karadayı alacak bu sefer ..Hakeden kazanır inşallah..
o kadar alıntı yaptım görmedin mi bi önceki sayfaya bakNeden Birşey mi sordun?
Benden alıntı yapmamışsın yoksa bildirim gelirdi.o kadar alıntı yaptım görmedin mi bi önceki sayfaya bak
tamam işte bi önceki sayfaya bak o zaman alıntı yaptım bildirim gelmiştirBenden alıntı yapmamışsın yoksa bildirim gelirdi.
Ben yorumları okumuyorum daha öncede söylemiştim sana
Mesajı şimdi gördüm demek arkamdan böyle konuşursun zaten bana söylemişlerdi en yakınındakine bile güvenme diye Vadi'nin büyüklüğüyle benim mesajımın ne alakası var?.tamam işte bi önceki sayfaya bak o zaman alıntı yaptım bildirim gelmiştir
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-2014-başlıyor.221711/page-3
#58 mesaj
arkadan konuşsam mesajı gör diye etiket yapmazdım bu 1.si ben kimsenin arkasından konuşmam sana söylüyorum alıntı yaparak zatenMesajı şimdi gördüm demek arkamdan böyle konuşursun zaten bana söylemişlerdi en yakınındakine bile güvenme diye Vadi'nin büyüklüğüyle benim mesajımın ne alakası var?.
Kurtlar Vadisi daha öncede kazanmıştır diye düşündüm.
Geçen yılki oylamaya gelince hatırlıyorum bu yılın dizisi Karadayı diye yazdığımı ama sen elma ile armutları birbirine karıştırıyorsun?
Yine sözümün arkasındayım geçen yılın dizisi Karadayı'ydı.Kurtlar Vadisi madem geçen sezon kazandı bu yılda Karadayı'nın kaanmasını isterim.
Seneyede inşallah Kara Para Aşk kazanır.
Bu üslüpla kimse benim mesajımdan alıntı yapamaz ben posta konulacak adam değilim.arkadan konuşsam mesajı gör diye etiket yapmazdım bu 1.si ben kimsenin arkasından konuşmam sana söylüyorum alıntı yaparak zaten
yaşın büyük saygım sonsuz ama sende saygılı olacaksın bana bu 2 dir
3.sü de aga bana başka söylüyon konulara başka yazıyon samimi ol içinden ne geçiyorsa onu söyle benim senden isteğim bu
bana söylediklerinle konuya yazdıkların farklı hemde çok farklı
son olarak sana ne söylemişlerdi takas arkadandan konuşuyor mu dediler ne demişler açık konuş arkamdan konuşmayın
Bu yıl 1. olabilecek çok dizi var, bakalım..karadayı alacak bu sefer ..
totoşlar kazansın demedi atacan hakedne kazansın dedikaradayı alacak bu sefer ..
ben posta koymuyorum güzel abicim sadece merak ettiklerimi soruyorum güzelce cevaplar bekliyorum senden özellikle son cümle. daha öncede söylemiştin bunu merak ettimBu üslüpla kimse benim mesajımdan alıntı yapamaz ben posta konulacak adam değilim.
İşine gelmiyorsa okuma alntı yapma.
Ceza aldım sinirliydim sende kusura bakma.ben posta koymuyorum güzel abicim sadece merak ettiklerimi soruyorum güzelce cevaplar bekliyorum senden özellikle son cümle. daha öncede söylemiştin bunu merak ettim
abi estağfurullah burda özür dileyecek biri varsa o da benim bende sinirle yazdım zaten senden bu lafları duyuncaCeza aldım sinirliydim sende kusura bakma.
Ben Türkçe yazıyorum sen demek istediğimi anlamıyorsun.
Karadayı geçen yıl başlayan dizilerin içinde en iyisidir ödül onun hakkıydı diyorum.
Kara Para Aşk'ta bu sene başlayan dizilerin içinde en güzeli.
Ama sen kalkıp bunları Kurtlar Vadisi ile kıyaslıyorsun.
Ben demiyorum ki Karadayı ve Kara Para Aşk,Kurtlar Vadisi'nden büyüktür.
Kime oy vereceğiz kararsız kaldım geçen yıl Karadayı'da kazanamamış
Geçen yılın dizisi Karadayı'ydı bu yılın diziside Kara Para Aşk ikisi arasında kararsız kaldım.abi estağfurullah burda özür dileyecek biri varsa o da benim bende sinirle yazdım zaten senden bu lafları duyunca
bak benim için kimi sevip sevmediğinin önemi yok beni ilgilendirmez de ben karışamam da ama sen kendin söylediğin şeyi mesajınla inkar edersen bende merak edip sorarım neden yazmış diye hala tatmin olacak cevabı almışta değilim
özellikle bu kısmı hala anlayamadım. sondaki smiley çok üzüyor beni
normal biri yazsa sıkıntı yokta senin gibi vadici yazınca benim açımdan sıkıntı ve üzüntü oluşuyor. tamam karadayı kazanamadı ama kazananda senin dizin neden üzülüyon
ben seni hep vadici bildim hatta hiç aktif değilken seni kimse bilmiyorken hatırlarsan sana mesaj atıyordum özelden çünkü vadicileri 2 mesajı olsa bile forumda bilirimGeçen yılın dizisi Karadayı'ydı bu yılın diziside Kara Para Aşk ikisi arasında kararsız kaldım.
Ayrıca sen benim bu zamana kadar Kenan ve Tuba'cı olduğumu öğrenemedin mi forumda herkes bilir.
Kurtlar Vadisi kazanırsa üzülecekmiyim bilakis yine sevineceğim.