Kurtlar Vadisi Pusu 225. Bölüm Yorumları

Ne yapim @XanTier silimmi indirdiğimi hata yazısı var seed'de etmiyor zaten boşa duruyor orda indirdikten sonra yanındaki dosyayı sildim ondan gitti galiba diğer indirdiğiminkini silmedim ondan sorun yok gönderiliyor yazıyor

Son olarak şununla kapatayım hiçbir hayvana zarar verilmemiştir lafından neyi kastediyorlardı acaba? Ahtapot olabilir mi?:) @takas @XanTier

Ne yapim @XanTier silimmi indirdiğimi hata yazısı var seed'de etmiyor zaten boşa duruyor orda indirdikten sonra yanındaki dosyayı sildim ondan gitti galiba diğer indirdiğiminkini silmedim ondan sorun yok gönderiliyor yazıyor
Sorun varsa sil gitsin. Bol bol gönder her toprrenti. Güzel oluyor. Zamanla gözün doymuyor, benmi gibi 24 saat gönderme yapmak istiyosun, ama olmuyor :D

@ABAY_06 aga sürgünüm nokta koysa beğenirsin gidip o resmi beğenmemiş :D beğende rekor kıralım aga :D

Eğer bahsettiğiniz kadar iyi bölüm olduysa bence A/B'de 8'i geçebilir.
Tek bölümle geçmesi zor. Gzüel bölümler ardı ardına gelirse güzel bi yükseliş yakalar, ama 2 güzel bölümden sonra bi kötü bölüm geliyor, bi türlü yükselemiyor :(

Tek bölümle geçmesi zor. Gzüel bölümler ardı ardına gelirse güzel bi yükseliş yakalar, ama 2 güzel bölümden sonra bi kötü bölüm geliyor, bi türlü yükselemiyor :(
birde araya kandil vs. girince dediğin gibi zaten aralardan çektiğimizi söylemiyorum hiç

Hangi resim söyle beğeneyim? Ben herkesin mesajını beğeniyorum zaten atlamış olabilirim.:)
senin mesajını diyorum işte :kiki: