partnerinin destere olacağını kim söyledihahahah bir emrenin senaryosunda @destere yle uğraştığım kalmamıştı oda olucak demek
heryerde karşıma bu çıkıyor başka partner yokmu
partnerinin destere olacağını kim söyledihahahah bir emrenin senaryosunda @destere yle uğraştığım kalmamıştı oda olucak demek
heryerde karşıma bu çıkıyor başka partner yokmu
ben doğuştan kısmetsizim vlla yine bu düşer bana kesin hahahapartnerinin destere olacağını kim söyledi
özür dilemene gerek yok , özürlük bişeyde yok sadece rahatsızlığını dile getirdin bende fikrine saygı duydum, yani aramızda problem yok biz her zaman iyi arkadaştık öyle kalacağızuzun zamandır ilk defa bana bişey söyledin nasılda mutlu oldum tamam haksızdım özür dilerimmm
tabi canım kaç gündür bütün mesajlarımı görmezden geliyosun bundan dolayı ben özür dileme gereğği duydumözür dilemene gerek yok , özürlük bişeyde yok sadece rahatsızlığını dile getirdin bende fikrine saygı duydum, yani aramızda problem yok biz her zaman iyi arkadaştık öyle kalacağız
görmezden gelmiyorum cevap versem yine bir pot kıracağım diye korktuğum için cevap vermemeyi tercih ediyorum yani yine seni düşünerekten en iyisi cevap vermeyeyim diyorum ?konuşmayan hata yapmaz nasıl olsatabi canım kaç gündür bütün mesajlarımı görmezden geliyosun bundan dolayı ben özür dileme gereğği duydum
tamam bundan sonra ver hatta pot üzerine pot kır çıkarmıcam sesimigörmezden gelmiyorum cevap versem yine bir pot kıracağım diye korktuğum için cevap vermemeyi tercih ediyorum yani yine seni düşünerekten en iyisi cevap vermeyeyim diyorum ?konuşmayan hata yapmaz nasıl olsa
kaç kere boynuzladı seni af dileyen yine sentamam bundan sonra ver hatta pot üzerine pot kır çıkarmıcam sesimi
o farklı bu farklı karıştırma daha aramız tam düzelmeden ortalığıkaç kere boynuzladı seni af dileyen yine sen
tilkinin dönüp dolaşcağı yer kürkçü dükkanı
tilkinin dönüp dolaşcağı yer kürkçü dükkanı
@primavera ile sohbetimiz sonsuza kadar devam edecektir totoş @xemrexxx ler aramızı bozamaz )
totoş senin bizzat kendindir@primavera ile sohbetimiz sonsuza kadar devam edecektir totoş @xemrexxx ler aramızı bozamaz )