Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi Akın'la oyun kazandıkları sürece iyi olur ama Akın'a hiçbir zaman ısınamayacak gibi içten içe. Ama Akın'la gerçekten iyi olmalarını isterim. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]
bende isterim ama hayal kuruyoruz.:F
[HASHTAG]#turboTurabi[/HASHTAG] haklı bir sebep bulsun direk silecek Akın'ı hiç şansı yok.:F

bende isterim ama hayal kuruyoruz.:F
[HASHTAG]#turboTurabi[/HASHTAG] haklı bir sebep bulsun direk silecek Akın'ı hiç şansı yok.:F
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] da Turabi'ye bayılıyordu zaten. :F Şu an aralarında bir çıkar ilişkisi var. Oyun kazandıkları sürece ki kazanmaya devam edecekler tartışacaklarını pek sanmıyorum. :) [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] da Turabi'ye bayılıyordu zaten. :F Şu an aralarında bir çıkar ilişkisi var. Oyun kazandıkları sürece ki kazanmaya devam edecekler tartışacaklarını pek sanmıyorum. :) [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]

SMS'ler belli.:A
Aynen şuanlık iyi olsun şu ünlüleri yollayalım son 4'e Duygu-Turabi-Merve-Akın girsin devamı kolay.:Z

SMS'ler belli.:A
Aynen şuanlık iyi olsun şu ünlüleri yollayalım son 4'e Duygu-Turabi-Merve-Akın girsin devamı kolay.:Z
Akın oylarını baya arttırdı görürsün zirveyi alacak sms'lerde. :A

Bence de o 4'lü gayet iyi. Sonuna kadar [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]

Akın oylarını baya arttırdı görürsün zirveyi alacak sms'lerde. :A

Bence de o 4'lü gayet iyi. Sonuna kadar [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]
karşıdanda Merve hakediyor hakkı yenmez inşallah.:D
Akın dip yapacak bence.:ATolga fena empoze ediyor.:Z [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] yine açık ara neden çünkü [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] .:Z

karşıdanda Merve hakediyor hakkı yenmez inşallah.:D
Akın dip yapacak bence.:ATolga fena empoze ediyor.:Z
Merve oyunlarda başarılı girmek hakkı son 4'e karakteri ayrı mesele ama. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] tüm sürprizleriyle gelecek smslerde görürsün. :A

Merve oyunlarda başarılı girmek hakkı son 4'e karakteri ayrı mesele ama. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] tüm sürprizleriyle gelecek smslerde görürsün. :A

Kısa zamanda umarım görmeyiz ama göreceğiz sonuçta.:A

Duygu'yu niye okeyledin sen.:F

Kısa zamanda umarım görmeyiz ama göreceğiz sonuçta.:A

Duygu'yu niye okeyledin sen.:F
Ben Duygu'yu Tolga yüzünden pek sevmiyordum. Tolga onu Akın'a karşı dolduruyordu. Bir de oyun kazanamıyor diye sinirleniyordum. Ama gönüllülere geçince sempatim arttı nedense gözüme iyi göründü. Akın'la da arayı düzeltseler tam olacak. :A

Ben Duygu'yu Tolga yüzünden pek sevmiyordum. Tolga onu Akın'a karşı dolduruyordu. Bir de oyun kazanamıyor diye sinirleniyordum. Ama gönüllülere geçince sempatim arttı nedense gözüme iyi göründü. Akın'la da arayı düzeltseler tam olacak. :A

Eğer AKın elense sen bizim tarafa geçecen.:F (Turabi ile Duygu fanpage olucan.:F)

Eğer AKın elense sen bizim tarafa geçecen.:F (Turabi ile Duygu fanpage olucan.:F)
Ağzından yel alsın [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] finale çıkacak ne elenmesi. :oley: Survivor'da Akın'dan başka fanı olabileceğim biri yok açıkçası. :)

Yarın ki fragmanı merakla bekliyorum [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]

Evet 24 ve 25.bölümü izledim, sanirim pazar-pazartesi bölümleriydi. :D

Birlesme partisi görüntülerini izlememistim baya konusmalar olmus, cok kulis yapilmis. Tolga'nin dedigi gibi maskeli balo misali herkes kulis yapmis. Özellikle Tolga Gönüllülere Akin'in ne kadar kötü bir tip oldugunu asilamak icin elinden geleni yapmis ki bunu Duygu'da Ada'ya gectikten sonra bariz sekilde söylüyor.

Duygu Gönüllülere gectikten sonra özellikle Turabi ile cok iyi anlasiyor ve bu da Sahra'nin acaip sinirine gidiyor. Müge-Sahra arasi limoni olsa da yine de anlasiyorlar. Müge'nin hep Sahra'yi dinlemeyip kendi görüsünü belirlemek icin Duygu'ya yaklasmasini begendim.

Gönüllüler ilk iki yarismayi yeni takim olarak kazandilar ve ödülü aldilar. Iyi bir moral oldu.

Akin haric Gönüllüler simdi gercek takim oldu diyebilirim. Akin güclü ama karakter olarak begenmedigim biri. Sahra'yi da pek karakter olarak begendigim söylenemez. Bakalim neler olacak.

Ünlülerde ise Tolga-Serenay-Merve iyi isbirligi icinde gibi görünüyor. Özellikle Tolga-Serenay görüs ve fikirleri ayni gibi. Ahmet-Gökhan, Akin gittikten sonra Tolga ile daha cok konusmasi benim de dikkatimi cekti. Genel olarak yenilselerde iyi bir takim grafigi ciziyorlar, pes etmiyorlar. Ismail Baki hata yapinca cok yüklendiler, gereksiz bir yüklenme oldu. Tamam hata yapmis olabilir adam hemen yeniliyorsunuz diye strese girmenize ne gerek var. Demek ki Ünlüler hep yenilseydi Gönüllülerden hic farklari olmayacakti.

Takim olarak su takimi destekliyorum dedigim bir takim yok ama gönüllüler daha yakin geliyor bana. Müge faktörü bir yana daha bir oturdu sanki takim suan. Ünlülerde Serenay'i destekliyorum ki bu sebeple Tolga'yi desteklemis olur muyum bilemem. Gicik bir tip olsa da dogru düsünceleri de yok degil.

Gökhan ve Akin, bu iki tipi begenmiyorum karakter olarak, gitmelerini ümit ediyorum ama zor gibi.

Hazir @BuraK hatirlatti o kadar yazdik Turabi'yi yorumlamamisim. Hayret. :D

Yarismayi arada böyle tek tük izledigimden sunu belirtmeden gecmiyeyim. Turabi'nin yarisma kazandiktan sonra yaptigi hareketleri ilk bastan itibaren begenmiyordum ve hala da begenmiyorum. Abarti var adamda. Ama gel gelelim adam dobra, direk cat cat cat söylüyor görüsünü. Bu huyunu seviyorum. Adam gibi adam lakabi tam olmasa da o yöne dogru bir degisim var. Böyle devam ederse iyi. :D

O sıralar çok kötüydü hatta en iyi 3. olmuştu sonra 7.liğe geriledi bir çok oyun kaybedilip aç kalındığı için.:( [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] iyi bak 2 oyunda direk ilk 5'e yükseldi neden moral yükseldi çünkü.:Z

Nerlerdesin sen yaa.:bağır:İmanı gevretti bu melunlar.:FAma [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fanlarını daha tanımoyrlar.:A
İnternetimde sorun vardı ondan giremedim :)

Ağzından yel alsın [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] finale çıkacak ne elenmesi. :oley: Survivor'da Akın'dan başka fanı olabileceğim biri yok açıkçası. :)

Nasıl atlamışım ben bunu.😱
İnşallah çıkar.:) ( :J).
Tüm yarışmacıları Akın'a göre değerlenidiryorsun.Forumda Akın'ın gölgesi gibisin.:DAkın sevmediği için bir çok kişiye anti oldun Survivor'da.Cidden Akın olmasa ne olacaktı acaba.:Dbence kesin [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fanı olurdun.:Z

Hazir @BuraK hatirlatti o kadar yazdik Turabi'yi yorumlamamisim. Hayret. :D

Yarismayi arada böyle tek tük izledigimden sunu belirtmeden gecmiyeyim. Turabi'nin yarisma kazandiktan sonra yaptigi hareketleri ilk bastan itibaren begenmiyordum ve hala da begenmiyorum. Abarti var adamda. Ama gel gelelim adam dobra, direk cat cat cat söylüyor görüsünü. Bu huyunu seviyorum. Adam gibi adam lakabi tam olmasa da o yöne dogru bir degisim var. Böyle devam ederse iyi. :D

Çoğu yorumunu doğru bulmuşum.:D [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] = [HASHTAG]#dobraturabi[/HASHTAG] 'dir zaten ama oyundan sonra ki hareketli sevimli bence.:D

Son düzenleme:
Nasıl atlamışım ben bunu.😱
İnşallah çıkar.:) ( :J).
Tüm yarışmacıları Akın'a göre değerlenidiryorsun.Forumda Akın'ın gölgesi gibisin.:DAkın sevmediği için bir çok kişiye anti oldun Survivor'da.Cidden Akın olmasa ne olacaktı acaba.:Dbence kesin [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fanı olurdun.:Z

Çoğu yorumunu doğru bulmuşum.:D [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] = [HASHTAG]#dobraturabi[/HASHTAG] 'dir zaten ama oyundan sonra ki hareketli sevimli bence.:D
Valla ben nasıl [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ı ölümüne savunuyorsam sen de Turabi'yi öyle savunuyorsun. :D Tuttuğum adam kimi desteklerse onu desteklerim, kimi desteklemezse onu desteklemem. Turbo Turabi fanı asla olmazdım herhalde. :A

Valla ben nasıl [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ı ölümüne savunuyorsam sen de Turabi'yi öyle savunuyorsun. :D Tuttuğum adam kimi desteklerse onu desteklerim, kimi desteklemezse onu desteklemem. Turbo Turabi fanı asla olmazdım herhalde. :A

Aslında birazda siz itiyorsunuz [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye beni.Çok hakkını yiyorsunuz adamın.ASırf oyun kazanıp hareket yaptığı için neler deniliyor.Çok başarılı bir yarışmacı.
ben AKın'ı tutuyordum ilk başlarda hatırlarsan ama Turabi kötülediği için içime kurt düştü soğudum ama artık destreklemem açık ve net.:A
Turabi olmasa Sahra belkide Merve fanı olabilirdim ben.:ZHatta ilk başlarda Sahra'yı nede severdim.Eğer Turabi'ye artık yanlış yapmazsa Turabi gittikten sonra adada kalsın destekrim Sahra'yı.:Z

Aslında birazda siz itiyorsunuz [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye beni.Çok hakkını yiyorsunuz adamın.ASırf oyun kazanıp hareket yaptığı için neler deniliyor.Çok başarılı bir yarışmacı.
ben AKın'ı tutuyordum ilk başlarda hatırlarsan ama Turabi kötülediği için içime kurt düştü soğudum ama artık destreklemem açık ve net.:A
Turabi olmasa Sahra belkide Merve fanı olabilirdim ben.:ZHatta ilk başlarda Sahra'yı nede severdim.Eğer Turabi'ye artık yanlış yapmazsa Turabi gittikten sonra adada kalsın destekrim Sahra'yı.:Z

my başlıyor konuya gelin melunlar :bağır: illa [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...