Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my başlıyor konuya gelin melunlar :bağır: illa [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss
Gelecem herhalde tüm elem kederimi akıtacağım bugün. :A

@Bully fragmanı gördün mü.:A Ahmet sdisisi neler diyor.:A
Deminden beri sövüyorum meluna. :bağır: Haklıymışsın gerçekten Ahmet hakkında. Madem öyle düşünüyordun söyleseydin ya Akın'ın yüzüne karşı. Akın her şeyi insanların yüzüne söylüyor diye suçlu oluyor. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsiahmetdursun[/HASHTAG]

Deminden beri sövüyorum meluna. :bağır: Haklıymışsın gerçekten Ahmet hakkında. Madem öyle düşünüyordun söyleseydin ya Akın'ın yüzüne karşı. Akın her şeyi insanların yüzüne söylüyor diye suçlu oluyor. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsiahmetdursun[/HASHTAG]

Tam sövmelik melunun teki.:F
Cidden her bölüm sinir ediyor bu ünlüler seni.Ahmet Merve Serenay Tolga bir Gökhan kaldı.:F

Tam sövmelik melunun teki.:F
Cidden her bölüm sinir ediyor bu ünlüler seni.Ahmet Merve Serenay Tolga bir Gökhan kaldı.:F
Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.

Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.

Ahmet'in Duygu'ya yüklenmesinden anlamalıydın zaten ansıl içten pazarlıklı olduğıunu.Ben izliyorum Ahmet barakadı milleti izliyor çok değişlik bir ikiyüzlülük var adamda.:(
Turabi'ye oyun sonrası neler yapıyor yapıyor yaptıktab sıonra yapmadım diyor kaç kere yakaladım onu.Dokunulmazlık bizim olsun bu hafta.:Z

Turabi her programda çok iyi kavga ettiğini,kavgacı bir tip olduğunu söylüyor.Adam olsa sürekli bunu gözümüze sokup durmaz.Milletin arkasından atıp tutup Yiğit'in adını yazarken it demişti.Onları Yiğit'in suratına niye söylemedi? O yüzden Turabi balondur balon kalıcak.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...