kolakola mı limonata mı
doğal karşılıyorum olabilir ama hep söylediğim gibi kendi sesini daha iyi buluyorum kim ne derse desinNecati Şaşmaz'ın dublör kullanmasını nasıl karşılıyorsun? Dublörü Umut Tabak'ı nasıl buluyorsun? Geçen sezonlara göre Necati Şaşmaz'ın karakteri Polat Alemdar nasıl?
sen daha yenisin işi bilmiyosunoha 55 sayfa olmuşsun hala şikayet ediyorsun gözün doysun brrazz biz 10 sayfada kaldık
yurt içinde hangi şehirleri görme fırsatın oldu ve karadeniz turu düşünüyormusun
avrupaya gitme imkanın olsa hangi ülkeleri görmek isterdin 🙂🙂🙂
Polat ölürse vadi biter bence öyle bi ihtimal görmüyorum hiçbir karakteri de istemem biz polat diyoruzPolat Alemdar karakteri son bulsa, dizideki başrol hangi karakter olmasını istersin?
sen hani karşıydın bu etiket olayına en çok sen kullanıyorsunsen daha yenisin işi bilmiyosun
çakırın dediği gibi daha daha dahavadi 1.bölüm
İstanbul,Malatya,Maraş onun dışında yolda geçerken çok yeri görüyoruz onlarıda sayarız aslında
#KralKurtlarVadisi #PolatAlemdar #Vadi #Abdulhey #GulluErhan #Raskoln
Polat ölürse vadi biter bence öyle bi ihtimal görmüyorum hiçbir karakteri de istemem biz polat diyoruz
ama ondan sonra dizide benim için Abdülhey gelir şuan için
#KralKurtlarVadisi #PolatAlemdar #Vadi #Abdulhey #GulluErhan #Raskoln
saçma sapan kişilerin saçma sapan etiketlerine karşı vadim için yapıyorum ne gerekiyorsa yapılır sende kullan bunları her mesajının sonuna yapıştırsen hani karşıydın bu etiket olayına en çok sen kullanıyorsun![]()
yeni bir aksaçlı seçilip polat alemdarın ihtiyarlarla ayrılmasını isterim bu olaylar mutlaka olacak çünkü seneye böyle devam edemez millet polatı sahada istiyor necati şaşmaz mutlaka revizyona gidecektirPolat Alemdar'ın Aksaçlı olmasını nasıl karşılıyorsun? Aksaçlı olduktan sonra dizideki sahneleri azalmaya başladı mâlum. Bir de aksaçlının gizli kimliğini bitirdi ve çoğu kişiyi yaşadığını gösterdi. Bu konuda düşündüklerin neler?
cahiti severim tabi karizmatik ve yakışıklı bi adam iyi de oynuyorCahit Kayaoğlu'nu nasıl buluyorsun? Kurtlar Vadisi Pusu'da özellikle bu sezon karakterinin önemi arttı. Farklı bir imajla çıktı seyirci karşısına ve yeni imajıyla farklı bir görüntü ortaya koydu. Dublör kullanmıyor, sesi de iyi. Oyunculuğunu da her geçen gün geliştiriyor. Cahit Kayaoğlu hakkında düşündüklerin neler?
mutlaka olacak aga bu şekilde devam etmeyecek seneye polat eskisi gibi olacak olmak zorundaAksaçlılığı bırakmanın tek yolu infaz edilmek. Aksaçlılığı bırakma diye bi şey olsa hemen bırakırdı. Teammüller mi değişir, yoksa senaryo arada kaynar unutulur gider mi?![]()
yapardık tabiBirkaç gün daha olsa 2 Bin de yapardık.![]()
Hacı en mutlu olduğun an ?
Şaka bir tarafa.Forumda en çok kitle kimde dizi,film bakımından
?
cahitin yeni imajı çok daha iyi tartışmasız sakalı on numara yakışıyor buna özenenlerde oluyorCahit Kayaoğlu ilk dizisinde rol aldı ve hem de kendi ismiyle. Memati'nin gidişinden sonra daha da aktifleşti. Yepyeni bir imaj, yepyeni bir karakter özellikleri. Polat Alemdar'ın kardeşi Safiye ile aşka doğru gitti. O derece aktifleşti rolü. Daha sonraları rolü daha da artar mı? Ekipte iyi bir konuma gelir mi? İmajı Robert Downey Jr., yani Tony Stark gibi ama yani sakalın yakıştığı bir gerçek. Eski hâline göre daha bir farklı ve daha iyi. Sence o sakal hangisine daha çok yakışıyor?
ev hayvanı nasıl oluyor1.500 yapalım o zaman.
En sevdiğin ev hayvanı?