Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6.bölümü bitirdim sonunda. 7.bölümün ilk parti yüklenmemis :T:

Ömer yine yaptı yapacağını ve Elif'e gönderilen Nilüfer'in video kaydındaki ayrıntıyı farketti. Bu çok iyi. Ömer ve Elif, Nilüfer'e bir adım daha yaklaştı gibi gözüküyor. Aynı zamanda da Metin'e yaklaştı gibi gözüküyor. Bu çok iyi oldu. Ömer'in gözlem yeteneği mükemmel. :)

Bu bölüm Elif&Ömer sahneleri tam istediğim gibi birbirlerine olan bakışları bile değişti artık
Ömer'in Arda'ya Elif'i tutuklamanıza izin vermem deyişi abisine Elif öyle bir kız değil deyişi ve Elif'in elinden tuttum bir kere bırakamam demesi beni benden aldı :love1:

ATV'nin gerçekten reklam konusunda sıkıntısı var. Reklam düzeni diye bir şey yok. ATV'de yayınlanan diziler genelde yüksek reytingler alması lazım ama bu aksine oluyor. Kimi zaman düşüyor yani.

Yarın yine Ankara'nın Dikmeni'ne geçileceğiz,Bu kadar kötü reklam düzeni hayatta görmedim şaka gibi..
Şöyle birşey var; KPA'nın kitlesi reklama girdiğinde Dikmen'e zaplıyor. Mesela ben :) Halbuki Dikmen'in reklam düzeniyle aynı olsa reytinglerde yakalar.
Gerçi haftaya ilk iki garanti de :) Hürrem tedavülden kalkınca bizim dizi seyirci kazanır.

ATV'nin gerçekten reklam konusunda sıkıntısı var. Reklam düzeni diye bir şey yok. ATV'de yayınlanan diziler genelde yüksek reytingler alması lazım ama bu aksine oluyor. Kimi zaman düşüyor yani.
Karadayı ve Kurtlar Vadisi 22:45'te reklama giriyor,Kara Para Aşk 22:35'te girdi
Karşısında Muhteşem Yüzyıl 80 dakika reklamsız gitti.

Karadayı ve Kurtlar Vadisi 22:45'te reklama giriyor,Kara Para Aşk 22:35'te girdi
Karşısında Muhteşem Yüzyıl 80 dakika reklamsız gitti.
Karadayı daha yüksek olabilirdi aslında. ATV'nin, Kurtlar Vadisi Pusu'nun da reytinglerini düşürdüğü gerçeği var mesela. Kara Para Aşk'ta daha yükselirdi yani ayrıca.

Şöyle birşey var; KPA'nın kitlesi reklama girdiğinde Dikmen'e zaplıyor. Mesela ben :) Halbuki Dikmen'in reklam düzeniyle aynı olsa reytinglerde yakalar.
Gerçi haftaya ilk iki garanti de :) Hürrem tedavülden kalkınca bizim dizi seyirci kazanır.
Karadayı'dan beri gördüğüm bunların uyguladıkları reklam politikası kimsede yok.
Hem kara Para Aşk'ın süresi Karadayı kadar uzun da değil.
Muhteşem Yüzyıl bugüne kadar reklam saatlerinde değişiklik yapmıyordu bu akşam tamamen değiştirdi
Atv'de MY'nin kazdığı kuyuya düştü.:)

#KaraParaAsk muthissin :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karadayı daha yüksek olabilirdi aslında. ATV'nin, Kurtlar Vadisi Pusu'nun da reytinglerini düşürdüğü gerçeği var mesela. Kara Para Aşk'ta daha yükselirdi yani ayrıca.
Yok olmaz böyle dizi izlenmez,yapacakları çok basit Muhteşem Yüzyıl gibi reklamı başta ve sonda verecek.:)

Hacılar duydunuzmu?Elif Ömer'e ya sana bişey olursa dedi.
Aşka gel aşkaaaa :))

NOT: BUNDAN SONRA TAPATALKTAN GIRMEYE KARAR VERDIM ALINTILANIYOR TAPATALKTA :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi