Kadın Eli Değince Yakında Lonca Tv'De Başlıyor

hahhaahah sen çok iyi yakısırdın ama destere :F
kadın olarak butür mesleklerde olsaydım netür komik yönler çıkardı onu aktarıcam harın 🙂
ben asıl başroldeki erkek olmalıyım çevremde kızlar süzüm süzüm süzülmeli böyle bir karakterde oynamayı kabul ediyorum ancak :)

yada bayan voleybol takımı çalıştırıcısı falan olayım bari :)

ben resim filanda istiyorum :D @destere sende istiyorsun bildiği kadarıyla
resimsiz dizimi olur resimli olursa bende katkı sağlarım :)

🙂ben asıl başroldeki erkek olmalıyım çevremde kızlar süzüm süzüm süzülmeli böyle bir karakterde oynamayı kabul ediyorum ancak :)

yada bayan voleybol takımı çalıştırıcısı falan olayım bari :)

resimsiz dizimi olur resimli olursa bende katkı sağlarım :)
ayol bay becerikli benimle beraber baş rolu paylaşıyor zaten ana karakter ve dünyadakı herşeyi yapabilme becerisine sahip doğa üstü bir yaratık olmazsa bay becerikli sen olursun destere
:F ne fotosu istiyorsun @Harunnn60

Projen hayırlı olsun reytingleri hem alt hemde üst ediceğinden şüphem yok bekliyoruz bakalım :)

ayol bay becerikli benimle beraber baş rolu paylaşıyor zaten ana karakter ve dünyadakı herşeyi yapabilme becerisine sahip doğa üstü bir yaratık olmazsa bay becerikli sen olursun destere
:F ne fotosu istiyorsun @Harunnn60
peki bay beceriklinin çevresinde kızlar pervane oluyormu asıl sen onu söyle :)

napayım yani gidip çamurdan kız heykeli yapıp heykelemi aşık olayım çok becerikliyim diye :) bana beceri lazım değil :)

Projen hayırlı olsun reytingleri hem alt hemde üst ediceğinden şüphem yok bekliyoruz bakalım :)
tanıtımda ilgi gördü baya ilk bölüm çok önemli ilk bölümdede ilgi toplayabilirsem senaryomu takip edenler çok olur ilk bölüm önemli 🙂🙂

peki bay beceriklinin çevresinde kızlar pervane oluyormu asıl sen onu söyle :)

napayım yani gidip çamurdan kız heykeli yapıp heykelemi aşık olayım çok becerikliyim diye :) bana beceri lazım değil :)
ayoll çirkin aksi bir şey işteee zaten ben kazanırsam bütün yeteneklerini alıcam beceriklinin :F

şu şanslı erkeği mrk ediyorum :D
insan değilki doğa üstü bir yaratık :F