fragman nerede?Güzel bir bölüm izleyeceğiz gibi.
Oyun yine güç oyunu gibi.Gönüllüler rahat alacaktır.
@xemrexxx fragmanı izle.
Hürrem Sultan Survivor'da da anılıyor.Her yerde Muhteşem yüzyıl etkisi.
![]()
fragman nerede?
Tolga yine ikiyüzlülüğünü konuşturdu. Birleşme partisinden Sahra'nın içine düşecekti arkasından çakma Hürrem diyor.Güzel bir bölüm izleyeceğiz gibi.
Oyun yine güç oyunu gibi.Gönüllüler rahat alacaktır.
@xemrexxx fragmanı izle.
Hürrem Sultan Survivor'da da anılıyor.Her yerde Muhteşem yüzyıl etkisi.
![]()
Tolga yine ikiyüzlülüğünü konuşturdu. Birleşme partisinden Sahra'nın içine düşecekti arkasından çakma Hürrem diyor.
Turabi de "çok haklısın" diyordu Tolga melununa.Çok fena ama hiç hissettirmiyor melun bunu.Ama çok çok haklı.Sahra ortada kaldı.
Muhtemelen Turab'ye laf atmadığı için ben hissetmiyorumdur.![]()
Turabi de "çok haklısın" diyordu Tolga melununa.Gönüllülerin ilk kaybettiği dokunulmazlıkta Sahra gider gibi. Ama gönüllüler kaybetmeyeceği için Sahra uzun süre adada daha.
![]()
Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kolay kolay kaybetmeyeceği için Sahra kalır gibi uzun süre. Aslında Sahra Duygu'yu kıskanmasa her şey daha güzel olacak. Çekemiyor Duygu'yu.Kaybetmezler umarım.En azından bir kaç hafta sürsün şu huzur.
Sahra kalsın yaa.Yoksa kızlardan oyun alacağımız yok.
Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kolay kolay kaybetmeyeceği için Sahra kalır gibi uzun süre. Aslında Sahra Duygu'yu kıskanmasa her şey daha güzel olacak. Çekemiyor Duygu'yu.
Gönüllüler Duygu ve Akın'la muhteşem oldu ah bide sahra yerine berna olaydıGönüllüler atak yapabilir Ünlülerde baya hırslandı kaybettikleri oyunlardan sonra @sürgünüm aga ne diyosun![]()
Voleybol camiası.Sahra daha başarılı aslında ama Valeybol konusunda galiba biraz çekememezlik var.
Umarım ünlülerin kızlarından daha sonra elenir yada bizim kızlardan en sona kalan olur yoksa halimiz nice olur.Zaten bundan sonra oda maduru oynayacak gibi.
![]()
Voleybol camiası.Sahra mağduru oynasa ne olur halkın gözünden düştü bi kere.
Gökhan Türkmen'in şarkısı gibi oldu.
Ama inşallah Sahra ve Duygu Merve ve Serenay'dan sonra elenirler tabii.
![]()
Müge gönüllerin şampiyonu tartışmamızda adı geçmedi diye söylemedim.Sahra milli değil Duygu milli onu çekemiyor gafil.Bilmiyorum her şey değişir halkı yanına alabilir.Orada mağduru oynamak basit.
Son cümlen +1905 'te neden Müge yok.![]()
Müge gönüllerin şampiyonu tartışmamızda adı geçmedi diye söylemedim.Zaten sms'lerde çok iyi uzun süre yoluna devam eder.
Ama oyunlardaki performansı kötü işte.
![]()
Müge'nin güzelliği karşısında realist olmak çok zor.Realist bakacak olursak Müge erkenden elenmeli.İsraf tamamen.Geçen Yılki Fatmagül gacısı gibi bu.