Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yav arkadaş Polat süper kahraman değil ki demek istediğim İron Man-Spider-Man-Hulk-Thor dahasi varPolat Alemdar
hiç izlemedim
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
Yav arkadaş Polat süper kahraman değil ki demek istediğim İron Man-Spider-Man-Hulk-Thor dahasi varPolat Alemdar
hiç izlemedim
Yok gecerimPolat Alemdar
hiç izlemedim
geçemezsin![]()
Aamir Khani fala. Geç sen önce Harry Potter serisini bitirPolat Alemdar
hiç izlemedim
geçemezsin![]()
ben öyle şeyleri sevmem polat alemdar yeter bizeYav arkadaş Polat süper kahraman değil ki demek istediğim İron Man-Spider-Man-Hulk-Thor dahasi var
izliyodum agaHayat Bilgisi'ni izliyor muydun? Perran Kutman'ın oyunculuğunu dizide nasıl bulmuştun?
kerpeten ali rolüyle harikalar yarattı ilk orda gördüm ve çok beğendim şimdiki rolünü ve dizisini beğenmesemde çok iyi oyuncudurBarış Falay'ın oyunculuğunu nasıl buluyorsun?
ne harry potter ı be aga boş işleri bırakAamir Khani fala. Geç sen önce Harry Potter serisini bitir
nereye geçiyon be agaYok gecerim
Maximo PolpoRaskoln'den sonra yaptigin nick neydi aklima gelmedi ama berbatti aga nereden aklina geldi o![]()
çikolatalı kekÇikolatalı kek mi yoksa havuçlu kek mi?
zor bi soru yemeklerin yanında ayran ama sade olarak sorarsan açık ara kolaAyran mı kola mı?
Kolayı çok seviyorsun galiba? Haftada 2 litre içer misin?zor bi soru yemeklerin yanında ayran ama sade olarak sorarsan açık ara kola![]()
bazen hiç bazen daha da fazlaKolayı çok seviyorsun galiba? Haftada 2 litre içer misin?![]()
Ramazan'da güzel gidiyor özellikle.bazen hiç bazen daha da fazla![]()
hemde nasıl iftarda kola olamadan oturmuyodum sofrayaRamazan'da güzel gidiyor özellikle.
Peki Lise ya da Ilkokul döneminde hiç bir hocandan tokat yahut vb. bi şey oldu mu?![]()
Benim hiç olmadı öyle bir şey. Nasıl hissettin o an?hemde nasıl iftarda kola olamadan oturmuyodum sofraya
ilk okulda resim hocasından tokat yemiştim sadece onun dışında yok![]()
Manisa da İmam Hatipte okuyan Polat lakapli bir adam varmis de tüm Manisa beni tanir o derece yaninda tüm Türkiye namimi duyacakben öyle şeyleri sevmem polat alemdar yeter bize
izliyodum aga
oyunculuğu müthiş tabi ki usta oyuncu tartışılmaz
kerpeten ali rolüyle harikalar yarattı ilk orda gördüm ve çok beğendim şimdiki rolünü ve dizisini beğenmesemde çok iyi oyuncudur
ne harry potter ı be aga boş işleri bırak
nereye geçiyon be aga![]()
Aamir Khan bos is değil mi yaniben öyle şeyleri sevmem polat alemdar yeter bize
izliyodum aga
oyunculuğu müthiş tabi ki usta oyuncu tartışılmaz
kerpeten ali rolüyle harikalar yarattı ilk orda gördüm ve çok beğendim şimdiki rolünü ve dizisini beğenmesemde çok iyi oyuncudur
ne harry potter ı be aga boş işleri bırak
nereye geçiyon be aga![]()
yok aga süper ötesi filmleri izlersen göreceksin zaten ama o amerikan çakmalarını izlemsende olurAamir Khan bos is değil mi yani
aga asla karakterlere özenme zırt pırtta vadiyi ulu orta yerlerde konuşmaManisa da İmam Hatipte okuyan Polat lakapli bir adam varmis de tüm Manisa beni tanir o derece yaninda tüm Türkiye namimi duyacak