hesap vermemiş adamım başkası olsa cevap vermezdim ama seninle arkadaşız diye birkez daha söylüyorum. O mesajımda Kurtlar Vadisi kazandı diye üzülmüyorum.Karadayı ve Kara Para Aşk arasında kaldığım için üzülüyorum.:)

Bende girmek istiyorum. Ama ozanı etiketlemeyi de bilmiyorum umarım görürsün.
aga bunda girecek bişey yok konu açılıyo forumda üye olan herkes oy kullanabilir yani sorun yok ben sana haber veririm konu açılınca merak etme :D

@takas vadi için oy toplamaya çalışıyor :) @sürgünüm de takasa diyorki : vadi daha önce kazanmıştı bu yıl hapı yuttu kazanmaz artık nal toplar diyor :)
ne alakası var 30 yaşında adam benden iyi vadici ondan mı oy isteyecem onun benden oy istemesi lazım :D inşallah kazanırız vadi dışındakiler umrumda değil kaçakta dahil buna vadi varsa diğer diziler yoktur benim için :D

Hayatta babama bile hesap vermemiş adamım başkası olsa cevap vermezdim ama seninle arkadaşız diye birkez daha söylüyorum. O mesajımda Kurtlar Vadisi kazandı diye üzülmüyorum.Karadayı ve Kara Para Aşk arasında kaldığım için üzülüyorum.:)
ya aga sende ikide bir posta koyma bana sana hesap soran mı oldu Allah Allah :D ben anlayacağımı anladım eyvallah :)