Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa Sahra.. Herkes ektiğini biçer..

Turbo turabi
10296260_713187045413032_272702961518192325_o.jpg

Güzel bir bölüm izleyeceğiz gibi.:Z

Oyun yine güç oyunu gibi.Gönüllüler rahat alacaktır.:Z

@xemrexxx fragmanı izle.:A

Hürrem Sultan Survivor'da da anılıyor.:ZHer yerde Muhteşem yüzyıl etkisi.:A

Güzel bir bölüm izleyeceğiz gibi.:Z

Oyun yine güç oyunu gibi.Gönüllüler rahat alacaktır.:Z

@xemrexxx fragmanı izle.:A

Hürrem Sultan Survivor'da da anılıyor.:ZHer yerde Muhteşem yüzyıl etkisi.:A
Tolga yine ikiyüzlülüğünü konuşturdu. Birleşme partisinden Sahra'nın içine düşecekti arkasından çakma Hürrem diyor.

Tolga yine ikiyüzlülüğünü konuşturdu. Birleşme partisinden Sahra'nın içine düşecekti arkasından çakma Hürrem diyor.

Çok fena ama hiç hissettirmiyor melun bunu.Ama çok çok haklı.Sahra ortada kaldı.:Z

Muhtemelen Turab'ye laf atmadığı için ben hissetmiyorumdur.:A

Çok fena ama hiç hissettirmiyor melun bunu.Ama çok çok haklı.Sahra ortada kaldı.:Z

Muhtemelen Turab'ye laf atmadığı için ben hissetmiyorumdur.:A
Turabi de "çok haklısın" diyordu Tolga melununa. :T: Gönüllülerin ilk kaybettiği dokunulmazlıkta Sahra gider gibi. Ama gönüllüler kaybetmeyeceği için Sahra uzun süre adada daha. :A

Turabi de "çok haklısın" diyordu Tolga melununa. :T: Gönüllülerin ilk kaybettiği dokunulmazlıkta Sahra gider gibi. Ama gönüllüler kaybetmeyeceği için Sahra uzun süre adada daha. :A

Kaybetmezler umarım.:(En azından bir kaç hafta sürsün şu huzur.:(
Sahra kalsın yaa.:(Yoksa kızlardan oyun alacağımız yok.

Kaybetmezler umarım.:(En azından bir kaç hafta sürsün şu huzur.:(
Sahra kalsın yaa.:(Yoksa kızlardan oyun alacağımız yok.
Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kolay kolay kaybetmeyeceği için Sahra kalır gibi uzun süre. Aslında Sahra Duygu'yu kıskanmasa her şey daha güzel olacak. Çekemiyor Duygu'yu.

Bu haftaki oyunları bekliyoruz merakla bakalım neler olucak :Z

Gonulluler bence birçok oyun kazanacak :)

Gönüllüler atak yapabilir Ünlülerde baya hırslandı kaybettikleri oyunlardan sonra @sürgünüm aga ne diyosun :Z

Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kolay kolay kaybetmeyeceği için Sahra kalır gibi uzun süre. Aslında Sahra Duygu'yu kıskanmasa her şey daha güzel olacak. Çekemiyor Duygu'yu.

Sahra daha başarılı aslında ama Valeybol konusunda galiba biraz çekememezlik var.:F
Umarım ünlülerin kızlarından daha sonra elenir yada bizim kızlardan en sona kalan olur yoksa halimiz nice olur.:(Zaten bundan sonra oda maduru oynayacak gibi.:A

Sahra daha başarılı aslında ama Valeybol konusunda galiba biraz çekememezlik var.:F
Umarım ünlülerin kızlarından daha sonra elenir yada bizim kızlardan en sona kalan olur yoksa halimiz nice olur.:(Zaten bundan sonra oda maduru oynayacak gibi.:A
Voleybol camiası. :A Sahra mağduru oynasa ne olur halkın gözünden düştü bi kere. :F Gökhan Türkmen'in şarkısı gibi oldu. :F Ama inşallah Sahra ve Duygu Merve ve Serenay'dan sonra elenirler tabii. :)

Voleybol camiası. :A Sahra mağduru oynasa ne olur halkın gözünden düştü bi kere. :F Gökhan Türkmen'in şarkısı gibi oldu. :F Ama inşallah Sahra ve Duygu Merve ve Serenay'dan sonra elenirler tabii. :)

Sahra milli değil Duygu milli onu çekemiyor gafil.:FBilmiyorum her şey değişir halkı yanına alabilir.Orada mağduru oynamak basit.:(
Son cümlen +1905 'te neden Müge yok.:A

Sahra milli değil Duygu milli onu çekemiyor gafil.:FBilmiyorum her şey değişir halkı yanına alabilir.Orada mağduru oynamak basit.:(
Son cümlen +1905 'te neden Müge yok.:A
Müge gönüllerin şampiyonu tartışmamızda adı geçmedi diye söylemedim. :A Zaten sms'lerde çok iyi uzun süre yoluna devam eder. :Z Ama oyunlardaki performansı kötü işte. :(

Müge gönüllerin şampiyonu tartışmamızda adı geçmedi diye söylemedim. :A Zaten sms'lerde çok iyi uzun süre yoluna devam eder. :Z Ama oyunlardaki performansı kötü işte. :(

Realist bakacak olursak Müge erkenden elenmeli.İsraf tamamen.:(Geçen Yılki Fatmagül gacısı gibi bu.

Realist bakacak olursak Müge erkenden elenmeli.İsraf tamamen.:(Geçen Yılki Fatmagül gacısı gibi bu.
Müge'nin güzelliği karşısında realist olmak çok zor. :bhr: Oyunlarda başarılı değil Survivor olmayı da hak etmiyor ama ne kadar uzun kalırsa kardır işte. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...