de get sen ne anlarsın ab den sana 3G olsun yetersanırım dediklerin yerli dizilerde geçerli yabancı dizilerde totoşluğun dibine vuruyorsun tek AB dizin yok
de get sen ne anlarsın ab den sana 3G olsun yetersanırım dediklerin yerli dizilerde geçerli yabancı dizilerde totoşluğun dibine vuruyorsun tek AB dizin yok
izlediğimiz yabancı dizilerden belli oluyor kimin totoş güzeli olduğude get sen ne anlarsın ab den sana 3G olsun yeter
de get neyse ben gidip ayşenciğim napmış bu akşam şöyle bir 30 dk de hızlıca bakayım sonra 2 bölüm friends izler uyurumizlediğimiz yabancı dizilerden belli oluyor kimin totoş güzeli olduğu
son gördüğümde ağlıyordu kız git bir teselli et bakalım derdi neymişde get neyse ben gidip ayşenciğim napmış bu akşam şöyle bir 30 dk de hızlıca bakayım sonra 2 bölüm friends izler uyurum
hiçmi aynı tür dizilere denk düşmeyiz saydıklarından bir revenge i izlemişim diğerleri nedir ne deildir
aaa emreyle 1 ortak dizi bulmuştum sonunda the tomorrow people oda iptal olmuşuzun zaman olmuş yazmayalı;
tomorrow people: 1x22 sezon final ibekliyidik final oldu cara nın kara kara gözleri bnm için johnun sarı p.pisi @destere ve @Çiğdem- için şey olmuştu
the 100 8.bölüm: clarke ce bellamy yakınlaştı , finn derdine yansın , ocatavia da döktürdü
revenge 1x19
salem 3.bölüm: mary john a kıyamadı, ısaac e üzüldüm papaz da tam papaz genelevlerde kadınalrla papaz oluyor
turn 5.bölüm
reihn 21.bölüm: bu kral henry sülümanı geçti oğlunu öldürüp gelini mary ile evlenmek isitiy ingiltere tahtını alacakmış elizabethten lola ya yazık oldu tam mutlu derkene kenna da o küçük çocukla gitti çocukta bişi olduğu belliydi bash a düşmanmış bash ile nosturdamusta karanlık avına gitti leith ve greer yoktu bu bölüm
revolution 2x20
glee 5x19
resurrection 1x8
güzel kadın yoksa beni niye çağırıyon )aaa emreyle 1 ortak dizi bulmuştum sonunda the tomorrow people oda iptal olmuş
şimdi the 100 kaldı sadece destere the 100 çok hoşş bir dizi başlayabilirsin güzel kadın yok ama olsun
hahah pörtlek gözlü insanlar var ama konusu gayet iyi bölümleride azken bakabilirsin bence 🙂🙂güzel kadın yoksa beni niye çağırıyon )
yine vampirli falan bişeydir ne anlıyorsunuz o tarz dizilerde bir TWD zombili olupta konusu nedeniyle çok severek izlediğim dizi onun haricinde öyle vampir zombi kurt adamlı dizilerden nefret ediyorumhahah pörtlek gözlü insanlar var ama konusu gayet iyi bölümleride azken bakabilirsin bence 🙂🙂
hayırr ya vampir kurt adam falan yok bu dizide normal insanlar var uzayda yaşıyormus bunlar 100 tane suçlu hepsi dünyaya gönderiliyorlar dünyada yaamaya çalısıyorlar gayet güzel bir dizi cidden izlesen eksinlikle beğenirsin 100 tane insandan yarısıda bayan yani öyle düşün hahahyine vampirli falan bişeydir ne anlıyorsunuz o tarz dizilerde bir TWD zombili olupta konusu nedeniyle çok severek izlediğim dizi onun haricinde öyle vampir zombi kurt adamlı dizilerden nefret ediyorum
gelen 100 kişiden kaçı kız ?hayırr ya vampir kurt adam falan yok bu dizide normal insanlar var uzayda yaşıyormus bunlar 100 tane suçlu hepsi dünyaya gönderiliyorlar dünyada yaamaya çalısıyorlar gayet güzel bir dizi cidden izlesen eksinlikle beğenirsin 100 tane insandan yarısıda bayan yani öyle düşün hahah
Biz zamanında aylarca bekledik bu bölüm için.Dexter 7*1
Geç olsun güç olmasın dedirten bir bölümdü.
9.5/10Öncelikle bölümün hayal kırıklığı olduğunu düşündüm çünkü Dex kilisede itiraf edeceğine salak ayağına yattı tam "deb bu sezon öğrenemeyecek" diyordum ama öyle olmadı. Deb'in Rudy ile bağlantı kurabileceğini düşünmemiştim açıkçası, şaşırttı. vee finalde duymak istediğimiz replikler geldi. Deb sonunda öğrendi abisinin seri katil olduğunu... Dizi 23 bölüm daha devam edeceğine göre Harry yanılmış.
Laguerta, Doakes ölmedi diye mi düşündü ne yaptı onu koruyayım derken aldı lamı ama aslında Dexter'ı kurtardı haberi yok
Bölümün başında Dexter kaçıyormuş gibi bir hava vardı ama iş başkaymış. Bu arada gerçekten adamın tehlikeli dostları var Dex'in başı belaya girecek gibi.
Louis'i severdim ama şaşırttı beni.
Sonradan başlamanın faydaları Gerçi keşke güncel takip etseydim diziyi.Biz zamanında aylarca bekledik bu bölüm için.
7. sezon süperdi ya. Ben 6. sezonu pek sevmemiştim belki haftalık izlediğimden ama sen onu da sevmişsin.Sonradan başlamanın faydaları Gerçi keşke güncel takip etseydim diziyi.
Kendi konusu var dizinin.Game Of Thrones 1x1
Geçen yıl ilk bölümünü biraz izlemiştim demin tamamını izledim. Süresi 61 DK, 50 DK diye tahmin etmiştim ama uzunmuş, umarım bu süre ilk bölüm içindir.
Tyrion karakterini sevdim, adam boyuna bakmadan neler yapıyor. Daenerys o nasıl güzellik la, oha yani. @xemrexxx kız müthiş bi şey, Meryem'e bin basar. Bölümün sonundaki tören neydi be, o nasıl barbar bir topluluktur öyle, Daenerys ne yapacak bakalım. Yarın 2 ve 3. bölümü de izlerim, daha detaylı bir yorum yaparım.
Güzel başladı gibi 7 de. Bu arada sen diziye ne zaman başlamıştın ne kadar süre güncel izledin?7. sezon süperdi ya. Ben 6. sezonu pek sevmemiştim belki haftalık izlediğimden ama sen onu da sevmişsin.
Ayrıca Dexter candır, yerini dolduran, doldurmaya yaklaşan bir dizi gelmedi. (Farklı türlerdeki iyi diziler var onları saymıyorum tabii. )