söyleyeyim mi ?
söyleyeyim mi ?
aklımda iki kişi var bnm sen kim diyorsunsöyleyeyim mi ?
aklımda iki kişi var bnm sen kim diyorsun
bnm tahminlerim de ikisi 1.si aiden seneye başka dizi ile anlaştı yani bu bölüm olmasa da sezon finalinde ayrılacak en kötü 2-daniel zaten ayrılmak istiyordu ve rolü de anlamsızlaştı bence
1.Aiden , yüzde yüz bence , 2. o olmazsa daniel çünkü adam diziden ayrılmak istiyormuş , ama ben aiden diyorum sen ?
keşke 2 si birden çıksabnm tahminlerim de ikisi 1.si aiden seneye başka dizi ile anlaştı yani bu bölüm olmasa da sezon finalinde ayrılacak en kötü 2-daniel zaten ayrılmak istiyordu ve rolü de anlamsızlaştı bence
daha tam çözemez bence anca conrad ile kafa kafaya verirse o da zorkeşke 2 si birden çıksa
birde vicky emily sırrını öğrendi gibi 19.bölümün sonunda , ne diyorsun ?
son sahnede kızı kim kaçırdı sence ?daha tam çözemez bence anca conrad ile kafa kafaya verirse o da zor
bilmem ki david yüz değiştirmiş olmasınson sahnede kızı kim kaçırdı sence ?
sence geri gelebilr mi David ?bilmem ki david yüz değiştirmiş olmasın
ezel de monte cristodan uyarlamydı ezel yüz değiştirmişti
bilmem ki dizinin saçmaladığı çok oluyor neden olmasınsence geri gelebilr mi David ?
izleyince ohannes dedim özellikle son sahnede 😱@xemrexxx yarın izleyeceğim , çok heyecanlıyım , şaşırdığına göre güzel o zaman
henüz spoiler yemedim , ama şu smile dan birşey anladım , eğer tahminlerim doğruysaizleyince ohannes dedim özellikle son sahnede 😱
ne anladınhenüz spoiler yemedim , ama şu smile dan birşey anladım , eğer tahminlerim doğruysa
hani ben demiştim ya aiden yada daniel ölecek diye bu fikrim sabit ama 22.bölümde gerçekleşecek haftaya yanine anladın
@xemrexxx 😱 nelerrr oldu varya
@destere , @Çiğdem- , @Forumdash üçünüz spoiler kısmını okumayın yeter
gerçekten çok çok iyi bölümdü , yani tam sezon finallik bölümdü , dizi 4-5 bölümdür yavaş ilerliyordu ama son düzlükte toparlandı ,
3x21
charlotte kaçıran kişi emily miş yuhh 😱 emily gerçekten çok zeki , hiç tahmin etmiyordum çünkü kardeşini bu oyuna dahil etmezdi , bölümün ortasında jack yine salaklıklar yaptın dedim ama meğersem yapmamış victoria bu bölüm çözemedim kızı için bir çaba göstermedi bence , çok şaşırttı beni 😕
conrand sonunda hapse girdi , ama onu plan ya , charlotte bağırınca filan dedim yine başa döndük , meğerse tüm konuşması televizyonda yayınlandı
bölüm sonu iyi bitti , victoria sezon finalinde çözecek işi
dizi iyide bir tek şu salak daniel'ın cin olmadan adam çarpmaya çalışma halleri beni öldürüyor , victoria gibi, condrad gibi adamlar dururken bu veletin her şeye burnunu sokmasına uyuz oluyorum.
unutmadan , şu margaux da fransız olcak, üstüne bi de moda dergisi var; ama korkunç giyiniyor. sıkıntı basıyor onun salak kıyafetlerini gördükçe bana. gerçi kendisi de salak.
Ekli dosyayı görüntüle 36438
bence sezon finalinde ölme ihtimali olanalr arasına conrad da katıldı bu bölüm hapse girerse diziye pek etkisi olmaz o yüzden ölebilir
vicky bir şeyleri çözdü zaten carl ile charlotteın dna larına baktı uymadı zaten emily den de şüpheleniyordu
ikisine de katilmiyim margaux fransız gibi giyiniyi soğuk nevale yaniemre sağol , victoria nın ne yaptığını anlamamıştım , şimdi anladım
evt conrand da girdi ama onun öleceğini zannetmem , o adamı süründürürler bence
emre yazımda katıldığın ve katılmadığın kısımları söylesene özellikle
daniel ve margaux için ?