cuma günü ders yok boş bu günÜniversitede boş olduğun gününüz var mı?![]()
cuma günü ders yok boş bu günÜniversitede boş olduğun gününüz var mı?![]()
cahitin yeni imajı çok daha iyi tartışmasız sakalı on numara yakışıyor buna özenenlerde oluyor
aga ses önemli değil oyunculuk önemli cahit gayet iyi dediğin gibi
ev hayvanı nasıl oluyor![]()
Ne tesadüf bizimde cuma yokcuma günü ders yok boş bu günama bazen ek ders veya sınav olabiliyor mesela haftaya cuma sınavımız var
![]()
harbiden anlamadım aga aslanı da evde besleyebilirsinPost kasma numaraları.
Kuş, kedi, köpek, balık vb.
güzel bi tesadüfmüş agaNe tesadüf bizimde cuma yok![]()
Hadi hadi 1.500 olacak konu.harbiden anlamadım aga aslanı da evde besleyebilirsin
ben hayvan sevmiyorum açık ve net söylim
güzel bi tesadüfmüş aga![]()
Necati Şaşmaz,Kenan İmirzalıoğlu ve Gürkan Uygun'a sakal çok yakışıyorBen de özeniyorum Tony Stark sakalına ya da Cahit Kayaoğlu sakalına. Her neyse biraz beğenileri konuşturalım. En beğendiğin saç modeli hangi oyuncuda, hangi oyuncuya daha çok bıyık yakışıyor? Hangi oyuncuya daha çok sakal yakışıyor?
önemli değil ben zaten şimdi çıkacam akşamda biraz yazarız tamamHadi hadi 1.500 olacak konu.
Niye sevmiyorsun kedi köpek falan?![]()
yakışmıyor eski hali çok daha iyi ve acayip karizmaydıKenan İmirzalıoğlu'nun 'Karadayı'daki bıyıklarının yakıştığını söyleyeceğini düşünmüştüm. Yakışmıyor yani, öyle mi?
Hacı hoca ayağı boş, hiç işim olmazadnan hocanın kedicikleriydiama uyumuşsun sen
amacıma ulaşmış bulunmaktan ötürü mutluyum tabibunda emeği geçen herkese teşekkürlerimiz bir borç bilirim bilmem anlatabildim mi
devam aga rekoru ileri götürelim![]()
ben ilgilenmiyorum ilgilenen arkadaşlar sordu sadeceHacı hoca ayağı boş, hiç işim olmaz
Soru soralım bari. Adnan hocanın kedicikleriyle ne zamandır ilgileniyorsun ?![]()
aga alışamazdım tabi kolay değil internete girince ilk buraya giriyorum çok alıştıkOzan forumu ansızın kapatsa ne yapardın, alışır mıydın hemen?
güçlük çektiğim biri yok soruların gayet güzel aga seni söylemicemCevabını bildiğim bir soru soruyorum şimdi.Şu ana kadar sorulara cevap vermekte güçlük çektiğin kişi kim?
3 mesajda değilde 30 mesajda bir vardırNeden her üç mesajından birinde 'açık ve net' var?![]()
rekor kırdın artık tebrik ettik.ben ilgilenmiyorum ilgilenen arkadaşlar sordu sadece
aga alışamazdım tabi kolay değil internete girince ilk buraya giriyorum çok alıştık
güçlük çektiğim biri yok soruların gayet güzel aga seni söylemicem
3 mesajda değilde 30 mesajda bir vardırbilerek kullanırım hoşuma gidiyor açık ve net
son 30 dakika ve 30 mesaj lazım 1144 mesaj için @destere sorular gelsin
@Arslan Bey hadi![]()
tamam zorla bişey olmaz sormuyosanız sormayınrekor kırdın artık tebrik ettik.
daha ne sorusu)
tamam zorla bişey olmaz sormuyosanız sormayınrekor kırdın artık tebrik ettik.
daha ne sorusu)
beni diğer insanlardan ayıran bişey yokSeni sen yapan, seni diğer insanlardan ayıran özelliklerin neler?
konu 10 dakka sonra kapanacak zatenAga konu kapanmadan son kez yazayım dedim
Neden nickin takas?