herzaman ilk fark edendir bence suçlu hahah
herzaman ilk fark edendir bence suçlu hahah
dopkek seni öpsün emi .sssana dopkek dediler ben seni savunuyordum canla başla )
yine kabak benim başımamı patladı )
herşey beklenir o gülperiden dünden beri kötü kötü süzüyor sayfayı )
ayoll kısmetine çamur atmaya utanmıyon dimi ? Allah seni bildiği gibi yapsınherzaman ilk fark edendir bence suçlu hahah
totodan uydurmada son nokta resmenhahah 1 puan vermiş diyor gözlemciye
my fragman konusuna geç burlarda totonu sürtüp durmadopsa zararı yok )
haha şaka diyoorum ciddiye almaayoll kısmetine çamur atmaya utanmıyon dimi ? Allah seni bildiği gibi yapsın
niye uyarı gelmiyor eskiden etiketlerdin şimdi orada burada ortalıuğa yapıyorsun uyarı gelmiyormy fragman konusuna geç burlarda totonu sürtüp durma
biliyordum şaka olduğunuda arada bir küsmemiz iyi oluyor sonu hep sarılıp barışmayla bittiği için günde kırk kez küsebiliriz yanihaha şaka diyoorum ciddiye alma
elimi öpüceksin ama nezaket kuralları öyle söylüyorniye uyarı gelmiyor eskiden etiketlerdin şimdi orada burada ortalıuğa yapıyorsun uyarı gelmiyor
biliyordum şaka olduğunuda arada bir küsmemiz iyi oluyor sonu hep sarılıp barışmayla bittiği için günde kırk kez küsebiliriz yani
Bencede öyle bakalım kim çıkıcak .... yaww insaflı olan çıksın bişey demicem 🙁herzaman ilk fark edendir bence suçlu hahah
tabiki elden başlayıp yukarı doğru çıkıcamelimi öpüceksin ama nezaket kuralları öyle söylüyor
civciv çıkacak kuş çıkacak bende dediğimiz isimlerin hiçbiri değil bazı ağırdan takılan arkadaşlar var onlardandırBencede öyle bakalım kim çıkıcak .... yaww insaflı olan çıksın bişey demicem 🙁
hayırr elde kısıtlı kalıyortabiki elden başlayıp yukarı doğru çıkıcam
civciv çıkacak kuş çıkacak bende dediğimiz isimlerin hiçbiri değil bazı ağırdan takılan arkadaşlar var onlardandır
başlangıcı orayla yapıyorum ama üste doğru alan geniş orda tıkılıp kalacak değilim elbettehayırr elde kısıtlı kalıyor
Ben emindim zaten telafide edecektim 1 puan vermen imkansızlaşıyor gibiydi
Evet bencede destere ben ona hiç yakıştıramadım ve çözdüm işi dolaptan çıkardığım için 1 puan ondan geldi
sonunda dön dolaş bana bulaş, oh ne ala ne ala ? millet birleri yapıştırsın biz arada mor koyun olalım )Ben emindim zaten telafide edecektim 1 puan vermen imkansızlaşıyor gibiydi
Evet bencede destere ben ona hiç yakıştıramadım ve çözdüm işi dolaptan çıkardığım için 1 puan ondan geldi
Kimse bi çıkamadı erkekse erkekliğinden şüphe ediyorum bayansa başka şeyden şüpheleniyorumsonunda dön dolaş bana bulaş, oh ne ala ne ala ? millet birleri yapıştırsın biz arada mor koyun olalım )
cnm eğer erkekse @destere yi bayansada beni kıskanıyordur bukadar basit bence yani senaryonla alakası yokKimse bi çıkamadı erkekse erkekliğinden şüphe ediyorum bayansa başka şeyden şüpheleniyorum