Teşekkürleryayın akışıda iyi ama ismi süper duruyor )
evt de sen tek bir konuya etiketlemişsin beni27 Nisan - 4 Mayıs yayın akışı güncellenmiştir...
@gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies
Cookies yapımın dizisi Kara Doğumgünü başladığında Cinemografi cumartesi geceleri saat 22.00'da başlayacaktır.
etiketlemişim işte @Harunnn60 nasıl görmüyorsun
Yukarıdaki mesajlarda etiketlisin sen bak görürsün sadece bugün bi kere unuttuk kızma yani çok özür dilerimevt de sen tek bir konuya etiketlemişsin beni
neyse özür diledin sorun yokYukarıdaki mesajlarda etiketlisin sen bak görürsün sadece bugün bi kere unuttuk kızma yani çok özür dilerim
izlemeye devam ediceksin değil mi dizilerimizineyse özür diledin sorun yok
Özürlük bişey yaptığımı zannetmiyorum,kimseye birşey yapmam yaparsam sonuna kadar özürümüde dilerim....@gözlemci özür dilemedi yalnız ?
Dur daha bi günlerinde deneyelim de tutmassa değişikliği zaten yapacazbari biraz saatlerle oynarsan izleyiciler takip etmek zorunda kalırlar
ben fesleğene 7 defa gün değiştirdim
sihirli annem 7 gün üstüste gün değişti
arka sokaklar üç defaya
@kvp-medya
tmm , neyseÖzürlük bişey yaptığımı zannetmiyorum,kimseye birşey yapmam yaparsam sonuna kadar özürümüde dilerim....
izlerim mrk etmeizlemeye devam ediceksin değil mi dizilerimizi
saat 1 e mi@kvp-medya saat 1 e almasın senaryonu @gözlenci
Noldu aga ya banada mı kızdın yoksa ?Kimse bişeyi değiştiremez valla ...gerekirse final yapar bitiririm gerekirse yazarım başka tarafta yayınlarım...olayı da uzatmıyorum...