Klasik Game of Thrones 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4*4

Bir Stark ailesinin bir de Kara ailesinin elemi kederi bitmedi be. :D

Çok olaylı olmasa da bir GoT bu dizi içinde dizi var hiç sıkmadan izlettiriyor kendini. :)

Bran'in yakalanması kötü oldu. :( Hodor'la uğraşırlarken üzüldüm valla koca adam bir şey de yapamadı .ss

Snow reyiz kaleyi alacak az kaldı :A

Arya'yı hiç göremedik ondan kısıp Bran'e yazmışlar :X

Sansa da Arya da teyzelerine gidiyorlar buluşsunlar artık iki Stark'ı yan yana görmeyeli bölümler oldu :(

Adaletli kraliçem yine muhteşemdi :bhr: Bu arada "master"ı "usta" diye çevirmelerine irrite oldum usta çok saçma "efendi" olmalıydı. :D
8.4/10

4x5

Yine pek bi olay olmadan bölüm bitti. Sansa kurtuldu dedim ama teyze psikopat çıktı ağlattı kızı hemen :D

Tyrion reyiz gözükmedi bu bölüm hiç, Pod'un sahneleri yerine onu koyabilirlerdi.

Khaalesi geri dönüp köleleri kurtaracaksa bu sezonda tahta oturamaz :D

7/10

[spoiler/]

4x5

Tempo biraz düşüktü bölüm genelinde ama iyi bir bölümdü yine her zamanki gibi. :)

[HASHTAG]#JonSnowunAskerleriyiz[/HASHTAG]

Snow reyis kurtardı Bran'i ama ne yazık ki yine tam anlamıyla buluşamadılar. Bran'in Hodor'un yerine geçip adamın kafasını kopardığı sahne harikaydı. :)

Sansa'nın teyzesi de ayrı bir psikopat çıktı. Sansa'nın orada da çok mutlu olabileceğini sanmıyorum.

Biri Arya'ya Joffrey'nin öldüğünü söylesin de sevinsin. Hala adını sayıklıyor. :D

Khaleesi için işler pek yolunda gitmiyor ama daha Kral'ın Şehrine saldırmamalı bence. Fakat sezon sonu sürpriz atak gelebilir...

Tyrion'u hiç görmediğimiz ender bölümlerden biriydi. Yokluğu hissedildi.

"Evlat olsa sevilmez" denir ya işte Joffrey için tam uyan kavram bu. Annesi bile pek sevmiyormuş anlaşılan. :D

Muhtemelen gelecek hafta Tyrion'un duruşmasıyla ilgili gelişmeler olur. Kızıl kadınlı sahneler olur. Sam olur. Khaleesi veya Arya'dan en az biri olmaz. :)

8 ile 9 arasında gittim baya ama 9'un ucundan kıyısından dönerek:

8/10

Ben beğendim bölümü hatta geçmiş 2 bölümün vasatlığından sonra çok iyi geldi böyle ölümlü bir bölüm.:D

Her zaman en sona bırakılan Khaleesy 2 bölümdür ilk gösterilen değişik oluyor.:D
İlk başta sandım aha fetih başlıyor dedim ama olmadı yine.Farklı bir planı var anlaşılan.

Arya'nın sahneleri çok iyiydi.

Sansa yine yağmurdan kaçarken doluya tutulacak gibi.Teyza daha güvenli işkence falan etmez muhtemelen ama çok sıkıntılı bir kadın.Birde oğluyla everecek şimdi kızcağızı.

Jon Snow damga vurdu bölüme.O kral katilinin bileğini kesen adam ne hainmiş.😱Bran yine çok değişik hareket etti kötü oldu bence.

Bran'li sahneler çok iyiydi.Orada çocuğunun elinin yanması görüş özelliği falan süper.

Margary Tonner'a gülümseyip duruyor.Yine evlilik var hemde 2 tane güzel olurlar umarım.

Lennisterlar iflasın eşiğinde mi benmi yanlış anladım.:ZŞu Khaleesi gelip tahtıda alsa bunlardan tamamen yok olurlar tarihten.:Z

9/10

4x5

Geofry'nin ölümünden sonra dizi sıradan gelmeye başladı. En heyecanladıran sahnesi Jon'un kardeşini görmediği sahneydi. Eski kralın eli olan ve Cate'nin eniştesi olan Jondu sanırım onu kimin öldürdüğü ortaya çıktı. Lord Baelishe'ye güvenilmemeli bence.

Teyze piskopat cikti :D Baelish Sansayi, Teyze Baelishi seviyor bu Teyze ortaligi cok fena karistiracak daha :))

Cok güzel bir bölüm degildi ama cokta kötüde degildi, Khalesiden beklenen karar geldi fakat herhangi birsey yapilmadi, Arya bücürü Tazi ile ufak bir sürtüsme yasandi ama onlarda ilerleyemedi. Yanlizca Jon Snow ve Branin sahneleri heyecan ve aksiyon vardi. O degilde Ygritte'i özledim ben ya :D dizinin en güzel kizi bence :)

4x5 beklediğimden sönük geçti

joun crasterın kalesini ele geçirmesi hariç boş bir bölümdü
üç gözlü kuzgun ne lo merak ettim :X
khaleesi dar denizin ötesinde kölelerle kalacak gibi
cersei ve margery tommen konusunda anlaşıyor en azından
cersei den korkulur kendi öz kardeşini öldürtmek için neler yapıyor :F
lannisterların parası bitmiş şok oldum 😱

4x5

Yine çok güzel bir bölümdü beğendim.

Sansa'ya yine esmer günler var anlaşılan teyzesi manyak çıktı. :D

Sakallı adamı sevmiştim ben ama kahpe çıktı o da .ss Bran'in Hodor'un ruhuna(?) girdiği sahne süperdi daha doğrusu Bran'li sahneler süperdi hele Jon Jon diye bağırdığında arttı iyice heyecan. Kurtuldu ama keşke Sonow'la gitseydi. :(

Kraliçem yine köle sevdasına düştü. :/ 3 tane ejderin 8 bin lekesizin 2 bin oğlanın var be kadın al onları yık Westeros'u! :D

Arya, Joffrey'nin öldüğünden habersiz ismini söyleyip duruyor hala garibim. :D

Bu bölüm Tyrion reyiz hiç yoktu. :( Stannis de yoktu gelecek bölüm olurlar muhtemelen.

9/10

4x5 i izledim yer yer aksiyon vardı ama geneli durgundu

khaleesi li bölüm lafla geçti hareket yoktu ama kızı görmemiz yeterli bence :)
yarmagül kadınla yaverin yol hikayesi komikti
aryalı sahne çok hoştu aryanın dansederek kılıçla çalıştığı bölüm tazıyla diyalogları muhteşemdi
aksiyonun bol olduğu kısım sona saklanmıştı jon snow un kaleye baskın düzenlediği sahneler çok iyiydi
dizideki khaleesi ve arya dan sonra favori ismim tyrion bu bölüm yoktu tyrion suz bölümler çok sönük geçiyor umarım her bölüm cüceyi izleme imkanı buluruz ..