hergün yayınlarsam 10 günde final yaparım olur etkiletlerim tabi 🙂Kolay gelsin. Ilk bölüme etiketlersin. 😉
bişi olmaz sakıncalı bişeyler yazmıcam 🙂🙂admine dikkatli ol @Çiğdem-
hergün yayınlarsam 10 günde final yaparım olur etkiletlerim tabi 🙂Kolay gelsin. Ilk bölüme etiketlersin. 😉
bişi olmaz sakıncalı bişeyler yazmıcam 🙂🙂admine dikkatli ol @Çiğdem-
hayırrr ben zaten hergün yapmayı düşünüyordum 10 bölümlük ayarlıcam yazabilirsem hergüne ayarlamayı düşnüüyordum en basından beridir senle ilgisi yokkı@Çiğdem- her gün olayı bana göndermemi
teşekkürlerr bunu kısa sürede final yaptıktan sonra mini şeklinde projelerim devam edicekMerakla bekliyoruz başarılar
teşekkürler hayırrr hiç sakıncalı bir yazım olmucak zaten erkekelri ele almıyorum kadın olarak benim yapıcaklarımı konu alıyor benim naptığımdanda kimse rahatsız olmaz zaten komedi türünde yapıcam ben bunu mantık aranıcak birşey yok sadece okuyup keyif alınmaya bakılmalıÇok iyi hazirlanilmis.. şu ana kadar forumda senaryo kurallarına uyan tek senaryo sanırım ama keşke meslekler üzerinden görmeyeydi
Sent from my E3 using Tapatalk
itiraf et orda her gün her gün derken @pompy e gönderme yapıyorsun işte? ben pompy nin yerinde olsam bir daha sana selam vermem, hatta sana selam verenede selam vermem, veya hatta yaşadığın memleketi terkederim )hayırrr ben zaten hergün yapmayı düşünüyordum 10 bölümlük ayarlıcam yazabilirsem hergüne ayarlamayı düşnüüyordum en basından beridir senle ilgisi yokkı
teşekkürlerr bunu kısa sürede final yaptıktan sonra mini şeklinde projelerim devam edicek
🙂🙂🙂🙂
hahaha saçmalama beee çok daha önceden konusmustum ben kvp-medya yla hergün oalbilir diye 10 bölümlük birşey düşündüm zaten kısa sürede bitirmek istiyorum pompyle aramı açamazsın sennn ben herzamand estek veriyorum pompycığıma 🙂🙂itiraf et orda her gün her gün derken @pompy e gönderme yapıyorsun işte? ben pompy nin yerinde olsam bir daha sana selam vermem, hatta sana selam verenede selam vermem, veya hatta yaşadığın memleketi terkederim )
Merakla bekliyorum.
TNS sisteminde tutar mı bilmem.
elimden geldiğince komedi yönüGüzel ve eğlenceli bir şeye benziyor. Takip etmeye çalışırım.
ben anlamam valla gerisi pompy e kalmış ister seni affetsin ister affetmesin ben sadece ben olsam böyle yaaprım dedim )hahaha saçmalama beee çok daha önceden konusmustum ben kvp-medya yla hergün oalbilir diye 10 bölümlük birşey düşündüm zaten kısa sürede bitirmek istiyorum pompyle aramı açamazsın sennn ben herzamand estek veriyorum pompycığıma 🙂🙂
kadınların yapamadığı değil çoğunluk erkeklerin yaptığı meslekleri dedim bölüm bölüm söylücem onları şimdi hepsini diyemem mesala 1.bölümde hakem olucam konuda yazdımyaben anlamam valla gerisi pompy e kalmış ister seni affetsin ister affetmesin ben sadece ben olsam böyle yaaprım dedim )
----------------------------
kendini ispatlaması için ona erkeklerin çoğunluk olarak yaptıkları 10 mesleği yapma fırsatı vericek ve her meslekte zor görevler alıcak çiğdem
şu zor meslekleri merak ettim sadece erkeklerin yapıp kadınların yapamadığı şeyler neler acaba?
hahaha cnm finalı şimdi söyleyemem neler olucağını bölümler ielrledikçe görüceksiniz spoi veremem tabi hele daha dizi başlamadan finali söyleyemem 🙂🙂@Çiğdem- guzel olur.Ama Bay becerikli Cigdemr asik olsun bence Sonra guclerini almasinlar birbirlerinin ve evlensinler
tamam ilk maçı bekliyoruzkadınların yapamadığı değil çoğunluk erkeklerin yaptığı meslekleri dedim bölüm bölüm söylücem onları şimdi hepsini diyemem mesala 1.bölümde hakem olucam konuda yazdımya
futobl maçı yöneticem 2.mesleğide 2.bölümde öğreniceksiniz 🙂🙂