- Reaksiyon puanı
- 59,894
- Puanı
- 1,060
Gelecem herhalde tüm elem kederimi akıtacağım bugün.my başlıyor konuya gelin melunlarilla [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss
Gelecem herhalde tüm elem kederimi akıtacağım bugün.my başlıyor konuya gelin melunlarilla [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss
iyi çabuk gel bana survivor konusunu kiletletmeGelecem herhalde tüm elem kederimi akıtacağım bugün.![]()
Sen kimsin de bu konuyu kitletiyon adem burada bizim sözümüz geçer.iyi çabuk gel bana survivor konusunu kiletletme![]()
my başlıyor konuya gelin melunlarilla [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss
çok kolay o iş merak etmeSen kimsin de bu konuyu kitletiyon adem burada bizim sözümüz geçer.![]()
İnternetimde sorun vardı ondan giremedim![]()
bırakın işi gücü [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] ya gelinBenle ne alaka yaparsan yap.Desteklerim.Ayrıca burada yapacak daha çok işimiz var.
![]()
bırakın işi gücü [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] ya gelin![]()
dua et [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda günü yoksa seninle uğraşırdım gülümHe gülüm ondan.![]()
Bugün kim kimle uğraşacak göreceğiz.dua et [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda günü yoksa seninle uğraşırdım gülüm![]()
seni anca [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] paklar.ssBugün kim kimle uğraşacak göreceğiz.[HASHTAG]#gulegulemenoteyze[/HASHTAG]
Deminden beri sövüyorum meluna.
Deminden beri sövüyorum meluna.Haklıymışsın gerçekten Ahmet hakkında. Madem öyle düşünüyordun söyleseydin ya Akın'ın yüzüne karşı. Akın her şeyi insanların yüzüne söylüyor diye suçlu oluyor. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsiahmetdursun[/HASHTAG]
Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.Tam sövmelik melunun teki.
Cidden her bölüm sinir ediyor bu ünlüler seni.Ahmet Merve Serenay Tolga bir Gökhan kaldı.![]()
Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.