Teşekkürleryayın akışıda iyi ama ismi süper duruyor)
evt de sen tek bir konuya etiketlemişsin beni27 Nisan - 4 Mayıs yayın akışı güncellenmiştir...
@gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies
Cookies yapımın dizisi Kara Doğumgünü başladığında Cinemografi cumartesi geceleri saat 22.00'da başlayacaktır.
etiketlemişim işte @Harunnn60 nasıl görmüyorsun![]()
Yukarıdaki mesajlarda etiketlisin sen bak görürsün sadece bugün bi kere unuttuk kızma yani çok özür dilerimevt de sen tek bir konuya etiketlemişsin beni![]()
neyse özür diledin sorun yokYukarıdaki mesajlarda etiketlisin sen bak görürsün sadece bugün bi kere unuttuk kızma yani çok özür dilerim![]()
izlemeye devam ediceksin değil mi dizilerimizineyse özür diledin sorun yok![]()
Özürlük bişey yaptığımı zannetmiyorum,kimseye birşey yapmam yaparsam sonuna kadar özürümüde dilerim....@gözlemci özür dilemedi yalnız ?
Dur daha bi günlerinde deneyelim de tutmassa değişikliği zaten yapacazbari biraz saatlerle oynarsan izleyiciler takip etmek zorunda kalırlar
ben fesleğene 7 defa gün değiştirdim
sihirli annem 7 gün üstüste gün değişti
arka sokaklar üç defaya
@kvp-medya
tmm , neyseÖzürlük bişey yaptığımı zannetmiyorum,kimseye birşey yapmam yaparsam sonuna kadar özürümüde dilerim....
izlerim mrk etmeizlemeye devam ediceksin değil mi dizilerimizi![]()
saat 1 e mi@kvp-medya saat 1 e almasın senaryonu @gözlenci
Noldu aga ya banada mı kızdın yoksa ?Kimse bişeyi değiştiremez valla ...gerekirse final yapar bitiririm gerekirse yazarım başka tarafta yayınlarım...olayı da uzatmıyorum...