Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım Merve Sahra arasındaki rekabet ne olucak Sahranın oyunlarda devamlı bağırıp çağırması beni deli ediyo :(

Sahra'ya hala sinir olamıyorum nedense.:D
Serenay'da bağırıyor Merve zaten ortalığı inlatiyor.:FOnlar ünlülerden tabi değilmi anti [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] densin sen.:D

Sahra'ya hala sinir olamıyorum nedense.:D
Serenay'da bağırıyor Merve zaten ortalığı inlatiyor.:FOnlar ünlülerden tabi değilmi anti [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] densin sen.:D
Oyun oynarken bağırmasını demiyorum kenarda otururken ona şunu bunu yap bağırıp çağırıyo devamlı Turabiy'le arası hala limoni değilmi :D Şuan için bir antiliğim yok dün mesela Gönüller'in kazanmasına sevindim Akın'dan dolayı Ünlüler kazanmasını isterdim hep ama şimdi nötr'üm

Oyun oynarken bağırmasını demiyorum kenarda otururken ona şunu bunu yap bağırıp çağırıyo devamlı Turabiy'le arası hala limoni değilmi :D
Evet ama zıtlaşmıyorlar artık oyunlarda hep tek yürekler zaten Sahra dışlandı baya baya.:A
herkes bağırıyor bence sen [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'e sinir olacak yer arıyorsun.:A [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]

Evet ama zıtlaşmıyorlar artık oyunlarda hep tek yürekler zaten Sahra dışlandı baya baya.:A
herkes bağırıyor bence sen [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'e sinir olacak yer arıyorsun.:A [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]
Yazımın devamınıda oku ekleme yaptım sonradan :A

Duygu ve Turabi kanka olacaklar bence. :)

[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'im süper başladı ve sabırsızlıkla beklediğim o mutlu günler, onların mutlu günlerini izlemek süper oluyor.:Z

İlk oyun çok çok çok güzel bir oyundu ve resmen yıktılar.Bundan sonrada tek tek devirecekler gibi. İlk oyunda genel oalrak hepsi süperdi ama Sahra [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] adanın yeni halinden sonra kendilerini çok iyi gösterdiler.
[HASHTAG]#unlulerden[/HASHTAG] 2 puanı Merve aldı zaten.O kız orada yazık olacak.:(
Duygu'da iyi gidiyor.Serenay'a karşı güzel oyun kazanıyor aradada olsa.Merve'yi yendiğini göremedim daha.
Akın ilk oyunda güzeldi ama 2. oyunda kötüydü onu ayrı değerlendiririz.
Haftanın hiç oynamayanı Müge'de ne zaman gidecek acep.:F
Son olarak gözlerden kaybolan Yiğit var etrafta.Sesi çıkıyor ama takan yok gibi.:A

2. oyunda efsaneler efsansi [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] açık ara süperdi.:Z
Sahra yine çok çok iyiydi.Merve'ye karşı baya oyun kazandı.
Akın vasattı.Yiğit ortaydı Duygu'da bekleneden iyiydi yine.

Anlayacağınız [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] güçlendikten sonra Turabi ve Sahra kendini gösterdi.Moraller yüksek olunca karın tok olunca nede iyi yarışıyorlarmış değilmi bunları mazeret olarak gören arkadaşlarım @Bully @ABAY_06 @Harunnn60 😎
büyümüşte ,bize laf sokarmış :A

dsc_0168_136252922535f527699713.jpg

Bu hafta sonucunda yarışmacıların performansları:

Ünlülerde en yüksek düşüş Gökhan Keser'de oldu.Gökhan 9 oyun kazanıp 15 oyun kaybetti ve başarı oranı %50'nin altına düştü.
Başta Merve ve Ahmet olmak üzere Serenay, İsmail gibi isimler ciddi düşüşler yaşarken tek artışı Tolga Karel yaşadı.

Gönüllülerde ise durum olumlu ve en büyük başarı artışını Duygu Bal yeni ekibinde yaşadı ve %50'nin üstüne çıkardı.

Sahra, Turabi, Akın ve Yiğit'te Gönüllülerin artış yaşayan isimlerinden oldu.Gönüllülerden tek düşüş yaşayan Müge oldu.

1Merve AydınG: 51M: 19%72.9
2Akın SaatçiG: 41M: 24%63,1
3Sahra IşıkG: 47M: 32%59.5
4Yiğit DikmenG: 50M: 37%57,5
5Turabi ÇamkıranG: 45M: 37%54.9
6Tolga KarelG: 28M: 25%52.8
7Duygu BalG: 32M: 29%52.5
8Ahmet DursunG:39M: 39%50
9Gökhan KeserG:35M: 37%48.6
10İsmail BakiG: 18M: 24%42.9
11Serenay AktaşG: 24M: 35%40.7
12Müge UzelG: 13M: 39%25
@darksaal @ABAY_06 @Bully @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @takas @Fks14 @HachiKo @KayıpSehir @Harunnn60 @hayret bi şey @Billy Kane @cevaa @destere @sürgünüm @yatutarsa
duygu balın yükselmesinin sebebi ahmetin olmayışı , o adam olmayınca duygu pozitif oluyor , banada hergün birisi bağırsa , dedikodu yapsa
düşer benimden oyunlarda ki başarım :D
ünlülerin genel olarak düşmesi ise akının karşı tarafa geçmesi :D
bu arada turabiyi herkes 1.olarak görüyor ama oyunlarda ki başarışı ile zar zor 5.olmuş , ilginç :A

[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] hayranları bırakın artıkın konuyu :F
emre senin my konularını geçtik iyice, hergün zirvedeyiz , bir atılım bekliyoruz senden :D

duygu balın yükselmesinin sebebi ahmetin olmayışı , o adam olmayınca duygu pozitif oluyor , banada hergün birisi bağırsa , dedikodu yapsa
bu arada turabiyi herkes 1.olarak görüyor ama oyunlarda ki başarışı ile zar zor 5.olmuş , ilginç :A

emre senin my konularını geçtik iyice, hergün zirvedeyiz , bir atılım bekliyoruz senden :D
tek başına 10 da4 yapabiliyom :( [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] cılar kalabalık :(

melun ne diyorsun sen.:bağır:Yüzyıl konusundada tag yapılıyor unutma.De git oraya. [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
banane banane :bağır:

Emre'yi kışkıladığıma göre.:Z
İşte [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için de aynı şeyi söylemiştim zamanında.:AAma bahane denmişti.Nedir bu düşmanlık anlamıyorum ki.:D
Akın çok düşüktü dün akşam 2. oyunda ama katkısı var yinede.:A
[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] olması yeter.Gönüllerin 1.si.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...