FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhabbete eşlik etmiyorsunki rus tarafına açılalım dedim sen araplara daldın ses seda kesildi nereye açılacağız şimdi :)

sharapova hakkında ne düşünüyorsun ?
yav arkadaş internet kotasını geçtim hız düştü zor mesaj yazıyorum diyorum yoksa ezingo yapardık :D
gelelim sharapova ya :D özel ilgiyle takip ettiğim müthiş bi tenisçi fiziği gerçekten hayran bıraktırıyor adeta mükemmel :D 1.88 boyu var düşünün nerdeyse bizim imirzalıoğlu boyunca topuklu giyse onu bile geçiyor :D harika bi güzelliği var
fazla söze gerek yok favorim :D

ooo agam açıkmış hemen sorayım :)

Giyim tarzın nasıldır?

yav arkadaş internet kotasını geçtim hız düştü zor mesaj yazıyorum diyorum yoksa ezingo yapardık :D
gelelim sharapova ya :D özel ilgiyle takip ettiğim müthiş bi tenisçi fiziği gerçekten hayran bıraktırıyor adeta mükemmel :D 1.88 boyu var düşünün nerdeyse bizim imirzalıoğlu boyunca topuklu giyse onu bile geçiyor :D harika bi güzelliği var
fazla söze gerek yok favorim :D
helal olsun yorumun muhteşem takas

peki bunlardan niye bizde yok bizim buralar kıraç arazimi? onların suyumu toprağımı bereketli? bizim kızlar niye bodur tavuk gibi, onlarınki at gibi hadi bunada cevap ver sorudan kaçmak yok :))

ooo agam açıkmış hemen sorayım :)

Giyim tarzın nasıldır?
aga nihayet geldin hoşgeldin :D
genelde koyu renkleri severim gömlek ve kazak giyerim
kot ve keten giyerim kot daha güzel
dar giyinmem

helal olsun yorumun muhteşem takas

peki bunlardan niye bizde yok bizim buralar kıraç arazimi? onların suyumu toprağımı bereketli? bizim kızlar niye bodur tavuk gibi, onlarınki at gibi hadi bunada cevap ver sorudan kaçmak yok :))
valla bizde de at çok bizim kızlar gibisi dünyada yok bu kadar açık ve net söylüyorum :D

dar giyinmem

valla bizde de at çok bizim kızlar gibisi dünyada yok bu kadar açık ve net söylüyorum :D
Ahahaha desterenin sorularına cevaplar bomba :D

Vadiden sonra izlediğin ilk 2 dizi?

dar giyinmem

Aga 50 sayfa mesaj yazmışsın haftalıklarda ilk 10'da yoksun 60 bin mesajı ne ara yazdın?

dar giyinmem

örnek mesela dila hanım diyeceksin sanırım :)

bizde tek tük çıkıyor o da kişi başına değil 10000 kişiye bir düşüyorki yani aslında kıtlık var sayılır bence :)

@sürgünüm nereye kaçtı ne güzel batıya açılmıştık :)

soruyu unuttum ?

@takas herhangi bir fobin varmıdır yükseklik korkusu vesaire gibi ?

Hoca Efendimiz, Kedicikleri de 1 Mayıs'a gönderiyormuş.. Biz çekilelim aradan, onlar meydanların önünü açar inşallah.. :)) @destere

Bende KA'dan önce Kaçak izlerdim Serhat kaçırıldıktan beri izlemeye yeniden başladım :D

Hiç nickini değiştirmeyi düşündün mü gerçi bu güzel ama :D

bizde tek tük çıkıyor o da kişi başına değil 10000 kişiye bir düşüyorki yani aslında kıtlık var sayılır bence :)

soruyu unuttum ?

bence çok var :d
yükseklik korkum var yılan korkum var onun dışında bişey yok

1000.mesajı bakalım kim yazacak :D

soruyu unuttum ?

Kediciklere dalmışım ben;

BllVc0mCYAEyGF-.jpg

Blld7ifCcAApaV-.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...