Moralleri bozmaya 1'e 1Sorgu odasına her girene 7 gün hak verilirken, senin rekoru anca 10 günde kırman seni düşündürüyor mu?![]()
adnan hocanın kedicikleriydiBenlik olan neymiş. İlk defa erken uyudum onda da benlik konu olmuş![]()
amacıma ulaşmış bulunmaktan ötürü mutluyum tabiKonun 1000'e ulaşmış, bunu nasıl karşılıyorsun? Konuna bu mesaj sayısına getiren üyelerimize söylemek istediklerin neler?
birincisi benim internet hızım düştü 2 gündür pas geç bunları yada bazı günler hiç girmedim bile onun dışında konu cumartesi kapanıyor benlik bişey yokSorgu odasına her girene 7 gün hak verilirken, senin rekoru anca 10 günde kırman seni düşündürüyor mu?![]()
evet aga seninde büyük katkılarınla ama durmak yok rekoru ileri taşımakta önemli@takas aga rekor olmuş![]()
rekor kırmak bizim işimize eyvallah agaTebrikler aga rekoru kirmissin üstüne de ekliyorsun
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
ve aleykümselam agaS.a durumlar nası![]()
Yok aga ya ben pek yazamadim son aylarda forumda durma ve mesaj sayilarim düştü bu konuyla o sorunu da hallettik gibi forumu artık eskisi gibi seviyorumrekor kırmak bizim işimize eyvallah agasen de çok mesaj yazdın durma hep yaz
gece 23.00 e kadar süremiz var
devam et aga gayet iyiYok aga ya ben pek yazamadim son aylarda forumda durma ve mesaj sayilarim düştü bu konuyla o sorunu da hallettik gibi forumu artık eskisi gibi seviyorum
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
bi rekor kırılacaksa onu biz kırarızEn son bu rekoru toplamda 1036 mesajla 9. haftada primavera kırmıştı. Bu rekor 35 hafta sonra kırıldı. Tebrik ederim. Rekor hakkında ne düşünüyorsun? Rekor bir daha kırılır mı? Kırılırsa kimin tarafından kırılır?
agam ne kusuru ya sor sen önemli değilaga soru kıtlığından dolayı biraz saçma soru gelebilir kusura bakma![]()
televizyontelevizyon mu bilgisayar mı
ama aga girmediğimiz günler oldu bu da varBu arada konu 1000 mesaja 9-10 günde geldi. Farkında mısın?
normalde konu cumartesi gecesi kapanır bunun farkındamısın agaNormâlde 7 gün, yani 1 haftada konu kapanırdı. Farkındasın sanırım, öyle mi?![]()