aga soruları kesme ya senin soruların güzelHiç yurtta kaldın mı?
hayır kalmadım
aga soruları kesme ya senin soruların güzelHiç yurtta kaldın mı?
Tamam yaparizsaç berberde
sakal evde kafama göre makine ile veya makasla üstten
sakalı hiç tam kesmem üstten alırım sürekli
kendi kendine geçer aga sorulara devam süper gidiyosun
şu imzanı düzeltsen güzel olur efsanelerefsanesi kısmını çıkar aga sadece [HASHTAG]#KurtlarVadisi[/HASHTAG] kalsın![]()
aga kısaltıyorum saçımı bişey demem o yapar kısalt derim kısaltırAnlamadin galiba mesela ben asker trasi olurum sen ne olursun
Ben biyiklari sakallari Tony Stark ve Cahit gibi yapiyom sen napiyon
Onu sorduk
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
yok yapmadımBoya badana yaptin mi hic ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz ! [HASHTAG]#EfsanelerEfsanesiKurtlarVadisi[/HASHTAG]
normal ne uzun ne kısaSaç Tipin nasıl? ?
aga bilmiyorum geçen haftaki reytingi alsak geçeriz ama yaz geldi oranlar düşüyor inşallah geçeriz zaten vadiyi anca bu yaz aylarında geçme fırsatları olabilir yeni sezonla birlikte ezingo devam ederKurtlar Vadisi Pusu bu akşamki bölümüyle reytingleriyle küçük ağayı geçecek mi?![]()
Pembe renk kalem falan kullanır mısın?aga soruları kesme ya senin soruların güzel
hayır kalmadım![]()
yönetim futbolcu taraftar şampiyonsu galatasaray güzel hepsi süper fark etmez konu galatasaray ise gerisi teferruattırGalatasarayın en çok sevdiğin taraftar sloganı ?.Benim nevizade geceleri
![]()
yok kullanmamPembe renk kalem falan kullanır mısın?
Eniştem normalde boya badanaci değildir ana bu isten anlar ona çok yardimim dokunduyok yapmadımsen yaptın mı
normal ne uzun ne kısa![]()
GRIP PLUS 0.7 FABER CASTELLHangi kalem kullanıyorsun marka bakımından?
çok becerikli olmasamda yaparız bişeyler işe yararım yaniEniştem normalde boya badanaci değildir ana bu isten anlar ona çok yardimim dokundu
Tamir yapabilir misin mesela kapi kilidini değiştirebilir misin ?
ufak tefek şeyleri yaparım ama öyle tecrübem pek yokYemek yapabiliyor musun?![]()
kayısı meşhur agaMalatyanın nesi meşhur hacı anlatsana?
keyfimin kahyası öyle istedi değiştirdim bendeAz önce ki avatar çok güzeldi degistirnende ki sebep ?
Bu kadar mı?ufak tefek şeyleri yaparım ama öyle tecrübem pek yok
kayısı meşhur aga![]()
Kayısısı muhteşem valla, bizde ağacı var müthiş bir tadı var.Malatyanın nesi meşhur hacı anlatsana?